Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Nijedan Kinez ne podrzava fast charging, samo original.
Ako nisi iskljucio u opcijama baterije na fonu, ukljucen ti je fast charging po difoltu.

Sent from the 7th edge of the 3rd world.
Apsolutno netacno; moj je kopija garant a primetna je razlika sa obicnom i fast charge opcijom u podesavanju za bateriju.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Daj ss, kao sto smo mi stavili.

Obozavam ove sto mi ne veruju

036e0295641fc4f48aa8e3e077999c80.jpg

f6f963dac407f3908348e48bedeae716.jpg

Ja ne znam sta ovde treba da vidimo, da telefon moze da se puni, da imas bateriju?

Poslednja izmena:
Ja ne znam sta ovde treba da vidimo, da telefon moze da se puni, da imas bateriju?

Ne gledas dobro. Pokazuje da mu radi fast charge na wireless charger-u ( i to ako se ne varam, ako sam dobro pratio, na kopiji).

Sent from S7

Ja vidim samo da je stikirano, to ne znaci da radi. To sto mu puni brze, ne znaci da je prikljucen na wireless kineza.
Ali opet, ne znaci da ja ne gresim, to su podaci na koje sam naisao kada sam gledao da kupim na netu, pa mi je kopija Samsungovog punjaca bila jeftinija, ali sam na dosta mesta naisao da nema fast charge.
Lepo sam rekao SS kao moj da napravi, da bude jasno da je ukljucen fast wireless charging.

deae3ca4629cd40a03f5185bbc0c0b40.jpg

Poslednja izmena:
Evo sa obicnim samsung adapterom (slika 1i 2) i adapterom za brzo punjenje(slika3 ).
Zvanicno, iako pise, kinez nema brzo punjenje.

3a15a2a5a2a09b8f98b23480443ec376.jpg

7cbf94b449fb5109ab6f97f47ff9c139.jpg

78ab118062d6a36dd6e00fbcc268631d.jpg

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ja pokušao sa dva telefona, ali mi nisu dali. Jedan uzet u julu a drugi u novembru. Kažu da daju samo za telefone kupljene u tom nekom periodu. Svašta..
Čestitam i da te dobro služi kartica ;)

Meni juče poslali sd, fon uzet u avgustu, ali sam napisao da je u decembru, i prošlo je :)

A ja poštenjačina napisao u avgustu i oladili me . Koji danak neiskustvu...

Dodje mi da pojedem sebi d... da sam probao barem al sto rece kolega neiskustvo

Dodje mi da pojedem sebi d... da sam probao barem al sto rece kolega neiskustvo
Haha kolega.
ja već imam pny 64gb koja služi fino al eto, što kažu ko zna zašto je to dobro [emoji1]

Poslednja izmena:
Da li je neko menjao staklo i ekran na s7? Pregazio sam danas zenin S7, "srecom" na nekoj mekoj podlozi pa su stakla pukla i ekran ne radi, ostalo deluje ok, da li se isplati popravljati to?

Ne bre, što manje ima free to je bolje.

Upravo, slobodan ram je bačen ram, ničemu ne služi.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Tapnes nekoliko puta na build number i pojavice ti se u podesavanjima opcija developer options.

Xperia Z2

Settings > About > Build number, tapni 7 puta i imaćeš Dev options u Settings. Odatle vidi running services

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Upravo to! Hvala sto me postedi kucanja.

Pa daj skrinsot gde ti pise fast wireless charging. Nije te mrzelo da kacis dva i da ukljucujes i iskljucujes fast charging, a neces da okacis jedan ss na kome pise da li je fast ili obicno.

Druze jel si ti slep? Jel vidis slajder fast wireless charge da je levo a kasnije desno? Dok je tel na punjacu grayovan je. Sa mojeg ss se vidi sve isto sto i sa tvoga samo sto ti neces ili ne zelis da pogledas!

Nazad
Vrh Dno