Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Molm vas kakav je s7 posle godine dana koriscenja treba da uzmem preko operatera nemam divoljno za s8 i da li je pametno uzeti s7 sada

Molm vas kakav je s7 posle godine dana koriscenja treba da uzmem preko operatera nemam divoljno za s8 i da li je pametno uzeti s7 sada
Uzmi slobodno, imaš odličan telefon sa odličnom baterijom. Tj. uzmi S7 Edge.
S8 je lepši, ali Edge ima bolju bateriju od oba i čitač otiska prsta na normalnom mestu :)
I onda čekaš dok ne izađe S10 koji će ga valjda imati konačno u ekranu :)

Ako vec uzimas, uzmi S7 edge.

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Ne isplati se ni u ludilu dati toliko para sada preko operatera za telefon sad ce dve godine biti. Samo za kes.

Kad je nov telefon i prodje do godinu dana ajde nekako, ali sve preko, pada cena u oglasima, a kod operatera je ista.

VIP i Telenor? Pa *** mozes BUKVALNO kupiti dva nova u oglasima umesto jednog kod operatera, i to mozda cak neke od nasih operatera sa fiskalnim :)

Njih je neisplativo uzeti da ih dele uz S8/N8 trenutno :)

Kod operatera, kao fizicko lice, mislim da nista od toga nije isplativo.

P10 Lite, Mate 10 Lite.

Ja sam uzeo s7 u junu 2016 na paket od 2000 dinara za 48 hiljada i oni njemu drze cenu od 45 000, sad mu dodje ako ne i skuplje jer je paket sad 2400 , za godinu ipo dana oni su mu podigli cenu, strasno.

Ma kakvi operateri... Samo cash.. Inace nema neke znacajne razlike izmedju s7e i s8. Kamera je identicna, baterija bolja na s7e.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Honor. Imam s8 i honor 8, pretpostavljam da je honor 9 jos bolji

Sent from...

da l ije moguce da je razbijeno samo staklo i moze li posebno da se menja, koja je cena... ili koja je cena zamene cele kamere? pisao sam promobi servisu ali ce verovatno odgovoriti tek u ponedeljak ili utorak..
e8b8ebe7abfc6a17a0c9f59f067a8163.jpg

Sent from Galaxy S8

Oko 9000 je cela kamera i zamena kamere u promobiju.
Ja sam za 20eur nasao bio originalnu sa polupanog, nisu ni hteli da menjaju, odneo kod lokalca koji je savrseno odradio za 10eur zamenu.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

znaju (samsung) samo nece da nam kažu [emoji2] [emoji2] [emoji2]

from komsa's edge

Instalirao sam update na S7 od 1. decembra i uradio sam Fastory Reset i sve ponovo instalirao i podesavao.
Pre update-a sam koristio AdHell 1.7, a onda sam instalirao update na S7 od 1. decembra i uradio sam Fastory Reset i sve ponovo instalirao i podesavao ali nisam nikako nece da mi aktivira licencu za AdHell 2 (posto AdHell 1.7 nigde ne nalazim).
Pratio sam uputstva odavde https://forum.xda-developers.com/galaxy-s8/themes/adhell-2-rootless-ad-blocking-t3663559 ali nece, ako nisam nesto pogresio, ali ne bi trebao.
Da li je neko imao ovakav problem i kako resiti?

edit:
Nasao sam verziju 1.7.3 i instalirao. Nadam se da ce raditi da se ne maltretiram sa AdHell 2. :smash:

Poslednja izmena:
Kakvi su ovi Note 8 ili S8 like romovi, ima li neko da ih je probao i da mi kaze njegova iskustva sa njima.

Ne vidim poentu tih romovoa, kada cemo dobiti to azuriranje na 8.0 i sa time isto dobiti samusng ex. kao na s8 i note 8. Kada je dobio j5 2016 sigurno ce i S7

Oduvek sam voleo da ekperimetisem sa takvim romovima! Nego sam mislio da ne lutam i vidim neku preporuku...

Oduvek sam voleo da ekperimetisem sa takvim romovima! Nego sam mislio da ne lutam i vidim neku preporuku...
Ubacio sam ja burazeru S8+ port pre mesec-dva, dal bese ironman ili tako nesto. Zadovoljan je, baterija vrh, radi lepo.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

kako da prebacim app sa mem telefona na sd karticu
i ima li dupli tap na ekran opcija da se probudi ekran
hvala

Kupiš smartwatch i ubaciš u trusted devices ili stavi patern pa otključavaj na power. Više ćeš sačuvati home ako instaliraš onu app da home glumi back na dodir bez stiskanja ;)

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno