Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

ako je ovo sa engadgeta SGS3 onda je teško razočaranje bar sa moje strane. trebao je imati bar 1080p ekran. al dobro sad će SGS2-ci da padne cena još više, da se rešim ove hebene bade 2.0

Sta ce ti 1080p na 4.5"?? Ne mogu da verujem da je neko ocekivao FULL HD.

Ako budu ove specifikacije, ceo hype je bio džabe. Ništa novo u odnosu na one x nisu ponudili i propustiće šansu da pariraju iphone 5ici.
Svi znaju kakav ce biti i5, tako da ne vidim sto ne bi parirali vec sada

Drugim rečima kupite galaxy nexus, ništa ne gubite, manje platite, dobijate novu verziju androida kada izađe i mnogo više custom romova i tih *******cija :)

Nikad Google telefoni nece imati vise custom romova od samsungovih vodecih modela...

Realno ljudi, ja ne podrzavam 1080p na ovim 21,5'' monitorcicima :d a kamoli na 4,6'' displeju telefona, 720p i kraj price, samo da nije pentile mada mi ni tu ne smeta previse ako je rezolucija ok.

Ako budu ove specifikacije, ceo hype je bio džabe. Ništa novo u odnosu na one x nisu ponudili i propustiće šansu da pariraju iphone 5ici.
Hype kao i svaki hype. Što bi parirali iPhone 5ici? Sve u svoje vreme, treba nešto da ostave i za sledeći model. Apple je izbacio iPhone 4S i razvalili su se od prodaje.

Meni nikada nece biti jasan taj iphone zasto se toliko prodaje... Kad nije ni za k****...godinama isto s**** nude sa nekim malim poboljsanjima plus toga lupa mi treba da nadjem sta mi treba. Danas sam bio do radnje neke pa reko ajde da pogledam taj ip4s kad sam ga stavio pored Note-a snejao sam se... Necu dalje, dosta sam lajao:D

Poslednja izmena:
Nikad Google telefoni nece imati vise custom romova od samsungovih vodecih modela...

ne mogu da se slozim sa ovom tvojom konstatacijom nikako, igrom slucaja sam sa s2 presao na nexus s i progledao sam, barem sto se tice izbora romova. velika prednost samsungovih flagshipova jeste cpu/gpu, a to im je ujedno i najveca mana - problem sa driverima odbija gomilu dobrih developera jer treba utrositi mesece kreiranja sopstvenih i opet ne privesti posao kraju. s2 ima dosta custom romova, ali su svi oni bazirani na stock resenjima, da samsung nije izbacio 4.0 ne bi bio on stable jos par meseci na njemu(ako i tada). za romove su izgleda najbolji htc-ovi bazirani na qualcomm-ovima jer tu izgleda driveri nikada nisu pravili problem.
upravo iz tog razloga se razmisljam vredi li uzeti ne samo s3, nego bilo koji drugi samsung, ako se zele kvalitetni portovi/romovi

ne mogu da se slozim sa ovom tvojom konstatacijom nikako, igrom slucaja sam sa s2 presao na nexus s i progledao sam, barem sto se tice izbora romova. velika prednost samsungovih flagshipova jeste cpu/gpu, a to im je ujedno i najveca mana - problem sa driverima odbija gomilu dobrih developera jer treba utrositi mesece kreiranja sopstvenih i opet ne privesti posao kraju. s2 ima dosta custom romova, ali su svi oni bazirani na stock resenjima, da samsung nije izbacio 4.0 ne bi bio on stable jos par meseci na njemu(ako i tada). za romove su izgleda najbolji htc-ovi bazirani na qualcomm-ovima jer tu izgleda driveri nikada nisu pravili problem.
upravo iz tog razloga se razmisljam vredi li uzeti ne samo s3, nego bilo koji drugi samsung, ako se zele kvalitetni portovi/romovi

Sa ovim se i ja slazem i dodao bi da svi jaci developeri odlaze iz samsunga. Prakticno smo ostali samo sa codeworkx-om ne racunajuci onog klinca od 12 godina (mislim Netchip ili tako nesto) i paradoxxx koji ima mnogo vise godina (18)

Kako Sony stoji sa romovima? Pojavljivale su se neke vesti da su otvorili neke stvari cyanogenmod timu?

Mislio sam na broj romova (#). Daleko ih je vise na S2. Jeste, uglavnom su na stock romovima, ali imas i AOSP romova. Ja vise volim Samsungove romove nego AOSP. AOSP je daleko bolji, ali npr neke appse koje Samsung ubacuje dosta koristim. Kao FmRadio, neprocenjivo itd.

Koja steta ... vise su mi se svidjali svi fake-ovi no ovaj originalni S3 :)

- 4.6-inch display with a resolution of 720 x 1184 pixels (320 DPI)
- a quad-core 1.4 GHz processor
- Mali 400 graphics
- 1GB of RAM
- Ice Cream Sandwich
- 8-megapixel camera
- 16GB of storage, expandable via microSD card slot
- 2050 mAh battery with NFC support

Ali dobro, bar je 1gb ram-a tu ...

Poslednja izmena:
Jesam rekao ja da one kapljice znace suze :d A mozda je ovo neka zaebancija :)

Bice njihove suze ako urade ovako nesto... ,)
Nisam verovao da ce ovoliko vas reci: "Ja bih pre uzeo One X" :D

Bice njihove suze ako urade ovako nesto... ,)
Nisam verovao da ce ovoliko vas reci: "Ja bih pre uzeo One X" :D

Pa i ti bi najradije n9 (mora da je Fabia prodaje, pa mu se javi :-D ). One X all the way! B-)

do skoro sam bio siguran da prelazim na njega kada izadje(sa sgs2),sada vec razmisljam da ne prelazim,realno samo je procesor bolji a i to mi nista ne znaci ..i ovaj je sasvim dovoljan

A ovo:
www.amazon.de/gp/aw/d/B007VCRRNS/re...p=1638&creative=19454&creativeASIN=B007VCRRNS

Izgleda da će ipak biti 12MP, što uopšte nije loše. Ne znam šta ste očekivali, 8jezgarni procesor i kućište od titanijuma?

Po mom mišljenju, neka bude samoled plus ekran i neka se exynos sa Mali 400MP gpu-om pokaže boljim od tegre3 onoliko koliko je prvi exynos bio bolji od tegre2, i stvar je rešena, SGS3 će opet biti najprodavaniji samsung model...

Sta ce ti 1080p na 4.5"?? Ne mogu da verujem da je neko ocekivao FULL HD.

što da ne, LG je svoje sa takvim ekranom već predstavio. nekako mi više smisla ima gledati neki full hd film(ako telefon već može i da ga reprodukuje) npr na full hd ekranu nego na 800x480 ili 1184x720 (kontam da je 1184 jer ostatak do 1280 oduzimaju one softverske tipke ako se ne varam).

Da, ali kada gledaš film tipke se sklone, tako da imaš punu rezoluciju.

što da ne, LG je svoje sa takvim ekranom već predstavio. nekako mi više smisla ima gledati neki full hd film(ako telefon već može i da ga reprodukuje) npr na full hd ekranu nego na 800x480 ili 1184x720 (kontam da je 1184 jer ostatak do 1280 oduzimaju one softverske tipke ako se ne varam).

Ne iz istog razloga sto se ne radi mp3 sa 1mbit, sto HD ripovi nisu po 100GB, i sl: apsolutno ne bi vidio razliku (a cio sistem bi radio sporije). Btw, daj link za te lg-eve telefone sa 1080p rezolucijom ekrana? :-\

meni nije jasno kako neko moze da gleda fullhd na ekranu od oko 4" ja dok sam gledao na 19" i tad nisam sebe kapirao ali ajde ......

Kao i sve u tehnologiji sada, 90% bez smisla ali dok ima 'ljubitelja gadgeta' to ce da prolazi :)

578344_392714617429821_187552244612727_1219023_1286816905_n.jpg

http://blog.gsmarena.com/samsund-denmark-posts-a-new-teaser-for-the-galaxy-s-iii/

Samsung je danas sertifikovao WiFi za Samsung GT-I9800 ! PA BUDI pametan sta ce se desiti 3_eg !

Jedno je sigurno, iphone-ovci taj datum čekaju sa zebnjom u srcu :D:D:D

Ma daj, ajfonovce jedino ajfon interesuje (makar ove koje ja poznajem). U suprotnom, vec bi pukli zbog One serije, a bogami i sgs2 i gomile drugih androida... :)

Nazad
Vrh Dno