Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Druze jel si ti slep? Jel vidis slajder fast wireless charge da je levo a kasnije desno? Dok je tel na punjacu grayovan je. Sa mojeg ss se vidi sve isto sto i sa tvoga samo sto ti neces ili ne zelis da pogledas!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Druze, nisam ja slep, vec si ti do sada 10 puta mogao da okacis ss sa fast wireless charging, umesto sto se prepires sa mnom dva dana, pa mi pri tome i zacepis usta, te da ti se izvinim sto sam mislio da izmisljas.

Sent from the 7th edge of the 3rd world.

Poslednja izmena:
Pogledajte prilog 219381i moze li se osloboditi nekako kesic ?:)
Pa ne treba da ga oslobađaš nego da ga puniš... Keš = aplikacija stoji u ramu kada završiš sa njom, kada je ponovo startuješ instant je na ekranu i sve je onako kako si ostavio u njoj. S druge strane kada nije u kešu startuje se od nule, ako si nešto ostavio za kasnije to je izgubljeno itd (npr pisao post u tapatalku). Ovih 640 mb na poslednjem ss treba da bude što veći broj, 240 mb što manji. Na prvom ss onih 0.95 GB free treba da budu što više. Da bi tu bilo više sistem i apps treba da budu manji. Na sistem ne možeš da utičeš tako da... Šta sve imaš u onoj listi na prvom screenshotu, running? Vidim da tu imaš čak 1.1 GB, od toga je Settings 300 mb

Nisi mogao uprostenije da mu odgovoris :D :)

U suštini settings I sistem uzmu skoro 2gb što je pakleno mnogo.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

I meni je slobodno 1.1-1.2Gb, s time da mi je settings samo 100mb, tako da je to normalno.
Me znam sta ce ti orazni rami, sta mislis da dobijas time? Ne postoji aolikacija koja uzima 900 rama kada se pali, pa da se uspori zbog toga. Kada zatreba, on brise iz rama sta ti ne treba, da bi upisao novo.

Pa ne treba da ga oslobađaš nego da ga puniš... Keš = aplikacija stoji u ramu kada završiš sa njom, kada je ponovo startuješ instant je na ekranu i sve je onako kako si ostavio u njoj. S druge strane kada nije u kešu startuje se od nule, ako si nešto ostavio za kasnije to je izgubljeno itd (npr pisao post u tapatalku). Ovih 640 mb na poslednjem ss treba da bude što veći broj, 240 mb što manji. Na prvom ss onih 0.95 GB free treba da budu što više. Da bi tu bilo više sistem i apps treba da budu manji. Na sistem ne možeš da utičeš tako da... Šta sve imaš u onoj listi na prvom screenshotu, running? Vidim da tu imaš čak 1.1 GB, od toga je Settings 300 mb

ok standardno fb puno uzimaScreenshot_20170115-000644.jpg inace koje je wiget za vreme najbolji odnosno najmanje jede bat?

Loše kešira S7. Meni toliko 5X kešira sa 2GB rama, ponekad i malo više.

Onaj koji ti se pokaže kao najprecizniji.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

oket trenutno je to xl :) daklem sto se tice rama normalno je oko 1gb free,doduse meni je oko 800 mgb do 1 gb kako kad

Sta lose kesira tacno? Lose je kada se kes ne koristi, to jest prazan je.
Vise rama samo znaci da telefon moze vise stvari da obradjuje i pamti.

Solidno kesira veći je problem system koji ide do 2gb.da je oko 1gb to bi već bila priča ...

Zato je Sony zakon,napuni lepo skoro ceo RAM ko od sale. ;)

Poslednja izmena:
Solidno kesira veći je problem system koji ide do 2gb.da je oko 1gb to bi već bila priča ...

Čuveni TW na delu :D
Loše kešira u smislu da drži aplikacija u RAMu koliko i telefon sa 2GB. Nije big deal, ali tako je.

Poslednja izmena:
Čuveni TW na delu :D
Loše kešira u smislu da drži aplikacija u RAMu koliko i telefon sa 2GB. Nije big deal, ali tako je.

Pa nije baš tako... Instaliraj na 5x fb, messenger, instagram, viber, bbs, prognozu, ko zna šta još dole ima što nije na ss pa pogledaj koliko će on moći da kešira tada

@fabregas8

Koja ti je ovo tema ?

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Druze jel si ti slep? Jel vidis slajder fast wireless charge da je levo a kasnije desno? Dok je tel na punjacu grayovan je. Sa mojeg ss se vidi sve isto sto i sa tvoga samo sto ti neces ili ne zelis da pogledas!

Ne znači to da se brzo puni. Opcije za brzo punjenje se mogu menjati samo dok se telefon ne puni. Ti uključiš opciju za brzo punjenje pre početka punjenja, onda staviš telefon da ti se puni, nebitno da li je brzo ili obično i ta će ti opcija biti postavljena dok to ne telefon na punjaču.

Pa to sam i radio, slikao i okacio slike. Vidi se razlika u vremenu potrebnom do kraja punjenja kada je na obicnom i na fast charge. Telefon je stojao na punjacu kada sam radio screenshot, skinuo, promenio settings na fast i opet vratio na punjac i slikao.

Evo kod mene kako izgleda, ako znači kome.
05602d34f7bd8b3569b010f3259ccdba.jpg

Pokreni na 5X kameru i vidi šta će ti ostati u RAM-u.. Generalno jeste da lošije kešira s obzirom na količinu memorije al daleko od toga da je loše

Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk

Pa to sam i radio, slikao i okacio slike. Vidi se razlika u vremenu potrebnom do kraja punjenja kada je na obicnom i na fast charge. Telefon je stojao na punjacu kada sam radio screenshot, skinuo, promenio settings na fast i opet vratio na punjac i slikao.

E ok, ja reko samo da napomenem ovo, jer nisam zagledao vrednosti na ss :)

Kao sto rekoh sve se vidi, samo pojedini nece da citaju i gledaju vrednosti u ss

Može li mala pomoć oko update-a, kupio sam s7 edge, od prodavca koji ga je kupio novog u hendy-ju novembra meseca, a u informacijama o softveru mu stoji datum od avgusta meseca. Ne nudi mi nikakav update softvera. Ubacujem i screen shot, pa pogledajte da li je to najnoviji softver.Screenshot_20170115-183359.jpgScreenshot_20170115-183158.jpg

Poslednja izmena:
Skini Phone info aplikaciju pa proveri šta kaže za knox i koji je csc u njemu.

Piše, validnost Knox garancije 0x0 a csc, neznam sta treba, pise csc kod firmware TOP, csc zemlja Srbija

Jesi probao da peške proveriš apdejt na telefonu? Ako nisi, uradi to. Ako jesi pa ti nije ponudio, onda na SamMobile i skini ili TOP ili SEE i flešuj ga iz odina. To je ti 6 minuta posla, bukvalno.

Jesi probao da peške proveriš apdejt na telefonu? Ako nisi, uradi to. Ako jesi pa ti nije ponudio, onda na SamMobile i skini ili TOP ili SEE i flešuj ga iz odina. To je ti 6 minuta posla, bukvalno.

Probao sam peške, ne nudi ništa. a za ovo drugo, nisam baš vešt. Bojim se da ne zeznem nešto. Da li može preko Smart Switch-a da se nesto uradi?

Vrh Dno