Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Ako je G935FD a verovatno jeste, to je internacionalna verzija i nece biti razlike u softveru (ako pricas o zvanicnom), cak stavise trebalo bi od N da se isti fajl flesuje i za single i za dual sim koliko sam shvatio.

Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk

Da, pričam o zvaničnom update tj ota. Hvala na informaciji :)

Sent from my D6503 using Tapatalk

Pa ono kad se sabere i oduzme ko bi kupovao s8 zbog malo bolje memorije i ekrana kad po ceni i nougatu s7 i s7e su bolja kupovina. S8 ce biti u samom startu 20% skuplji i to zbog kamere

Dok Samsung zvanično ne objavi update ništa

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

A inače će da polete na S8 zbog nougata, možeš misliti..

Neće biti nikakvog velikog update pre predstavljanja S8, o tome ne treba ni polemisati

Послато са SM-G925K уз помоћ Тапатока

Neće biti nikakvog velikog update pre predstavljanja S8, o tome ne treba ni polemisati

Ti ili si lud ili ti noge smrde - čitaš li vesti?
Ajd ako ne bude do kraja januara ja ti dam moj telefon a ako bude ti meni tvoj-može?
Inače s8 neće biti pre aprila
S7 EDGE

Poslednja izmena:
Stvarno ne bih sa tobom polemisao na ovaj način, nikada do sada nije izašao update pre predstavljanja novog Galaxy S pa neće ni ovaj put, a to što piše u većini slučajeva ne bude tako, to su razna nagađanja da zabave čitaoce

Momče, idi troluj negde drugde pliz...

Što su onda testirali betu 2 meseca i uspešno završili juce?

S7 EDGE

Stvarno ne bih sa tobom polemisao na ovaj način, nikada do sada nije izašao update pre predstavljanja novog Galaxy S pa neće ni ovaj put, a to što piše u većini slučajeva ne bude tako, to su razna nagađanja da zabave čitaoce

Nikad do sada nisu morali da rade totalni opoziv cele serije telefona, pa eto, ovaj put su morali. Moraju da se izvade na bilo koji način.

Mozda je prepio lik...iskulirajte ga. [emoji2]

Ne znam zašto se toliko uzbuđujete zbog drugačijeg mišljenja :) vreme će pokazati ko je bio u pravu i ko god da bude nije vredno tolike ostrašćenosti :)

Ne znam zašto se toliko uzbuđujete zbog drugačijeg mišljenja :) vreme će pokazati ko je bio u pravu i ko god da bude nije vredno tolike ostrašćenosti :)

Ako si već krenuo da piješ - nastavi - dobro deluje izgleda [emoji1] [emoji1]
Srećna Nova Godina

S7 EDGE

Ne bi mi palo na pamet da nekog vređam zbog drugačijeg mišljenja a posebno ne zbog polemike oko update androida??? Hvala, i ja svima želim srećnu novu godinu

Pa ono kad se sabere i oduzme ko bi kupovao s8 zbog malo bolje memorije i ekrana kad po ceni i nougatu s7 i s7e su bolja kupovina. S8 ce biti u samom startu 20% skuplji i to zbog kamere

Dok Samsung zvanično ne objavi update ništa

A ko je do sada kupovao nove modele? Uvek je bilo malo bolje ovo i malo bolje ono. Nema logike to sto pricas.

Videces da ce biti.

Biće pre s8 i to samo zato što s8 izlazi tek u aprilu :)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Bice sigurno do kraja januara, videces.
Ova baterija sabija, ne palim wifi. Cak mi je na wifi android sistem dosta veci i baterija nista bolja.
f3a619b69d879192abb115b68ae8ba55.jpg

8dc37b48184a40b1d27fdc305302c787.jpg

Poslednja izmena:
Pa znam da će u januaru. Kažem da ne bi izašao tada da je s8 najavljen za februar :)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

c1ab9dc881e43171303bd612c8a59e17.jpg

682ed45d9949fe2e604727b83ca0e3ff.jpg
434b9bb6d446b685f6c778815013555d.jpg
d3fe92ea50d05a6924a3a8c5d1d2eceb.jpg

Sent from my SM-G935F

Srećna Nova Godina [emoji482] [emoji482] [emoji482]

S7 EDGE

Ja sve pokušavam da napravim čestitku sa S7e na slici, ali lošu kameru ima ovaj Xiaomi [emoji5]

Ljudi Srecna Nova,sve najlepse.Btw sinoc video likusu sa S7e,nije ladno skinula onu nalepnicu odpozadi,gledam i ne verujem.[emoji2] [emoji4] [emoji41]

Vrh Dno