Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Kao sto rekoh sve se vidi, samo pojedini nece da citaju i gledaju vrednosti u ss
3 dana pricas, a ne kacis ss.

5074089c7968a7955d290a29f11fa41c.jpg

Sent from the 7th edge of the 3rd world.

Na Sammobile koliko vidim jos uvek nema nijedan Nougat za SM-G930F

Pa kolko sam ja citao na netu izlazi prekosutra (17.1.), zar ne?

Da.

Jesi probao da peške proveriš apdejt na telefonu? Ako nisi, uradi to. Ako jesi pa ti nije ponudio, onda na SamMobile i skini ili TOP ili SEE i flešuj ga iz odina. To je ti 6 minuta posla, bukvalno.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Na SamMobile, što se tiče TOP firmvera, nudi samo ovaj iz avgusta meseca?? nema ni jedan noviji. Jedino SEE nudi iz decembra. Mozda da sačekam Nugat, pa onda da flesujem. Nevira me što ću ponovo morati da ustelujem sve, a taman mi sve radi OK. (Imam dve aplikacije za banke, uparivanje sa satom i bluetooth za auto, IGO, D3 itd.

Svakako bi bilo poželjno da uradis factory reset posle ovog apdejta na Nugat. U suštini ne moraš, ali svi ga radimo čisto da ne bi kroz par nedelja imali neki problem. Lakše je sada sve odraditi, namestiti i biti miran, nego kasnije da te iznenadi neki problem. To je normalno da se desi na svakom telefonu i na svakom sistemu.
Što se tiče prebacivanja na SEE, tu ne moraš nista da brišeš ili menjaš, sve će ti ostati isto posle flešovanja.

Nop.

Jeste rekli da i sutra trebalo da pocne Nougat? Hoce li odmah kod nas?

Sent from the 7th edge of the 3rd world.

Pravac prvo u Srbiju-ostatak sveta čeka [emoji1]
Sve zavisi za koje ti je tržište telefon

S7 EDGE

Jel ovo normalno? Obican S7 u pitanju

ffdea1f1cac8e4d37b9fd6b24991004e.jpg

f3cb005ca07de91693b801cfd7da94ee.jpg
5b36c279a29d03f76bf5f017ab11b3ec.jpg
e4f1be9ec78702e47dfd638f9d6c4624.jpg
315682f720ca3de0b6555ad660b3d503.jpg

Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk

Nista, sacekacu nougat, nadam se do sutra, pa cu da vidim kakvo je stanje, da se sad ne cimam. Ovo je neki matori update jos od septembra i nisam bio odusevljen baterijom jos od kupovine al reko valjda je ok

Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk

Ja se ne bih nadao za sutra, ***, da se ne razočaram. [emoji1]
Uvek sam čekao po par dana, i sada će tako da bude...ako bude do kraja nedelje, odlično. A i meni je vukao bateriju u početku, pa sam čačnuo neke stvari, više se ni ne sećam..ali je Google backup sigurno bila jedna od tih...

Google play service pod broj jedan,potrošnja ,kako da rešiš samo ukucaj u goggle izaći će ti rešenje odmah .Imaš i na you tube pa onda kreni dalje ,neke stvari mora da se i žrtvuju na uštrb veće autonomije baterije .Sve je napisano više puta čak i na ovoj temi.Pozz.

Nije logično ali za bateriju je najbitnije lociranje staviti na GPS only!

Okle ti to?

Probaj pa ćeš videti. Važi za one kojima Google divlja sa baterijom. Nije pomagalo gašenje lokacija ako su ostavljene na onu opciju GPS, wifi... Prebacivanjem na GPS only problem je rešen. Znam da nema logike ali tako je ispalo.
Drugar me je posavetovao, otprilike u isto vreme neko je to i napisao na BBS temi.

https://tapatalk.com/shareLink?url=...share_tid=310378&share_fid=10983&share_type=t
BBS - Better Battery Stats **OBAVEZNO pročitati prvi post**

Poslednja izmena:
Manje me ovo čudi nego da sam jutros video download update now or later...

Kakav su ovi iz samsunga postali cirkus pa to nigde nema!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ko zna šta je tačno - možda i krene danas
Ako nisu sredili bagove za 2 meseca onda stvarno nisu normalni
kako je Huawei izbacio mate 9 sa N Huawei i LG su mogli da srede a ovi nemaju pojma

S7 EDGE

Poslednja izmena:
United Kingdom (BTU) je dobio OTA, bar tako pišu po XDA.

Da, UK (BTU) i Kina dobijaju prvi. Ipak su ispoštovali.
Sad je samo pitanje dana kada ćemo i mi ostali dobiti. A kome gori pod nogama ili je promenio CSC, neka flešuje 6.0.1 BTU i dobija OTA. Još uvek nema nigde da se skine fleš za Odin.

Pa što bi flešovao kad vidiš da imaju problem i da je obustavljen u Kini?!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno