Stefan1995
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.04.2015
- Poena
- 525
Koliko je bolja prednja i zadnja kamera sa gcam?
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Dosta su bolje, i zadnja kamera pravi dosta lepse slike sa gcam, mnogo popravi dynamic range. Ali primetio sam da je obrada dosta zahtevna za telefon, zagreje se ako se slika duze sa gcam i vuce bateriju vise nego stockKoliko je bolja prednja i zadnja kamera sa gcam?
Nazovi ih, pa pitaj. Ja sam samo garantni list nosio.Hvala puno, testiracu ovo.
Da li je neko mozda reklamirao telefon u Promobi i da li je dovoljan fiskalni racun iz Vipa ili mora i garantni list, ugovor?
Sent from my S8+ using Tapatalk
Pa pročitaj šta sam napisao? Fiskalni, garantni list ili ugovor 😉Djilke čovek ima fiskalni račun majku mu, najbolje da je i njega našao pored izgubljenog telefona 😉
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Ako se po serijskom broju vidi da je u garanciji ne vidim problem, njihovo je da ga okrpe a ne da se prave pametni i glume policijuMoraš nekako dokazati da je tvoj telefon. Zamisli nadjes telefon i kao odeš da ga popravis, oni poprave, ti prodaš itd.
Mora nekako da se dokaže da si ga kupio (garantni list, ugovor, fiskalni)
Rešen je problem. Popravljen displej. U pitanju je prodavac Buba iz Novog Sada.Pa piše lepo, recent dugme joj glavi. A prodavac je žena iz Subotice, nisam siguran kako se zove napisaću za neki dan kad je pitam.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Imam problem da mi se telefon ugasi kad baterija dodje na 10%, što zna biti iritantno jer nemam tačan uvid u to koliko mi je preostalo baterije. Ne znam da li se baterija degradirala ali i da je do nje problem procenti bi morali biti usklađeni sa njenim kapacitetom. Sta predlaže te da uradim?
eto i ociglednog primera da te preporuke za bateriju bas i ne mogu da je spasu. licno mislim da nema bas smisla puniti bateriju od 20 do 80% jer u tom slucaju prakticno koristis samo 60% i onako slabe baterije.Ok probaću to čim stignem. Inače ne koristim opciju fast punjenja i vodim računa da punim između 20-80% po svim preporukama...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari