Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Pre svega si mogao ,prilikom insalacije rom-a, da unchecking u aroma one koje ti ne trebaju ,a kako kaže kolega titanium je majka za beckup frost i defrost .

Koliko vam preko noci skine baterije?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Na koju foru da izbrisem Samsungov bloatware koji dodje cak i sa Supermenom, tipa facebook i slicne aplikacije? Tj znam kako da ih izbrisem ali kako a da to ne utice na sistem, tj da ne dobijam posle greske tipa "stop working" od kojih ludim :)
Kako si upšte dobio facebook u instalaciji osim ako ga nisi sam forsirao u aromi? Poenta supermana i jeste da mozes da izostavis bukvalno sve aplikacije prilikom instalacije.

Alternativno rešenje naravno Titanium!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Kako da ugasim obavestenje za brzo pokretanje kamere?
3593237d0d5de63b1c37e8706c77f096.jpg

Ti ili si lud ili ti noge smrde - čitaš li vesti?
Ajd ako ne bude do kraja januara ja ti dam moj telefon a ako bude ti meni tvoj-može?
Inače s8 neće biti pre aprila
S7 EDGE

Kako je krenuo update na Nougat mozda i dobijemo do aprila, s cinjenicom da pojedini s7 regioni CSC nece ni dobiti update na nougat

@nsvladimir trebao si da prihvatis ponudu za telefon

pozdrav drugari, sestra ima s7 njena kuma pre neki dan uzela s7 edge i nesto testirale kamere ( ja koliko znam oba mkdela imaju iste) ali edge u svakoj varijanti napravio bar duplo bolju fotku!?
evo primera radi:
2e190d929857a89d90446810804e8498.jpg

29ad8c3d101e3eb870fdc5b4e7e260a1.jpg

u cemu moze biti problem ima li neko ideju?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

In before komentara "Kako briše dupe sa ovolikim noktima" :d

nokti su za takmicenje nisu za svaki dan:))

Verovatno si proverio vec, ali je to prvo sto mi pada na pamet. Da nije S7 ostao "zaglavljen" na pro podesavanjima umesto na auto, pa da nesto nije dobro podeseno?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Samo neka ocisti staklo kamere.

Kako je krenuo update na Nougat mozda i dobijemo do aprila, s cinjenicom da pojedini s7 regioni CSC nece ni dobiti update na nougat

@nsvladimir trebao si da prihvatis ponudu za telefon
I u čemu je problem?
Jel bio pre januara-jeste
Kad ce s8 - predstavljanja je 29 marta a neće biti pre maja kod nas
Ti si kralj - nije te mrzelo da čitaš pola foruma zbog ovog posta?
I da je prihvatio- izgubio bi

S7 EDGE

hahaha definitivno prljavo staklo:)))
@dejan1001 haha e nasmeja me slatko

Da li je potrebno u dev options da ukljucim OEM unlock pre flesovanja na BTU Nougat odin-om i sta ce se dogoditi ako odaberem home csc? Trenutno sam na italijanskom vodafone 6.0.1

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

Ukljuci OEM unlock.Ako stavis home csc ostace ti svi podaci.Mada,po meni,bolje da stavis obican csc.Redovnije ces dobijati update nego na tom brendiranom Vodafonovom.

Telefon mi ne spava nocima :D Da li je jos neko imao problem sa baterijom. Skine mi 15% za 6-7h preko noci. Android os prvi potrosac, stay awake 6h.
Ali bez bbs resenja, hvala :)

Brisanje kesa? Ugasen backup? Promena telefona? :D

Sent from my Nexus 7 WiFi using Tapatalk

Brisanje kesa? Ugasen backup? Promena telefona? :D

Telefon izvadjen iz kutije pre dva dana, pogasene sve nepotrebne aplikacije, backup nije, a da ga menjam nema sanse :D i ovako izgura preko 5h sota, ali problem je noc. Preko dana normalno radi, a nocu nece da spava majku mu ...

Ugasi backup za pocetak i obrisi kes. Koja verzija sw-a?

Koji 6.0.1? Ja sam na decembarskom imao normalan deep sleep dok su prethodni znali da zezaju. A i prilikom koriscenja je bolje drzao nego ranije. :)
I restartuj sad i ocisti kes, posto si ugasio.

Isti problem kod caleta kao kod Djordjesl...

5004a669f8a71dd7fe0713f2513a2677.jpg

Sad sam ga ugasio pa cemo videti, mada je 99% to problem.

Najgori firmware, očajan deep sleep. Ja sam bio zakucan na njemu, jer Mađari nisu dobijali update posle toga. Rokni mu 7.0 UK i nek mirno spava

Sent from my S7 using Tapatalk

Najgori firmware, očajan deep sleep. Ja sam bio zakucan na njemu, jer Mađari nisu dobijali update posle toga. Rokni mu 7.0 UK i nek mirno spava

Sent from my S7 using Tapatalk
Podržavam u svakom slučaju baterija mi je bila užasna ali onda se pojavio @Mikec i pomogao mi da se prebacilm na Nugat UK i sad baterija ne želi punjač uopšte ... Evo već 1 dan i 4 sata a imam 39℅ baterije brutlano .. hvala čovek još jednom javno

tapatapapapapa by s7 edge

Vrh Dno