Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Super za nas ako je exynos bezbedan. Ništa, javljaj te se sa utiscima ko turi ;)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Strpi se malo, čemu žurba?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ma ne zurim ja nego malo da se igram...imam danas visak vremena pa reko ako moze na taj fazon stavim BTU 6.0.1 i preuzmem update 7.0 ako je to uopste moguce sobzirom da sam iz Srbije

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Ja bi turio al ne znam ako stavim BTU hocu li dobiti update...ili mora bas da si iz UK? Mozda je malo glupo pitanje al sta cu kad se ne razumem u te stvari

Ako stabiš BTU 6.0.1 onda ceš odmah dobiti OTA na Nugat bez obzira bio u UK, Srbiji ili Tunguziji :D
Prijavljuju da je pušteno i u Nemačkoj, samo ne znam koji CSC. Biće danas ili sutra i za nas koji smo na SEE, samo malo strpljenja ;)

Posto uskoro stize nov softver evo nekih pitanja. Naime zeleo bih da resetujem fon da pobrise sve i krene iz pocetka.
Da li to uraditi nakon instalacije novog ili dok je stari jos u tel?
Ili najbolje uraditi sad pa nakon instalacije jod jednom i krenuti sa instaliranjem app? Da li je dovoljno resetovanje iz setings menija ili treba nesto vise?

Posto uskoro stize nov softver evo nekih pitanja. Naime zeleo bih da resetujem fon da pobrise sve i krene iz pocetka.
Da li to uraditi nakon instalacije novog ili dok je stari jos u tel?
Ili najbolje uraditi sad pa nakon instalacije jod jednom i krenuti sa instaliranjem app? Da li je dovoljno resetovanje iz setings menija ili treba nesto vise?
Posle instalacije - factory reset
A ako dobro radi nema potrebe

S7 EDGE

Posle apdejta radis wipe cache i wipe data. To radiš iz recovery-a.

0e41884bac2ff2e06a41aca34816fb9b.jpg

03a18b4437bf602de752ebefeaa2ed7f.jpg

a kad stigne na see, ko je na super manu?samo udjem u download mod i fleshnem kad izadje firmare preko odina?

Ili sačekaš superman koji će biti zasnovan na nougatu.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Promasteru koja ovo tema?

Nijedan Kinez ne podrzava fast charging, samo original.
Ako nisi iskljucio u opcijama baterije na fonu, ukljucen ti je fast charging po difoltu.

Sent from the 7th edge of the 3rd world.
Odakle ti to? 3 narucena do sad i sva 3 rade kao original, imam i orig zato pricam, creme punjenja isto bukvalno

Odakle ti to? 3 narucena do sad i sva 3 rade kao original, imam i orig zato pricam, creme punjenja isto bukvalno

Pa to je ono sto sam procitao na netu, a i ovde je covek potvrdio da mu na kopiji ne radi bezicno brzo punjenje.

Evo sa obicnim samsung adapterom (slika 1i 2) i adapterom za brzo punjenje(slika3 ).
Zvanicno, iako pise, kinez nema brzo punjenje.

3a15a2a5a2a09b8f98b23480443ec376.jpg

7cbf94b449fb5109ab6f97f47ff9c139.jpg

78ab118062d6a36dd6e00fbcc268631d.jpg

A na kraju, zasto si kupio 3 kineska bezicna punjaca i original?

Poslednja izmena:
Pa to je ono sto sam procitao na netu, a i ovde je covek potvrdio da mu na kopiji ne radi bezicno brzo punjenje.

A na kraju, zasto si kupio 3 kineska bezicna punjaca i original?

Ovaj moj punjac i *****ava..sad sa adapterom i ukljucenim fast punjenjem,pokazuje 9h

Nesto ti tu ne valja, mozda i baterija.

Instalirao sam 7.0 Rano je jos za bilo kakve utiske ali ono sto nisu ispravili a nadao sam se da ce uspeti softverskim putem je kvalitet slika prednje kamere tn. fokus i dalje ne funkcionise fixed-infinite. Bas bezveze.

Instalirao sam 7.0 Rano je jos za bilo kakve utiske ali ono sto nisu ispravili a nadao sam se da ce uspeti softverskim putem je kvalitet slika prednje kamere tn. fokus i dalje ne funkcionise fixed-infinite. Bas bezveze.
Flesovanje? Ili OTA?

S7 EDGE

Pravo da ti kažem nisam napravio ni jedan

S7 EDGE

Iskreno nisam primetio problem sa fokusom koliko mi smeta to što nema neki manuelni mod za istu, te prednja kamera postane ponekad jedva upotrebljiva u mracnim uslovima (ako voliš da se slikaš recimo sa prednjom u klubovima :D )

Nazad
Vrh Dno