Pa staviš system, to su ikonice iz Samsung temeKako u novom nova launcher prime dobiti defoultne ikonice koje idu uz temu? U novi imam samo system i marshmallow ikonice da biram, a kada udem u settings, wall i teme, imam samo defoultni icon pack iako sam više tema instalirao.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
@Vojkan da je tako jednostavno ne bih kukao, jel 😉 Iz nekog razloga, koju god da temu instaliram imam samo default ikonice (i primetio sam da mi se samo calendar ikonica iz nekog razloga promeni, ostale iste).
Da da znam, i mene to interesuje@biker pričam isključivo o novi...evo ja imam par tema instaliranih, a samo ove ikone![]()
A kad uđeš u settings, wall i teme, pa na ikone, jel imaš samo def ikone ili se pojace i te od teme koju si instalirao?!
Jel na ovo misliš!?i nije te mrzelo da kucas tako smislen odgovor? cackao sam i nisam uspeo , i SMS i viber i obavestenja u sistamu, uvek iskace na zakljucanom ekranu ime
Ma jok,ali moras da ides na dva mesta,pisem malo kasnije,vozim sad.prosto jei nije te mrzelo da kucas tako smislen odgovor? cackao sam i nisam uspeo , i SMS i viber i obavestenja u sistamu, uvek iskace na zakljucanom ekranu ime
Evo ti sa S8+nije tako na S8+ , ne mogu da nadje ekran koji lici na ovo sto si poslao ... uspeo sam u medjuvremenu da namestim da se viber ikonica pojavi na zakljucanom ekranu bez led indikacije iako je i sistemski ukljucena
Ja nisam resio. Viber nece pa nece
Evo ti sa S8+
![]()
Gde[emoji16]Ima, ja sam uzeo u Uscu.
ツ
Pa to svaki amoled ima na samsungu.Ima li nekih problema, kao sto je naprimer bio problem sa linijama na ekranu kod S7e?
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari