sd-Blackkoja je po vama dobra tema na galaxy store-u za s7
Sta si uradio sa staklom?da l ije moguce da je razbijeno samo staklo i moze li posebno da se menja, koja je cena... ili koja je cena zamene cele kamere? pisao sam promobi servisu ali ce verovatno odgovoriti tek u ponedeljak ili utorak..![]()
Sent from Galaxy S8
Sa obzirom da je zamena za S7 edge u USA trenutno 10$... Zasto ne bi kod nas 30e bilo...Bratu ispao prekljuce, pozadi malo staklo puklo(ne moze rukom da se napipa), al' se vidi. Oko 30e mu trazili u servisu, tvrde original staklo. Nesto ne verujem da moze biti 30e(sa ugradnjom) original.
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
kako otključavaš ekran pritisneš home dugme i zadržiš za otisak prsta ili ima neki drugi način da se manje pritiska home taster
Da li je moguce da kretanje oko magneta na fizikalnoj terapiji utice na bateriju?Što nam govori da bi program nema veze s vezom, a ni taj tester, jer nema šanse da je opao kapacitet za toliko.
Eksperiment bi imao smisla da si koristio voltmetar i prilikom prvog punjenja.
Koliko se gubi na toplotu prilikom punjenja, ili na otpor kabla i slične stvari se ne može uzeti u obzir, a utiče, tako da je neophodno merenje istim instrumentom i prvi put, kada je baterija nova.
Pa jeste par puta nedeljno na "qwfc"Sto nema veze? Ako je QC punjenje, mozda i jeste toliko opala.
Ako sam veci deo dana na wifi-ju onda dobacim skoro do 5h sot-a.. a ovako oko 3-4max.A sta kaze realna upotreba telefona?
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
danas zamenio u promobiju u ns. staklo kamere je na zadnjoj masci, zamena je kostala oko 6600dinSta si uradio sa staklom?
Drigaru isto tako puklo ali je njemu ispalo kompletno staklo, ostalo samo socivo kamere i moram ti reci da fotografise odlicno
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Oni su ovlasceni servis za samsung? Telefon mi je iz vipa, mogu direktno kod njih da nosim sa garancijom? Imam crnu fleku na levoj strani displejavodootporan je i dalje kako kazu. promenili su za 2-3 sata (verovatno za 3min) ali toliko kosta deo tj zadnja maska kod njih..
Sent from Galaxy S8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari