Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

acf573deb608b6be657793a3529e0d07.jpg

a8fee1cb4bfbb539cd7e6bf5a57cb3db.jpg

5895d5a428d8c5b6cff0ba059e010e4c.jpg

1e5d2fb2529e812e6b3fd6f28ef361ac.jpg

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Da li se nekom desava da telefon ispada iz mreze.? Tj.da ste u momentu nedostupni i dobijete poruku da imate propusten poziv

S7 Edge

Meni se dešava, ali ne verujem da je to do telefona, ja sam u Mts, i pitao sam jos neke ljude u okruženju u istoj mreži i kažu da se i njima to dešava, a nemamo svi iste telefone.

Sent from S7

Mts je problem. Imam problema istih i u Sapcu i Beogradu. Stoji fon na stolu, pun signal i stigne poruka da sam bio nedostupan i imam propusten poziv. Na 5-6 telefona je ista prica

Menini jednom nije desilo. Mts je u pitanju.

Sent from my K007

Da li moze i kako da se po kodu na kutiji prepozna da li je Exynos ili snap kod s7 edge? Hvala

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Ne znam sto bi po serijalu gledao; na kutiji od exynosa pise octa core pozadi, a na snapdragon bi moralo pisati quad obzirom da je 2+2.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ok, danas idem da pogledam jedan, kaže čovek da je sa Telenora. Zanima me i koje papire treba da ima ako je sa Telenora, pretpostavljam da se imei vidi na garantnom listu?

Ko ima dobro iskustvo s kupljenim zastitnim staklom gde ima da se kupi ili link na alliju ebay amazon ili ovde

Ok, danas idem da pogledam jedan, kaže čovek da je sa Telenora. Zanima me i koje papire treba da ima ako je sa Telenora, pretpostavljam da se imei vidi na garantnom listu?

Samo garantni list i racun.

Bez vlasnika ugovora ne možeš dobiti nov telefon ako se taj pokvari u garanciji, nadam se da to znaš.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Bez vlasnika ugovora ne možeš dobiti nov telefon ako se taj pokvari u garanciji, nadam se da to znaš.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Zasto to ? On ima garanciju i racun. On je vlasnik telefona. Ugovor nema veze sa tim. Ne moras da se obracas telenoru ides direktno u servis.

Zato što ti servis nije prodao telefon, zato i ne možeš u servisu da dobiješ drugi u slučaju zamene.

Odradiš punomoćje i miran si. Za 300-400 dinara nemoj uopšte da se razmišljaš.

Zato što ti servis nije prodao telefon, zato i ne možeš u servisu da dobiješ drugi u slučaju zamene.

Odradiš punomoćje i miran si. Za 300-400 dinara nemoj uopšte da se razmišljaš.

Da li u bilo kom trenutku u toku garancije mozes da trazis nov tel umesto popravke? Ili samo prvih 14 dana kako vec?

Jeste, prvih 6 meseci imaš pravo odbiti popravku i zahtevati nov uredjaj.
Mislim da se mogu tražiti i pare umesto zamene, ali to proveri.
Posle 6 meseci do isteka garancije ono što oni ponude kao opciju (ili više opcija) za rešiti reklamaciju.
8 dana je rok da se izjasne da li prihvataju reklamaciju a 30 dana da je reše.

Hvala, uzeo sam ga, našao osobu na čije je ime i napravicu punomoćje jer su mi to potvrdili telenoru..

Na koju foru na računu piše paket surfuj L i cena od preko 100000, a ja ga dobio za 550€?

Na foru kredita možda .. čovek podigao keš kredit :) a možda i ima neku foru da pobegne iz ugovorne obaveze ,Srbija brate
Pošto verujem da nije uzet preko firme ?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Na koju foru na računu piše paket surfuj L i cena od preko 100000, a ja ga dobio za 550€?

Pa čovek ima opciju da ga uzme na rate a od tebe keš - samo će to njega mnogo više da košta - ko zna u kakvim je problemima pa mu trebaju pare
Kako da u ovom satu ugasim s health i muzički player?uopšte ih ne koristim a na telefonu mi je onemogućen s health
0caa5dcb65b6a4108905153b36cda3dd.jpg

S7 EDGE

Poslednja izmena:
Da li moze link za taj brzi bezicni punjac,hvala

Kako sam skontao za par dana, opcija fast charge se sama ukljucuje s vremena na vreme?)

Takodje vidim da je spigen zakrivljeno staklo do 60%popusta,da nece neko jos da narucuje nesto od njih?

Nazad
Vrh Dno