Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

5004a669f8a71dd7fe0713f2513a2677.jpg

Sad sam ga ugasio pa cemo videti, mada je 99% to problem.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Menjaj to. Ili decembar (provereno dobar) ili Nugat.

Sent from my Nexus 7 WiFi using Tapatalk

Ppls jel jos nekome na supermanu zadnjem ne radi fb live stream,izbaci
Me iz app kad pokusam,i jos jedna stvar,kad odem na edge panele neke dodatne da instaliram ,kaze app not found..?

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Ko jos misli o njoj ,zadovoljan jaaa :),prva osmica Screenshot_20170215-124103.pngScreenshot_20170215-124123.png

Poslednja izmena:
Gubi li se garancija?

Ne gubi se naravno.

@fabregas8 ima nas nekih i koji mislimo, nije malo 400e kad štekaš pola godine samo za telefon [emoji4]

Sent from my S7 using Tapatalk

i ja bi mislio da mogu, moj stigao na crno iz svedkse :=,pa mi se i ne isplati da mislim,ne spominji stekanje,skoro pa sam gladovao 2 msc hhahaha :D

Hahahahahah nije stotka nego stoka hahahs

tapatapapapapa by s7 edge

100tko pa nego kako ,i to mi je 30 posto vremena bio na 4g, superman 2.1 bas lepo radi...stoka ? hahaahha

Poslednja izmena:
Bojite li se da flesujete Odinom,bez prethodnog ruta?Ja sam flesovao S7 bez problema.Jedan poznanik flesovao S6 pa izgubio imei.

Kakvog ruta? Rut nema nikakve veze. Neces izgubiti IMEI ako flesujes fabricki nemodifikovan rom putem Odina.

Zato što ljudi čačkaju ono što ne znaju čemu služi. Toliko puta je o tome pisano samo u ovoj temi, a postoji na netu gomila uputstava kako se flešuje iz Odina ali izgleda da kod nekih ipak znatiželja preovladava pa naprave glupost i izgube imei...

Na Sammobile kad odes da skines rom ima lepo i uputstvo i ne moze da se pogresi. Nema razloga za strahom.
Meni je cak lose skinut bio fajl i zaglavio fles odmah na pocetku (ostao telefon u download mode, ne moze ni da se ugasi) i reflash dobrog roma i sve je ok. Tesko je pokvariti skroz.

I sta smo zakljucili na kraju sto se trajanja baterije(SOT-a) tice 6.0.1 vs 7.0?

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

Približno isto, ako pričamo o stock verziji.

Javio mi se problem sa skypom,kada pricam i cackam mob desava se da mi trepti ekran...Probao sam da uradim factory ali problem je i dalje tu,sada ne znam da li je problem u skypu ili hardveru...pfff.

Verovatno je do skajpa...

Skype ni na jednom telefonu ne radi dobro ...
I na nexus-u se raspada.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk v6.4.9 (Build 855)

Ni na win 7 ne radi kako treba u poslednje vreme a kamoli na telefonima.. program/app za izbegavanje, daleko vise problema mi pravi na win-u nego ranije, dok ih nije preuzeo M$.

Ja jedino imam problem na 7.0 sa aplikacijom mbiznis prokredit banke. Već 3 puta sam ponovo učitavao kodove od banke. Radi 3-4 dana i onda blokira, tj ne prihvata mi pin. Zvao sam i njihovu tehničku podršku i skontali smo da to radi posle updatea na 7.0. Pre toga je radilo sve OK.

Da li moze da se namesti na tastaturi kada se swype-om otkuca rec,da auto. napravi razmak?

Ja sam našao problem sa brojem nepročitanih poruka na viberu, ne prikazuje ih uopšte na ikonici aplikacije, i drugi problem što više ne može da se skloni tj sakrije da ne izbacuje od whatsapp ono obaveštenje sa sve sadržajem poruke dok je upaljen telefon... sve mimo toga radi odlično kod mene...

Kakvog ruta? Rut nema nikakve veze. Neces izgubiti IMEI ako flesujes fabricki nemodifikovan rom putem Odina.

Meni se pre par godina na S3 kada sam ubacio verziju 4.3 izgubio imei.Srecom,nasao sam xda resenje pa sam ga vratio.

Ja sam našao problem sa brojem nepročitanih poruka na viberu, ne prikazuje ih uopšte na ikonici aplikacije, i drugi problem što više ne može da se skloni tj sakrije da ne izbacuje od whatsapp ono obaveštenje sa sve sadržajem poruke dok je upaljen telefon... sve mimo toga radi odlično kod mene...

Isti problem sa viberom i kod mene, whatsapp radi kako treba.

Ja live streAm na fbu izbaci me iz app dok na instA radi

Drug uzeo S7 sa Snapdragon procesorom, je li moguce da ne postoji custom rom za ovaj model? :)

Vrh Dno