Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

imao sam bolje, ovog puta je bilo malo više igranja (NFS most wanted, Sky force) pa je to ipak, čini mi se dobar rezultat.....

Ma slabo to, imao si ti bolje :)
Djilkosh, tvoj S7E je nov? Mislim full-capacity baterija?

Nije full mislim da je bila 3400-3500, obrisao sam kasnije, da se ne opterecujem :)

Videcemo koliko cu sa A1 izvuci bateriju :)

A1 operater?:)

U sustini i moj trenutni GPS version se uklapa u tvoju bateriju - posto moja po AccuBatteru ima 2400mAh samo :) Ne moram da se brinem znaci ;)

@alfaunits čovek je prodao s7e ima već neko vreme, prešao na pure google...eno ga lupa glavu u A1 temi (xiaomi).

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

6395e8184675a62cc826ec058f0dfc11.jpg

0b59bd66932941fb0848f9c98a6f39c3.jpg

29b642f024b3a001f853cd2e5e13e3ba.jpg

definitivno je ok decembarska zakrpa.....

from komsa's edge
Kako brate? Sta si sve pogasio, i kkao koristis telefon?

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

nekoliko stranica unazad okačio sam šta mi je pogašeno "package disabler" - om od servisa....

from komsa's edge

Poslednja izmena:
Jel mora da bude rootovan, i da li se gubi garancija ubacivanjem te aplikacije?

Da ponovim pitanje od pre nekoliko stranica, posto se situacija aktualizovala: Porucio sam Rugged Armour i za privremeno sam uzeo Spada ultra thin u MediaMarktu. Nije bas po mom ukusu, ali bolje nego bez icega posto je telefon stvarno sklizak. Porucio sam sa telefonom i S View Cover, sada posle onoga sto sam citao na netu, ne bih ga ni otvarao nego samo vratio. Interesuje me da li je neko imao licna iskustva sa S View Coverom, i da li stvarno ostecuje ekran telefona? Ovako bas lepo izgleda na oko.

@alfaunits čovek je prodao s7e ima već neko vreme, prešao na pure google...eno ga lupa glavu u A1 temi (xiaomi).
:D Sa konja na tasmanijskog djavola :) SAMOLED 4K sa BLF na IPS LCD Full HD - au, Djile, razoracao si me! :)

MI6 bih još i razumeo.... o ukusima ne vredi....

from komsa's edge

Da ponovim pitanje od pre nekoliko stranica, posto se situacija aktualizovala: Porucio sam Rugged Armour i za privremeno sam uzeo Spada ultra thin u MediaMarktu. Nije bas po mom ukusu, ali bolje nego bez icega posto je telefon stvarno sklizak. Porucio sam sa telefonom i S View Cover, sada posle onoga sto sam citao na netu, ne bih ga ni otvarao nego samo vratio. Interesuje me da li je neko imao licna iskustva sa S View Coverom, i da li stvarno ostecuje ekran telefona? Ovako bas lepo izgleda na oko.

Ja ga koristim 2 meseca, nemam nikakvih problema. Evo ovaj:
http://r.ebay.com/2UHI7J

Ja ga koristim 2 meseca, nemam nikakvih problema. Evo ovaj:
http://r.ebay.com/2UHI7J

Hvala ti, moj model je onaj sa "prozorcetom", ali video sam da se zale i na taj clear view ... Ukoliko nemas problema, onda su ispravili, ili su korisnici napravili hype po netu zeleci zamenu za svoje uredjaje ostecene na drugi nacin. Tesko je to oceniti samo prateci strane forume.

Sasvim moguce, tu se nalazi magnet, valjda, tako da je moguce. Mada... Ne bi prodavali to u Samsung radnjama da steti. Ne znam ni sam

Sent from...

Koristim S7 sa Samsung Clear View od prvog dana. Pre neki dan 12 meseci. Nema problema, nema ostecenja. Ista situacija na još jednom koji svakog dana vidjam.
Zapravo od kad koristim Samsung S3, koristim neku vrstu flip covera, svi su bili Samsung cover, sem jednog kineskog koji se raspao za nekoliko dana.

Koristim S7 sa Samsung Clear View od prvog dana. Pre neki dan 12 meseci. Nema problema, nema ostecenja. Ista situacija na još jednom koji svakog dana vidjam.
Zapravo od kad koristim Samsung S3, koristim neku vrstu flip covera, svi su bili Samsung cover, sem jednog kineskog koji se raspao za nekoliko dana.

Hvala ti na odgovoru. Time je jedna dilema otklonjena, ostaje mi samo da razmislim da li mi se dopada flip case ili klasicno.

Nemanja te priče za s view futrole su tačne.
Naime, unutrašnji deo prozora, onaj što ide na ekran telefona se zaprlja i kad zatvoris futrolu prašina trlja po ekranu i tako se vrlo lako može dogoditi da ga ošteti.
Ja sam tako uništio ekran svojevremeno na note 3 dok nisam provalio u čemu je problem....

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Nemanja te priče za s view futrole su tačne.
Naime, unutrašnji deo prozora, onaj što ide na ekran telefona se zaprlja i kad zatvoris futrolu prašina trlja po ekranu i tako se vrlo lako može dogoditi da ga ošteti.
Ja sam tako uništio ekran svojevremeno na note 3 dok nisam provalio u čemu je problem....

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Hvala ti puno! Veoma lepo izgleda, ali kada je takva greska u konstrukciji onda cu ostati dalje od toga. Malo sam posmatrao, i dok telefon lezi na ledjima nije problem, ali verovatno nastaje kada je u dzepu i kada se prednja strana futrole pritisne na ekran. Onda je bolje led view ili sl.

Iskreno, meni su te sve futrole na preklop bzv, imao na s5 i s6, koristio po par dana, jako svara to preklapanje, cak sto vise i previse, jos dok radis nesto na telefonu duze vreme ga tako drzati otvorenog nije bas da kazem udobno.

Iskreno, meni su te sve futrole na preklop bzv, imao na s5 i s6, koristio po par dana, jako svara to preklapanje, cak sto vise i previse, jos dok radis nesto na telefonu duze vreme ga tako drzati otvorenog nije bas da kazem udobno.

Pa i to ... jedina prednost je po meni sto telefon jako lepo izgleda u crnoj s view futroli, mnogo bolje nego u ovim kineskim futrolama od 10$ ... ali ukoliko postoji mogucnost mehanickog ostecenja prilikom normalno koriscenja, plus malo nezgodnije koriscenje, odlucicu se za klasicnu futrolu. Sada sam dobio mejl da je spigen poslat, stize u sredu.

Zna li neko zašto kod mene na S7 (iako sumnjam da je "problem" baš vezan samo za sedmicu) svaka novo-instalirana aplikacija izbacuje ikonicu na screen-u koji ja do tada nisam imao? Dakle, iako imam mesta na home screen-u, kao i na svim drugim postojećim, meni se pojavi novi, dodatni screen sa ikonicom gore levo. Posle toga, svaka ikonica neke nove app takođe ide na taj screen. Ok, mogu ja da isključim auto-pojavu ikonica pa da ih manuelno dodajem tamo gde želim, ali me čisto zanima...

Zna li neko zašto kod mene na S7 (iako sumnjam da je "problem" baš vezan samo za sedmicu) svaka novo-instalirana aplikacija izbacuje ikonicu na screen-u koji ja do tada nisam imao? Dakle, iako imam mesta na home screen-u, kao i na svim drugim postojećim, meni se pojavi novi, dodatni screen sa ikonicom gore levo. Posle toga, svaka ikonica neke nove app takođe ide na taj screen. Ok, mogu ja da isključim auto-pojavu ikonica pa da ih manuelno dodajem tamo gde želim, ali me čisto zanima...
Pa ukljuceno ti je u play store-u.. ne moze selektivno autoizbacivanje [emoji41]

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Mene uzasno nervira svaka ogrebotinica na telefonu. Zato svaki telefon dobije staklo/foliju i ultra tanki silikon, a to zatim ide u platnenu futrolu koja moze da se kupi kod nasih kineza za 100 dindzi. Ima ih razlicitih velicina i ja ih imam barem 10tak u rezervi (po 2 svake velicine) 26234472_10155992843533805_2013127509_n.jpg
Sve to ide u jednu pregradu torbice od koje se ne odvajam - popularne pederuse:) . Platnena futrola stoji uspravno tako da kad hocu fon izvucem ga jednim potezom iz torbice i isto tako vratim 26176611_10155992858628805_126910700_n.jpg. Malo ruzno deluje ovako na slici ali je izuzetno prakticno. Retko kad sam bez torbice. Tada fon nosim u dzepu pantalona.
Futrole na preklop ne mogu da smislim, ni bumpere. Od silikonskih samo ultra slim dolazi u obzir. Obicno folija, staklo retko.

U praksi je lakše doći do trafike, kupiti Halo karticu, naći ispravnu govornicu, naći broj koji trebamo upisan u starom papirnom notesu i okrenuti ga :))

Pa ukljuceno ti je u play store-u.. ne moze selektivno autoizbacivanje [emoji41]

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Druže, mislim da nisi razumeo pitanje. Nije problem to što se ikonica pojavi (kada je to opcija uključena u GP), već GDE se pojavi... Kod mene to ne bude na home screenu, gde inače ima mesta, pa čak ni na nekom drugom postojećem na kom takođe ima prostora. Ne, ona se pojavi obavezno na novom screenu, koji se samo-formira nakon instalacije app.

Malopre mi izašao OTA SEE update, običan S7, neki od oko 25mb.... Moraću da odradim kompletan reset, od prošlog update-a mi laguje call screen prilikom poziva, kasni sa izbacivanjem imena i broja.

Sent from S⅞

Da li je neko imao problema sa kamerom? Zum mi ne radi baš najbolje. Ponekad moram malo protresti telefon da bi zum proradio ili zumira samo centralne delove a rubovi budu zamućeni. Automatski režim je u pitanju.

Da li se nekome dešava da bukvalno svaki put kada snimi nešto snimak počinje nekakvim pucanjem? Nisam snimao do sada pa nisam primetio. Sećam se da je G4 pucketao tokom snimanja ako je uključen wifi. Da li je moguće da se i ovde nešto slično dešava i da ne mogu da se otarasim toga?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Da li se nekome dešava da bukvalno svaki put kada snimi nešto snimak počinje nekakvim pucanjem? Nisam snimao do sada pa nisam primetio. Sećam se da je G4 pucketao tokom snimanja ako je uključen wifi. Da li je moguće da se i ovde nešto slično dešava i da ne mogu da se otarasim toga?

Neko pucketanje sam primetio i kod fotografisanja ali mi se čini da je to pokušaj kamere da zumira.

Bas dosta kasni update za Australijski rom...
Ovo mi je poslednji instaliran...
1de4a0e85b9151c442309ed0e8ea4f10.jpg

Vrh Dno