+1
Ja sam skinuo možda 2-3 aplikacije koje se plaćaju-da imam račun platio bih nije mi žao a da idem u banku da ga pravim za to sitno ne pada mi na pamet
Hahaha, da taj rad"Ja sam ukrao možda 2-3 hleba u prodavnici, nisam imao pare ni kartice kod sebe, a da idem do kuće ili do banke za to sitno ne pada mi na pamet"
Nema na čemuDeki fala za app info,ovo mi je trebalo.[emoji2][emoji41][emoji5]
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Reče Voki i pusti Pes sa Aptoida da se skida... [emoji1]Hahaha, da taj rad
@dejan1001 Ali ti ne znaš da li ja plaćam pretplatu za Netflix ili imam pretplatu na Google Music, dok ceo forum zna da je tebi OK da drpneš aplikacije za dž![]()
Tesko... bem ti tel na kom ne mogu da sacuvam nista sem slike i .pdf . .Promaster vrati se na iPhone [emoji12]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tesko... bem ti tel na kom ne mogu da sacuvam nista sem slike i .pdf . .
Inace evo tel mi je izdrzao do 21h... 6S je umirao u 17h... na sta da se vracam
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Hahahha, pa ovo mislim da nikad nisam video ni na jednom telefonu.![]()
Inace, ja prodao Edge. Druzili smo se 2 meseca.![]()
Sent from my SM-G800H using Tapatalk
Ipak je lose kesiranje presudilo :d
Sta li je sad na redu, ponovo 6P?![]()
Meni isto mesenger, face i instagram sahranise bateriju, pogotovo sada kad su nasvirali mesenger, zdere, morao sam da ga obrisem pa idem preko broswera da procitam poruke a velike su sanse da ce i fb aplikacija biti obrisana pa sve preko broswera.
Moze samo cekiras opciju "zahtevaj sajt za racunar" tako sada radim, baterija milinica.Mogu da se citaju poruke preko chome recimo?
Nije ni to loša opcija ali pre ili kasnije će primorati korisnike da rade update.Skinite fejs verziju 86, messenger verziju 77. Mnoogoo manje trose bateriju.
Sent from my SM-G800H using Tapatalk
Moze samo cekiras opciju "zahtevaj sajt za racunar" tako sada radim, baterija milinica.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari