Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Kupis S3 pa posle dve nedelje kad svhatis da je sve to manje vise isto i nepotrebno, prodas ga za 10% manju cenu i odes sa porodicom na more.

Na more se ide sa par hiljada eura koliko ja znam?!
Ili ja gresim sve ove godine:confused:

@vladof

Blago tebi ako letujes sa tol'kim novcima. Proslo leto, drug i ja se bahatili, i zajedno nas izaslo oko 500€. Neka je za 4clanu porodicu i duplo vise (a nije, deca ne popiju kao mi mladi mamlazi), opet je to daleko od par hiljada evra...

O2X via TTv2b5

LOL o cemu se ovde diskutuje. Da li uskratiti porodicu(narocito decu) za letovanje i sebe castiti telefonom ili otici sa porodicom i uzivati u drustvu iste ? Stvarno teska odluka. Ovo majke mi ima samo u Srbiji...

Gde vi to letujete za 500 eura na moru da idem i ja tamo, meni samo pola te cifre treba da se spremim, pa necu valjda pastete da jedem na moru.

Cekaj dok se diskusija razvije u pravcu da li jesti hleb i sardinu 6 meseci radi telefona.

@jafazec
Sigurno imas upalu sinusa, cim ne osecas miris paljevine??

Ici na operaciju ili kupiti GS III? Mozda prodati bubreg? Pitanje je sad... pomagajte!

Ako cemo iskreno ja sam prosle nedelje ostavio jedan sgs3 kod zubara. :confused: Tako da vise ne mogu da biram :mad:

Poslednja izmena:
Ok, izvinjavam se za off-topic.

A samo da odgovorim telepu - HN, avgust, spic sezone, privatni ok smestaj, 7 nocenja + put u Dubrovnik, do mora smo isli vozom. Ukupno sam nepunih 300€ potrosio, nisam jeo pastetu.

Ne znam da li se ono paljevina odnosilo na mene, ali svakako mislim da se za pare od SGSIII moze lepo letovati, a i da je bolje to nego uzeti SGSIII.

O2X via TTv2b5

Чек, зар нису рекли да ће имати хардверски home button?

sgs2 via tt2

Ne mora da znači da je ovo finalni dizajn, vrlo je moguće da je jedan od prototipova.

Ako budu ove specifikacije, ceo hype je bio džabe. Ništa novo u odnosu na one x nisu ponudili i propustiće šansu da pariraju iphone 5ici.

Inače, kada se prvi put pojavila slika ovog telefona i oznaka i9300 na gsm areni su rekli da im je neki njihov izvor potvrdio da to neće biti sgs3.

Što se tiče fizičkih dugmića samsung je rekao da su imali dve verzije, sa i bez dugmića, ali na kraju su se odlučili za onu sa tasterom (kao na onoj slici iz brazila od pre neki dan). Moguće da je ovo ta starija varijanta bez tastera.

Na to sam mislio. Mada čini mi se da na ovom novom snimku telefon ima ekran veličine kao galaxy nexus, a ne 4” kao što kaže u toj temi.

To su bile takve informacije, meni ovo ne deluje kao 4" vec vise.
Pise I19300 i na tim bas kao i na ovim novim slikama.

Znaci 720p ekran, za koji se jos ne zna da li ce biti plus, 8mpx kamera, isti GPU, 1GB ram memorije.... pff

Drugim rečima kupite galaxy nexus, ništa ne gubite, manje platite, dobijate novu verziju androida kada izađe i mnogo više custom romova i tih *******cija :)

Ovim tempom osvezavanja modela, realno je da ce morati doci do toga da ne moze svaka generacija da donese nesto wow i specijalno novo.
Nevezano za sve, ja bih voleo da su zadrzali 16:10 umesto 16:9 odnosa ekrana, kao na s2 i Note, previse izduzeno ovo drugo.

Sent from my Galaxy S3 Engineering Sample

Nemojte pogresno da me razumete, hebe mi se sa Samsung i nisam potencijalni kupac GS 3 [bar ne u naredne 3 godine :d] ali zar ne mislite da je sve ovo sastavni deo hajpa i marketinga? :) Po sistemu toplo-hladno, par nedelja se masa lozi sa sajber specifikacijama, onda par dana polemika da li je fail, pa da li je od tecnog metala :d ili kineske plastike.. uglavom se o ovom modelu prica- konstantno.

Ja sumnjam da ce biti epski bolji od One X. Do sada je Samsung imao bolji audio kvalitet, displeje i kamere od htc modela, sada je htc napredovao na svim tim poljima pa sumnjam da Samsung nece odgovoriti. Poboljsane htc kamere, f2.0, sumnjam da ce Samsung samo softverski povecati rezoluciju na 12mpix i ostaviti f2.4. Mada su im i takve kamere jedne od najboljih.

Mislim da ce se SGS III sigurno pojaviti u maju, mozda pocetak juna zbog nekih problema, ubedjen sam da ce biti u rangu sa One X i blago bolji sto se tice displeja, kamere i autonomije. Sumnjam da ce biti plastikaner kao SGS II.
Previse je to ozbiljna kompanija da bi dopustili da ih htc tako pocisti kada je u pitanju premium Android klasa. A jos je bada u ku*cu pa ce alu i ostale metale prebaciti u Android telefone :)

Jedva cekam da se pojavi, cisto da vidim koliko sam dobro prognozirao, naravno preskup je to fon za mene a verovatno i nepotreban ali ko zna.. :D

Ja se kladim da cekaju iPhone 5.
Da obrazlozim: Apple je uradio nesto slicno sa 4/4s, kladim se u sve da ce i Samsung da uradi isto to, da samo malo unapredi GS II, zato je i Nexus izasao takav kakav je izasao (5mpx lol).
Znaci Samsung ocigledno ceka iPhone 5 i krajem 2012-te ili pocetkom 2013-te izbacuje Galaxy koji ce da parira sledecem iPhone-u. Tj. bice mnogo veci upgrade od postojecih modela.

Siguran sam da oni spijuniraju jedni druge i da ne moraju da cekaju da se zvanicno pojavi neki model da bi dali dogovor :)
Mada ko zna.. mozda i nije tako.

Ma daj bre, moraju ljudi pazare SGS III pre olimpijade :d i ko kaze da ce Apple uopste da predstavi ip5 tako brzo? :)

^Dobar ti sig... ;)

Mislim taj, "Sent from..." :)

O2X via TTv2b5

ako je ovo sa engadgeta SGS3 onda je teško razočaranje bar sa moje strane. trebao je imati bar 1080p ekran. al dobro sad će SGS2-ci da padne cena još više, da se rešim ove hebene bade 2.0

Siguran sam da oni spijuniraju jedni druge i da ne moraju da cekaju da se zvanicno pojavi neki model da bi dali dogovor :)
Mada ko zna.. mozda i nije tako.

Ma mogu oni i procesor sa 6 jezgra i 4gb rama da ubace u telefon velicine Note ali nece.
Ja znam da oni znaju sta ovaj drugi priprema ali namerno im se ne zuri jer je pitanje gde bi to otislo.
iPhone je i dalje na dual core od 1GHz ne zaboravite.

Nazad
Vrh Dno