Ja bi turio al ne znam ako stavim BTU hocu li dobiti update...ili mora bas da si iz UK? Mozda je malo glupo pitanje al sta cu kad se ne razumem u te stvari
[emoji23] [emoji23] [emoji23]Ako stabiš BTU 6.0.1 onda ceš odmah dobiti OTA na Nugat bez obzira bio u UK, Srbiji ili Tunguziji
![]()
Posle instalacije - factory resetPosto uskoro stize nov softver evo nekih pitanja. Naime zeleo bih da resetujem fon da pobrise sve i krene iz pocetka.
Da li to uraditi nakon instalacije novog ili dok je stari jos u tel?
Ili najbolje uraditi sad pa nakon instalacije jod jednom i krenuti sa instaliranjem app? Da li je dovoljno resetovanje iz setings menija ili treba nesto vise?
Odakle ti to? 3 narucena do sad i sva 3 rade kao original, imam i orig zato pricam, creme punjenja isto bukvalnoNijedan Kinez ne podrzava fast charging, samo original.
Ako nisi iskljucio u opcijama baterije na fonu, ukljucen ti je fast charging po difoltu.
Sent from the 7th edge of the 3rd world.
Odakle ti to? 3 narucena do sad i sva 3 rade kao original, imam i orig zato pricam, creme punjenja isto bukvalno
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Evo sa obicnim samsung adapterom (slika 1i 2) i adapterom za brzo punjenje(slika3 ).
Zvanicno, iako pise, kinez nema brzo punjenje.
![]()
![]()
![]()
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Ovaj moj punjac i *****ava..sad sa adapterom i ukljucenim fast punjenjem,pokazuje 9hPa to je ono sto sam procitao na netu, a i ovde je covek potvrdio da mu na kopiji ne radi bezicno brzo punjenje.
A na kraju, zasto si kupio 3 kineska bezicna punjaca i original?
Ne znam sta se desava..evo sad npr pokazuje 2h49min pocevsi od 19%..Nesto ti tu ne valja, mozda i baterija.
Flesovanje? Ili OTA?Instalirao sam 7.0 Rano je jos za bilo kakve utiske ali ono sto nisu ispravili a nadao sam se da ce uspeti softverskim putem je kvalitet slika prednje kamere tn. fokus i dalje ne funkcionise fixed-infinite. Bas bezveze.
Flesovanje? Ili OTA?
Nisam primetio
Promasteru koja ovo tema?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari