Nemojte pogresno da me razumete, hebe mi se sa Samsung i nisam potencijalni kupac GS 3 [bar ne u naredne 3 godine :d] ali zar ne mislite da je sve ovo sastavni deo hajpa i marketinga?

Po sistemu toplo-hladno, par nedelja se masa lozi sa sajber specifikacijama, onda par dana polemika da li je fail, pa da li je od tecnog metala :d ili kineske plastike.. uglavom se o ovom modelu prica- konstantno.
Ja sumnjam da ce biti epski bolji od One X. Do sada je Samsung imao bolji audio kvalitet, displeje i kamere od htc modela, sada je htc napredovao na svim tim poljima pa sumnjam da Samsung nece odgovoriti. Poboljsane htc kamere, f2.0, sumnjam da ce Samsung samo softverski povecati rezoluciju na 12mpix i ostaviti f2.4. Mada su im i takve kamere jedne od najboljih.
Mislim da ce se SGS III sigurno pojaviti u maju, mozda pocetak juna zbog nekih problema, ubedjen sam da ce biti u rangu sa One X i blago bolji sto se tice displeja, kamere i autonomije. Sumnjam da ce biti plastikaner kao SGS II.
Previse je to ozbiljna kompanija da bi dopustili da ih htc tako pocisti kada je u pitanju premium Android klasa. A jos je bada u ku*cu pa ce alu i ostale metale prebaciti u Android telefone
Jedva cekam da se pojavi, cisto da vidim koliko sam dobro prognozirao, naravno preskup je to fon za mene a verovatno i nepotreban ali ko zna..