Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

ako vam je stigao ovaj septembarski update, da li vam rade AR emotikoni? meni kresuje kamera kad pokusam da ih koristim.

danas mi je stigao update..

e5c3241cb4df3bd51fc2d43f87eb2b58.jpg

Sent from Galaxy S8

He he, meni je bilo još gore, levoruk sam.... posle nekog vremena, to je sasvim normalno mesto za čitač otiska.... [emoji2] [emoji2] [emoji2]

from komsa's S8

@pajica123 kod mene ne krešuje. Probaj clear data za camera app

Meni se tek sad skida taj septembarski update, morao sa ručno da kliknem [emoji39]

He he, meni je bilo još gore, levoruk sam.... posle nekog vremena, to je sasvim normalno mesto za čitač otiska.... [emoji2] [emoji2] [emoji2]

from komsa's S8

I meni se generalno cini da kaziprst prirodno leze bas tu gde je senzor (naravno kod desnjaka).. kad si ti kao levoruk navikao i nije ti problem verujem da bi meni bilo jos lakse da naviknem 😉

Kad sam uzeo S8 prvih 3-4 dana nisam mogao da pogodim senzor nikad ali posle toga sam vec navikao, sad mi je skroz normalan polozaj. Pogotovo ako imas neku masku koja ima odvojene izreze za kameru i senzor

Dok sam koristio S8, otisak mi je bio extra, navikao brzo, i bio mi skroz ok polozaj.
Vec dva meseca koristim S9+, pre neki dan cackao drugarov S8, polozaj otiska katastrofa u odnosu na S9+ .

Sent from my Samsung Galaxy S9+ using Tapatalk

Ja sam septembarski update ubacio preko Odina,ali nigde ne vidim AR emotikon.

u kameri kad udjes na nalepnice.

nasao sam problem, nesto je bilo disejblovano.. dzabe bacih pare na disejbler, pogasio pola stvari koje koristim a baterija traje jednako kratko..

Sent from Galaxy S8

Ljudi misle da disabler donosi bolju bateriju, ali nije tako. Meni bolje radi bez njega xx puta.

Zavisi šta se disejbluje... Meni je Google app rasturala bateriju pa sam je isključio jer nema uninstal. Bixby i još brdo Samsung gluposti takođe isključeno, ne znam da li utiču na bateriju ali mi ničemu ne služe pa što da mi prave gužvu u app drawer.

slazem se za bixby, jos i ima i dugme za sebe [emoji849] pre mi je bio disejblovan i podesio sam da mi to dugme sluzi za nesto drugo, sad nikako da se nateram da to opet uradim posle hard reseta, a tako me iznervira kad ga slucajno ukljucim..

Sent from Galaxy S8

pitanje da li zna neko posto mi od jutros na punjaci telefon i radi na "slowdown charging" pa verujem da je otisao kabal pa hocu da kupim novi pa jer neko zna koji da uzmem nasao sam u emmi coputres usb-type c usb 2.0 ... ovo pitam jer sam pre pola godine uzeo 2 kabla preko kupujem prodajem koje sam bacio posle 20 minuta jer kad god sam ih utakao na punjac i telefon pisalo je punjeje ce trajti 5h pa zbog toga pitam koji kabal jer ima nesto oderdjeno sto treba da znam ili samo da uzmem prvi koji vidim 😀 hvala

probaj da okrenes kabal ili da ga par puta iskljucis iz telefona i opet ukljucis pa vidi koliko ce onda da pise da ce se puniti

Sent from Galaxy S8

Nije ništa novo al ja sam se tek sad nakanio da probam - good lock, baš fino udahne novi život u mob

Download odavde
https://androidfilehost.com/?fid=5862345805528064676

Odavde skinuti zip i samo instalirati badlock apk iz njega
https://forum.xda-developers.com/galaxy-s8/themes/app-t3805969

Iz prvog zipa plugine po želji. Posle im se pristupa i podešavaju se iz badlock aplikacije.
Može li se nama laicima objasniti šta je to

Sent from...

probao sve nece slowdown pise i dalje tako mislim da je otisao kabal

Desava li se nekom da mu napolje, na jakom Suncu ekran kao posivi, boje izblede?

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

To je feature xiaomi uređaja , menja kontrast pri jakom osvetljenju da bi se displej " bolje " video. Nisam to nikada video na Samsung uređaju..

Sent from my MI 8 SE using Tapatalk

Onda je na xiaomiju dosta izraženije , fazon crna postane bela 🙂

Sent from my MI 8 SE using Tapatalk

Celo leto, more i to ne primetih, zato sam i pitao. Mada sada kada "vratim film" ovo mi se desava od kad sam promenio temu. Do skoro je bila ona samsung tema, stock, a sada sam na black edition v2.

Nema veze sa temom

Zanimljiv je i ovaj plugin one handed operation +
Mogu da se podese akcije na svajp sa ivice ekrana.
d3d0b9eeff18019b87295e7c8f604ef1.jpg

Poslednja izmena:
Nego do cega? Stvarno do sad nisam to primecivao, jedino ako nije doslo uz avgustovski update. Osim teme sto sam promenio, nista drugo nisam dirao od podesavanja.

Pa boost osvetljenje, povećanje vidljivosti na jakom suncu. Možda ti nisi primećivao ali to kod samsunga postoji jedno 5 godina.

Pa bilo mi cudno da celo leto nista, a ovih dana bas cesto...

primecivao sam to i na note 3 a i sada na s8 oduvek..

Sent from Galaxy S8

Je 'l jos nekom baterija otisla u k posle septembarskog updatea? Za 1h 10m Sota i 9h na bateriji sam na 72%, sve to na wifiu... znaci katastrofa

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno