Kako si upšte dobio facebook u instalaciji osim ako ga nisi sam forsirao u aromi? Poenta supermana i jeste da mozes da izostavis bukvalno sve aplikacije prilikom instalacije.Na koju foru da izbrisem Samsungov bloatware koji dodje cak i sa Supermenom, tipa facebook i slicne aplikacije? Tj znam kako da ih izbrisem ali kako a da to ne utice na sistem, tj da ne dobijam posle greske tipa "stop working" od kojih ludim![]()
Kako da ugasim obavestenje za brzo pokretanje kamere?
Ti ili si lud ili ti noge smrde - čitaš li vesti?
Ajd ako ne bude do kraja januara ja ti dam moj telefon a ako bude ti meni tvoj-može?
Inače s8 neće biti pre aprila
S7 EDGE
Znajuci cure verovatno je to.Samo neka ocisti staklo kamere.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
I u čemu je problem?Kako je krenuo update na Nougat mozda i dobijemo do aprila, s cinjenicom da pojedini s7 regioni CSC nece ni dobiti update na nougat
@nsvladimir trebao si da prihvatis ponudu za telefon
Sumsung funboy jedina gora fela od klasičnog funboyA šta ako je protera dok traje takmičenje? *** upravo sam zamislio tu sliku - ne verujem [emoji23] [emoji23] [emoji23]
S7 EDGE
Telefon izvadjen iz kutije pre dva dana, pogasene sve nepotrebne aplikacije, backup nije, a da ga menjam nema sanseBrisanje kesa? Ugasen backup? Promena telefona?![]()
Sent from my Nexus 7 WiFi using Tapatalk
6.0.1, ugasio, sad se setih da su to tek na sedmici ispravili, moguce da mu on ne da mira nocimaUgasi backup za pocetak i obrisi kes. Koja verzija sw-a?
Sent from my Nexus 7 WiFi using Tapatalk
Podržavam u svakom slučaju baterija mi je bila užasna ali onda se pojavio @Mikec i pomogao mi da se prebacilm na Nugat UK i sad baterija ne želi punjač uopšte ... Evo već 1 dan i 4 sata a imam 39℅ baterije brutlano .. hvala čovek još jednom javnoNajgori firmware, očajan deep sleep. Ja sam bio zakucan na njemu, jer Mađari nisu dobijali update posle toga. Rokni mu 7.0 UK i nek mirno spava
Sent from my S7 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari