Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

imas na 3. spratu valjda, oni sto prave preko masine, ceo telefon u foliji 4500, samo ekran 2500, dozivotna grancija, posluju u 33 zemlje sveta itd bla bla bla 😀
imas da biras za ledja razne skinove folija, vojnicki,karbon itd.. za ekran ima MAT koja je odlicna, jaka folija, i providna... mada mat me ne greje jer telefon izgleda kao maketa sa njom
jednom platis i posle ti menjaju za dz koliko sam shvatio ili za 400din samo 'ruke'
ceo proces cini mi se traje oko 40min, i jako je dobar proizvod na kraju, samo sto je malo skupo, radicu verovatno ovaj vikend

imas na 3. spratu valjda, oni sto prave preko masine, ceo telefon u foliji 4500, samo ekran 2500, dozivotna grancija, posluju u 33 zemlje sveta itd bla bla bla 😀
imas da biras za ledja razne skinove folija, vojnicki,karbon itd.. za ekran ima MAT koja je odlicna, jaka folija, i providna... mada mat me ne greje jer telefon izgleda kao maketa sa njom
jednom platis i posle ti menjaju za dz koliko sam shvatio ili za 400din samo 'ruke'
ceo proces cini mi se traje oko 40min, i jako je dobar proizvod na kraju, samo sto je malo skupo, radicu verovatno ovaj vikend
I da li se odlepljuje to posle?Posebno ako drzim masku preko?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Ne bi trebalo, a i ako se odlepi samo odes opet i oni ti za dzabe urade

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Ajd slikaj ako budes radio kako izgleda nakon stavljanja

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Koristim silikon cover by Samsung i osećaj je fenomenalan, nije kao bez zaštite ali ne može da se meri sa onim silikonima od 300 dindži....

from komsa's S8
Ja presao sa zvanicne Samsung ultra tanke futrole na Nilkin nature. Sije je i sto se tice gripa i dizajna i zastite... a kosta 1k u odnosu na 3.5k sto mi uzese za Samsungovu

Doduse uz ovu je moralo neko staklo sto se lepi Uv lampom, al nek posluzi 2m ko proslo i ja zadovoljan

Impresivno i sve pohvale ako je tako!!

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Јел неком стигао update CRH3? Мени стигао прије пола сата, инсталирам га и сад ми температура CPU-а константно 50-60...

Sent from my SM-G950U1 using Tapatalk

Je l postoji neko ko koristi whitestone zastitu za s8 bar nekoliko meseci i kako se pokazala ? Razmisaljam da narucim, malo je skuplja pa ne bih da bacim kes ako se posle mesec dana podize na ivicama 🙂 Takodje, je l znate nekog u SRB da je ima u ponudi ?

Evo kolega ti je napisao u novom pazaru u mts, zovi ih uplati im na racun i nek ti posalju postom

Jel se zna kada ce Pie stici na S8?

Ne pre maja, iako bih voleo da se te stvari malo promene.

Whitestone je u pitanju..
U Novom Pazaru ima whitestone da se uzme u mts prodavnici i sami oni namestaju..

A sto samo oni imaju a nigde drugo nema?!
Jesi ti video kutiju od tog "stakla"?
Na sta je nalik, lici li imalo na ovu orginalnu?

1ws.jpg

A sto samo oni imaju a nigde drugo nema?!
Jesi ti video kutiju od tog "stakla"?
Na sta je nalik, lici li imalo na ovu orginalnu?

Pogledajte prilog 256890
To moras njih da pitas, rekli su mi da su im stigli pre 2meseca..
Jesam, malo je manja nego moja i unutra je mala uv lampa i ne mogu da se setim da li ima postolje, posto mislim da nije bilo unutra, samo jedna bocica lepka.. E sad cena je 25e mislim, tako da je duplo manje nego moje..

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

A kakva su vam iskustva sa onim diamond glas?

.
97b470a8ce1ad2ca6ee5dd2fdd8e17e4.jpg

Sent from Galaxy S8

Stižu nam RCS poruke...
"Zajedničkom saradnjom, Google i Samsung će se pobrinuti da njihovi klijenti za razmjenu poruka, Andorid poruke i Samsung poruke, rade besprijekorno sa RCS tehnologijom svake kompanije, uključujući platforme za cloud i poslovne poruke. Do sada su Google i Samsung sarađivali kako bi predstavili RCS za odabir Samsung uređaja, a kao dio ove proširene saradnje Samsung će raditi na donošenju ovih RCS funkcija na postojeće mobilne telefone * počevši od Galaxy S8 i S8+. Novi Samsung Galaxy smartfoni također će podržavati RCS poruke**, počevši od onih na skupu nosilaca koji imaju ili će uskoro pokrenuti RCS. To znači da će korisnici moći uživati u bogatijim razgovorima sa korisnicima Samsung i Android poruka."

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Isto ono što možeš sa Viberom, What'sUp-om i ostalim IM aplikacijama za slanje poruka i audio/video zapisa. Kao što Apple koristi iMessage.

Ako sam dobro upućen, da bi RCS funkcionisao, mora biti podržan od strane operareta. (?)

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Da li neko koristi Iris ili Face Recognition? Sta je bolje, brze?

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Iris skener je potpuno neupotrebljiv, potpuna komedija od implementacije, face unlock je spor u odnosu na OP6 npr. ali bar može da se koristi.

Po čemu si zaključio da je IRIS skener neupotrebljiv? Baš me zanima, prosvetli me molim te....

Pa meni je neupotrebljivo da gledam u ekran sa tačno određene udaljenosti, koja mi ne odgovara, direktno u skener, i da čekam da se Samsung smisli da otključa ekran.

+1
Na note 8
Cak ni otisak prsta nije toliko brz ni precizan, face cas radi cas ne radi kako treba iris nisam probao...
Znam da ce se sad javljati ljudi kako njima sve radi 10+ ocena
Ali mozda vi imate vise strpljenja pa vam je to ok, ja ne volim delay nikakav, niti bilo sta da cekam, samo finger koristim i pin

Meni na s8 i N8 uopšte nije zadovoljavajuće radio iris...na s9+ ga nikada nisam ni upalio

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno