Pa staviš system, to su ikonice iz Samsung temeKako u novom nova launcher prime dobiti defoultne ikonice koje idu uz temu? U novi imam samo system i marshmallow ikonice da biram, a kada udem u settings, wall i teme, imam samo defoultni icon pack iako sam više tema instalirao.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
@Vojkan da je tako jednostavno ne bih kukao, jelIz nekog razloga, koju god da temu instaliram imam samo default ikonice (i primetio sam da mi se samo calendar ikonica iz nekog razloga promeni, ostale iste).
Da da znam, i mene to interesuje@biker pričam isključivo o novi...evo ja imam par tema instaliranih, a samo ove ikone![]()
A kad uđeš u settings, wall i teme, pa na ikone, jel imaš samo def ikone ili se pojace i te od teme koju si instalirao?!
Jel na ovo misliš!?i nije te mrzelo da kucas tako smislen odgovor? cackao sam i nisam uspeo , i SMS i viber i obavestenja u sistamu, uvek iskace na zakljucanom ekranu ime
Ma jok,ali moras da ides na dva mesta,pisem malo kasnije,vozim sad.prosto jei nije te mrzelo da kucas tako smislen odgovor? cackao sam i nisam uspeo , i SMS i viber i obavestenja u sistamu, uvek iskace na zakljucanom ekranu ime
Evo ti sa S8+nije tako na S8+ , ne mogu da nadje ekran koji lici na ovo sto si poslao ... uspeo sam u medjuvremenu da namestim da se viber ikonica pojavi na zakljucanom ekranu bez led indikacije iako je i sistemski ukljucena
Ja nisam resio. Viber nece pa nece
Evo ti sa S8+
![]()
Gde[emoji16]Ima, ja sam uzeo u Uscu.
ツ
Pa to svaki amoled ima na samsungu.Ima li nekih problema, kao sto je naprimer bio problem sa linijama na ekranu kod S7e?
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari