Ma slabo to, imao si ti bolje
Djilkosh, tvoj S7E je nov? Mislim full-capacity baterija?
Kako brate? Sta si sve pogasio, i kkao koristis telefon?![]()
![]()
![]()
definitivno je ok decembarska zakrpa.....
from komsa's edge
@alfaunits čovek je prodao s7e ima već neko vreme, prešao na pure google...eno ga lupa glavu u A1 temi (xiaomi).
Da ponovim pitanje od pre nekoliko stranica, posto se situacija aktualizovala: Porucio sam Rugged Armour i za privremeno sam uzeo Spada ultra thin u MediaMarktu. Nije bas po mom ukusu, ali bolje nego bez icega posto je telefon stvarno sklizak. Porucio sam sa telefonom i S View Cover, sada posle onoga sto sam citao na netu, ne bih ga ni otvarao nego samo vratio. Interesuje me da li je neko imao licna iskustva sa S View Coverom, i da li stvarno ostecuje ekran telefona? Ovako bas lepo izgleda na oko.
Ja ga koristim 2 meseca, nemam nikakvih problema. Evo ovaj:
http://r.ebay.com/2UHI7J
Koristim S7 sa Samsung Clear View od prvog dana. Pre neki dan 12 meseci. Nema problema, nema ostecenja. Ista situacija na još jednom koji svakog dana vidjam.
Zapravo od kad koristim Samsung S3, koristim neku vrstu flip covera, svi su bili Samsung cover, sem jednog kineskog koji se raspao za nekoliko dana.
Nemanja te priče za s view futrole su tačne.
Naime, unutrašnji deo prozora, onaj što ide na ekran telefona se zaprlja i kad zatvoris futrolu prašina trlja po ekranu i tako se vrlo lako može dogoditi da ga ošteti.
Ja sam tako uništio ekran svojevremeno na note 3 dok nisam provalio u čemu je problem....
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Iskreno, meni su te sve futrole na preklop bzv, imao na s5 i s6, koristio po par dana, jako svara to preklapanje, cak sto vise i previse, jos dok radis nesto na telefonu duze vreme ga tako drzati otvorenog nije bas da kazem udobno.
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Pa ukljuceno ti je u play store-u.. ne moze selektivno autoizbacivanje [emoji41]Zna li neko zašto kod mene na S7 (iako sumnjam da je "problem" baš vezan samo za sedmicu) svaka novo-instalirana aplikacija izbacuje ikonicu na screen-u koji ja do tada nisam imao? Dakle, iako imam mesta na home screen-u, kao i na svim drugim postojećim, meni se pojavi novi, dodatni screen sa ikonicom gore levo. Posle toga, svaka ikonica neke nove app takođe ide na taj screen. Ok, mogu ja da isključim auto-pojavu ikonica pa da ih manuelno dodajem tamo gde želim, ali me čisto zanima...
Pa ukljuceno ti je u play store-u.. ne moze selektivno autoizbacivanje [emoji41]
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Neko pucketanje sam primetio i kod fotografisanja ali mi se čini da je to pokušaj kamere da zumira.Da li se nekome dešava da bukvalno svaki put kada snimi nešto snimak počinje nekakvim pucanjem? Nisam snimao do sada pa nisam primetio. Sećam se da je G4 pucketao tokom snimanja ako je uključen wifi. Da li je moguće da se i ovde nešto slično dešava i da ne mogu da se otarasim toga?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari