Probaj da promenis mob mrezu na 2gDa li se nekom desava da telefon ispada iz mreze.? Tj.da ste u momentu nedostupni i dobijete poruku da imate propusten poziv
S7 Edge
?? Pa imam 4g i sad jos i 3g da ugasim.Probaj da promenis mob mrezu na 2g
sent from tractor
Telenor
S7 Edge
Ok, danas idem da pogledam jedan, kaže čovek da je sa Telenora. Zanima me i koje papire treba da ima ako je sa Telenora, pretpostavljam da se imei vidi na garantnom listu?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Bez vlasnika ugovora ne možeš dobiti nov telefon ako se taj pokvari u garanciji, nadam se da to znaš.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Zato što ti servis nije prodao telefon, zato i ne možeš u servisu da dobiješ drugi u slučaju zamene.
Odradiš punomoćje i miran si. Za 300-400 dinara nemoj uopšte da se razmišljaš.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Valjda po zakonu prva 6 meseca?Da li u bilo kom trenutku u toku garancije mozes da trazis nov tel umesto popravke? Ili samo prvih 14 dana kako vec?
Ja sam ovo nabavioKo ima dobro iskustvo s kupljenim zastitnim staklom gde ima da se kupi ili link na alliju ebay amazon ili ovde
Da li moze i kako da se po kodu na kutiji prepozna da li je Exynos ili snap kod s7 edge? Hvala
Pa čovek ima opciju da ga uzme na rate a od tebe keš - samo će to njega mnogo više da košta - ko zna u kakvim je problemima pa mu trebaju pareNa koju foru na računu piše paket surfuj L i cena od preko 100000, a ja ga dobio za 550€?
Ja sam ovo nabavio
https://www.gpelstore.com/products/...mpered-glass-screen-protector-gen-2-pre-order
Za sada stoji dobro, ne odvaja se nigde ali neki veći case nećeš moći da uparis. Samo neki slim[emoji6]
Samo ukucaj na sajtu aliexpress " fast wireless charger"Da li moze link za taj brzi bezicni punjac,hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari