Primecuje samo na suncu ovako u radu ne. Bio sam i u Promobi u NSu, videli su i po njima je za zamenu ali se oni ne pitaju nisza jer sada po novom sve ide preko mtsaNe znam sta bi moglo biti u pitanju. Ako se bas primecuje ja bi reklamirao i uzeo drugi.
Prebrisi mikrofiber krpom i napisi kako izgleda, mozda je samo bio "prljav".
*** sta je tu je... predao sam u MTS, dobio sam potvrdu pa cemo videti sta dalje. Imaju dve opcije, popravka ili nov uredjaj ali to sve zavisi od servisa. Sumnjam da bi se oni upustali u popravku uredjaja starog 2 dana. To je nesto fabricki ali opet ko zna... Ja sam zahtevao zamenu jer nema smisla popravljati nesto staro 2 dana🤣Zao mi sto prolazis kroz to sa novim telefonom. Verujem da ti je cimanje rastati se od telefona i cekati par dana da novi stigne. Ako ti ne smeta, eventualno da koristis tako par meseci (do 6), pa ako skontas da ti ne smeta i ne siri se samo napred u suprotnom zahtevaj novi uredjaj.
To znam ali ajde da se ne raspravljam za sada. Legalna opcija je da podpisem odustanak od ugovora i da porucim novi ali po redovnoj ceni, nece mi dati preorder...glupost... ako budu pravili problem oko ovoga, definitivno raskid ugovora na koji imam pravo jer su mi ga vec nudili i to je to.Oni su samo bezobrazni, po zakonu imaš pravo na zamenu uređaja tako rano od kupovine...
Oni su očajNepo System radi reklamacije Gigatronu. Jao...bice haosa u najavi.
Posao Nepo System-a u ovom slucaju je da uzme tvoj telefon, prosledi ga servisu i tebe obavesti o ishodu, odnosno onom sta je rekao servis, nista vise. Ne donose oni nikakve odluke.Oni su očaj
Imao sam kontakte sa njima i uvek su oni u pravu dok ne pozoves inspekciju ili direktno u mom slucaju ASUSS podršku
Razlog vise da ne kupim Fold 5 niti Flip 5 ženi
Posao Nepo System-a u ovom slucaju je da uzme tvoj telefon, prosledi ga servisu i tebe obavesti o ishodu, odnosno onom sta je rekao servis, nista vise. Ne donose oni nikakve odluke.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari