Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Verovatno je razlika tolika jer je moj qualcomm...

Jel se zna kad stize oreo? [emoji16]

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Kako u novom nova launcher prime dobiti defoultne ikonice koje idu uz temu? U novi imam samo system i marshmallow ikonice da biram, a kada udem u settings, wall i teme, imam samo defoultni icon pack iako sam više tema instalirao.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Pa staviš system, to su ikonice iz Samsung teme

@Vojkan da je tako jednostavno ne bih kukao, jel ;) Iz nekog razloga, koju god da temu instaliram imam samo default ikonice (i primetio sam da mi se samo calendar ikonica iz nekog razloga promeni, ostale iste).

Kod mene se menjaju kad izaberem system u novi

A kad uđeš u settings, wall i teme, pa na ikone, jel imaš samo def ikone ili se pojace i te od teme koju si instalirao?!

@Vojkan da je tako jednostavno ne bih kukao, jel ;) Iz nekog razloga, koju god da temu instaliram imam samo default ikonice (i primetio sam da mi se samo calendar ikonica iz nekog razloga promeni, ostale iste).

Kod mene ista stvar (kada je u pitanju Nova, ali mi menja ikone kada odem u settings telefona), samo na touchwiz launcher menja ikonice i u app_draw i na desktopu. Konkretno High contrast II tema u pitanju

@biker pričam isključivo o novi...evo ja imam par tema instaliranih, a samo ove ikone
ce5e0a8d40615b6c05d4a2f5c1b0c869.jpg

Ja sam ubeđen da je ovo ranije moglo, čak me i nerviralo što sam morao svaki put da idem u settings i da vraćam def ikone. E sad da li je ovaj poslednji nova update nešto promenio ili sam neki proces zabo u adhell nemam pojma :(

Kako da namestim SMS i Viber da dobijem samo LED info o novoj poruci? Viber je bio ok, ali sam iz nekog razloga morao da ga reinstaliram i sada mi se pojavljuje info sa imenom posiljaoca na zaklucanom ekranu, a ranije samo led zatreperi

Poslednja izmena:
Čačkaj po opcijama id sms i vibera

i nije te mrzelo da kucas tako smislen odgovor? cackao sam i nisam uspeo , i SMS i viber i obavestenja u sistamu, uvek iskace na zakljucanom ekranu ime

A kad uđeš u settings, wall i teme, pa na ikone, jel imaš samo def ikone ili se pojace i te od teme koju si instalirao?!

nemaš tu ikone od teme. tu se pojave ikone koje skineš kao standalone u samsung store.

i nije te mrzelo da kucas tako smislen odgovor? cackao sam i nisam uspeo , i SMS i viber i obavestenja u sistamu, uvek iskace na zakljucanom ekranu ime
Jel na ovo misliš!?

a3064f7e324b5708982dd106d81ecb3f.jpg

Edit: proradile mi ikonice iz teme u novi, pojma nemam kako (par puta resetovao što tel što u novi sistemske ikone)...samo su toliko ružne i pola ih nema da sam morao def da vratim :d

Poslednja izmena:
nije tako na S8+ , ne mogu da nadje ekran koji lici na ovo sto si poslao ... uspeo sam u medjuvremenu da namestim da se viber ikonica pojavi na zakljucanom ekranu bez led indikacije iako je i sistemski ukljucena

Ma jok,ali moras da ides na dva mesta,pisem malo kasnije,vozim sad.prosto je

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Kako to? Ni kod babe nema dzabe :D

Uradi update fabričkih appova u samsung store, verovatno ti je zato drugačiji izgled

Stigao whitedome...sad još samo da se nakanim i instaliram ga kako valja!! :)

društvo,
imam jedno pitanje za korisnike s8 treba sutra da uzmem preko operatera pa me interesuje koje probleme i koliko česte imate na vasim uređajima...naravno ako imate problema uopšte
hvala

Skoro sam prešao sa S7E tako da su sećanja sveža. Imam osećaj, u stvari siguran sam da mi S8+ tiše zvoni i za rington i za notifikacije (iste fajlove koristim kao i na starom telefonu)? Kao da mi je upaljeno ono ascending zvonjenje a tu opciju ne mogu da nađem u podešavanjima.

Ima li nekih problema, kao sto je naprimer bio problem sa linijama na ekranu kod S7e?

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh Dno