Pozdrav,
Koliko vam u proseku drzi bateriju s8 obican? Ja moj koristim godinu dana i od kad sam dobio updejt crgh ne moze da sastavi 3h sot, a ako ukljucim face unlock onda jedva 2.5, ne mogu da se setim tacno koliko mi je drzao pre ovog updejta ali mi se cini da sad ne drzi dobro uopste
Huawei P10 plus ili S8? Vrlo su male razlike u kameri na slikama na YT...
S8, po svemu je bolji od P10+
Samo sam ga obrisao i ocistio posle toga i to je to :/Jel ti palo ma pamet da opereš vodom odma posle tog polivanja?
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Nije, zastitno staklo je u pitanjuJel to pukao ekran?
Ne mogu da cekam 15dana da mi stigne drugo.. Idem sada da stavim foliju i da uzmem neku samsung-ovu futrolu na preklop..Skini i stavi drugo. Ćale imao slicnu situaciju, udari u ivicu stola i pukne staklo. Tako ga nosio par dana jer nije stizao da zameni, ispadne mu i ode ekran...
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Šta je u pitanju,na koji štand misliš?Ja nosim note 8 u samsung clear view iliti flip bez zastite ekrana bilo kakve, a svakih par dana(7 dana ) ga stavim u alcantaru da bi na dan dva uzivao u AOS i lepoti telefona. Samo te dve maske imam, a zastita sa njima bilo kakva ne moze. Doduse ima onaj stand u TC Usce koje ce da mi napravi foliju za case cim budem zeleo da puknem 20e...
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari