Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Ovo je neki extra deal, ali nije toliko data u tarifi, i max. speed 20Mbps. U svakom slucaju super cena, a S7 ispada skuplji kod njih u istoj tarifi :)

Nego pitanje bas za Edge ekran - kako uspevate da ne reaguje Edge na DRZANJE bukvalno? Meni na S7 zbog malih bezal cesto samo drzanje tokom gledanja klipa pogotovu, ali i tokom Chrome sesije stalno nesto pomeri.

Pa u principu i jeste sličniji ali i to je i dalje ogromno, videćeš...though armour je posebna priča...ono je cigla bukvalno.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Videcu, ali nesto moram staviti, posto mi je jos izlozbeni primerak odmah ispao iz ruku, kako je gladak, a ja spretan :D

Nillkin nature je moja preporuka za s7

Ovo je neki extra deal, ali nije toliko data u tarifi, i max. speed 20Mbps. U svakom slucaju super cena, a S7 ispada skuplji kod njih u istoj tarifi :)

Nego pitanje bas za Edge ekran - kako uspevate da ne reaguje Edge na DRZANJE bukvalno? Meni na S7 zbog malih bezal cesto samo drzanje tokom gledanja klipa pogotovu, ali i tokom Chrome sesije stalno nesto pomeri.
Imas mogucnost da iskljucise deo ekrana od "slucajnih" dodira :)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Pa dolaze poruke na messenger, what's up, Viber normalno kad se ugasi sync.
Ne znam šta ali meni uvek nešto drnda u pozadini kad je upaljen sync. Uvek sam. To držao ugašen, na S3, S5. Mislim da i Mi Band app drastično troši bateriju jer izaziva wake.
Mada da bi znao sigurno samo BBS?
Ne stignem da odvojim 4h da uradim to.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Mi Fit? Starija neka verzija je baš znala da srlja u pozadini i troši, za sada sa novom mi se ne dešava. Za svaki slučaj, posle korišćenja Mi Fit ti nju izbaci iz pozvanih app.

Kako ugasiti ovo sto smara za pojačan zvuk? Rootovan je telefon

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Da li postoji neki app koji moze da podesi blue light filter na nivou sistemskog iz S7, na drugim telefonima?
Kako prijatno i dobro (meni) ovo izgleda, garantujem da necu promeniti telefon dok ne nadjem da radi na nekom tako dobro. Sto znaci mozda S8 ili N8 kasnije jedino :(

+1 za onaj dosadni Sound Limit, kako se uklanja?

Jel dobio neko update za Australijski rom?

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Da li postoji neki app koji moze da podesi blue light filter na nivou sistemskog iz S7, na drugim telefonima?
Kako prijatno i dobro (meni) ovo izgleda, garantujem da necu promeniti telefon dok ne nadjem da radi na nekom tako dobro. Sto znaci mozda S8 ili N8 kasnije jedino :(

+1 za onaj dosadni Sound Limit, kako se uklanja?
Imas twilight aplikaciju

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

@alfaunits probaj twilight pro...što se sound limita tiče, treba root

Probam sam Twilight, nije ni blizu, cak je neko prosto podesavanje u S5 bolje po meni :)
Imamo root.

Isto. Ili zacrveni skroz ekran ili nema nekog smisla.

Night Mode na 3T-u je bolji od obe aplikacije, ali ne moze prici S7 Blue Filteru.

decembarski patch:

63ed8bb98c2c2e94450d8c13c2721185.jpg

malo razgovora i sve na WIFI

from komsa's edge

Stigao slickwraps, honeycomb i drveni, odlični.

Jel izašao za običan s7 decembarski update za SEE?

Sent from S⅞

Nije izašao. Holandski jeste.

Mnogo je bolji uzivo, ovako pod blicem nije nesto.

Ma slabo to, imao si ti bolje :)
Djilkosh, tvoj S7E je nov? Mislim full-capacity baterija?

Nazad
Vrh Dno