Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Na Wifiu i sobnom svetlu uz auto osvetljenje moze da izgura 8-9h, u realnom svetu (koriscenje van kuce, 4G, losiji signal, jace osvetljenje...) 3-4h je premija

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Posle jednog punjenja od 0-100% prazno je bateriju do kraja. Tako da se nadam da je bio neki bag, a na onoj aplikaciji daje mi health 99%

Pozdrav,

Koliko vam u proseku drzi bateriju s8 obican? Ja moj koristim godinu dana i od kad sam dobio updejt crgh ne moze da sastavi 3h sot, a ako ukljucim face unlock onda jedva 2.5, ne mogu da se setim tacno koliko mi je drzao pre ovog updejta ali mi se cini da sad ne drzi dobro uopste

Ja sam do 3% baterije komotno na 5½ sati SoT sa tim istim CRGH update-om i auto osvetljenjem, pozivi, Viber, Instagram, Chrome, nešto YT, Tapatalk. Premalo je to kod tebe.

Takođe kid mene 5 i po sati...

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Koja je najbolja opcija za kompletnu zastitu ekrana a da moze da se kupi ovde.

Treba klincu pod hitno pre nego sto pocne da ga fulja po dzepu sa kljucevima da resim zastitu.

Whitestone dome, eno u oglasima na forumu

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

kakav je avgustovski update? tek sad mi je stigao, vrijedili ga skidati

Prosuo sam vodku na tel u petak i primetio sam da mi se dosta slabije cuje zvucnik, ima li pomoci??

Jel ti palo ma pamet da opereš vodom odma posle tog polivanja?

Greška u koracima *mjau**mjau**mjau*

Da li je neko skoro obnavljao Samsung Knox License( SKL) keys potreban za Adhell 3.1.1? Moj je istekao 4.9.2018 a kada pokušam da generišem novi, dobijem obaveštenje da mi je SKL key već generisan a sa tim isteklim ne mogu aktivirati Adhell 3.1.1

Da li da skidam zastitno staklo ili ne? Slucajno sam ga zakacio i ne znam sta da radim..
54ac33e69a3494a8e0350ee9131e98a1.jpg
b3dc6a7ff3067e0f4a46bc4be22cbe27.jpg

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Jel to pukao ekran?

Skini i stavi drugo. Ćale imao slicnu situaciju, udari u ivicu stola i pukne staklo. Tako ga nosio par dana jer nije stizao da zameni, ispadne mu i ode ekran...

Skini i stavi drugo. Ćale imao slicnu situaciju, udari u ivicu stola i pukne staklo. Tako ga nosio par dana jer nije stizao da zameni, ispadne mu i ode ekran...

Ne mogu da cekam 15dana da mi stigne drugo.. Idem sada da stavim foliju i da uzmem neku samsung-ovu futrolu na preklop..
P.s. koliko je drugaciji osecaj bez futrole i zastitnog stakla, kao da koristim drugi tel hahaha

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Pa da, kupujemo premium modele koje lepo placamo, a onda stavimo zastite i u ruci nam osecaj isti kao da nosimo bilo koji budzetni telefon, tek kad skines sve i drzis u ruci shvatas koliko su dobri.. *mjau**mjau**mjau*

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

I kad skines zastitu, telefon prema "marfiju" bas tad ispadne i nesto se polomi...
Mislim moze se i bez zastite, ja znam dvojicu koji imaju s9 bez ikakve zastite ali dokle ce da ih imaju citave. 😉

Ja nosim note 8 u samsung clear view iliti flip bez zastite ekrana bilo kakve, a svakih par dana(7 dana ) ga stavim u alcantaru da bi na dan dva uzivao u AOS i lepoti telefona. Samo te dve maske imam, a zastita sa njima bilo kakva ne moze. Doduse ima onaj stand u TC Usce koje ce da mi napravi foliju za case cim budem zeleo da puknem 20e...

Koristim silikon cover by Samsung i osećaj je fenomenalan, nije kao bez zaštite ali ne može da se meri sa onim silikonima od 300 dindži....

from komsa's S8

Ja sam po preporuci ovde sa teme za tanju masku uzeo Cafele, odlično leži, gotovo uopšte ne povećava gabarit telefona

Ok sto lezi odlicno, ali maska mora imati ono nesto kada uzmes telefon u ruke dzabe pored toga sto je kvalitetna zastita.

Ja uzeo neku kinesku za 2-3e, neka smešna para na aliju, ne pokriva ivice, samo leđa do dugmića. Ne volim maske uopšte ali ipak zadnja strana je toliko klizava da sam poklekao. Ova maska je tanka, ni ne primećuje se a hrapava je.

Ja nosim note 8 u samsung clear view iliti flip bez zastite ekrana bilo kakve, a svakih par dana(7 dana ) ga stavim u alcantaru da bi na dan dva uzivao u AOS i lepoti telefona. Samo te dve maske imam, a zastita sa njima bilo kakva ne moze. Doduse ima onaj stand u TC Usce koje ce da mi napravi foliju za case cim budem zeleo da puknem 20e...

Šta je u pitanju,na koji štand misliš?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno