Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Vredi... Imaš i od kineza sa aliexpress-a... Može kod njega sa kuponom da te izađe 14$... Sigurno je original, pogledaj ocene i slike. Ja sam naručio od njega za 6p...

100% Original SGP Case For Samsung Galaxy S7 / Samsung Galaxy S7 Edge Rugged Armor / Liquid Crystal Flexible TPU Soft Cases
http://s.aliexpress.com/VJbyaEFj
(from AliExpress Android)

Poslednja izmena:
Mislim da ie samo 10eu cena. Radi lepo. Originalni je šišanje sa cenom. Imam jos 2 po kući. Nilkin istolepo radi.
Fast charging. Pixel vs iphone 7plus vs s7e.. iphone 2 sata duže puni...
4eb1662595d009ec53f1333ef459ee06.jpg

sent from tractor

Iphone je uzas sto se toga tice on puni duplo manju bateriju duplo duze :D

I koju uopšte igricu, zar ajfon ne koriste bizmismeni. To je valjda poznata podela ovde, Android koriste deca koja menjaju ikonice, ajfon bizmismeni kojima milioni zavise od njegove stabilnosti.

Kad ono realnost [emoji2] :

[YOUTUBE]Kg9igBNSFG0[/YOUTUBE]

https://youtu.be/Kg9igBNSFG0

Svako vreme ima svoje - Airmax i vesele "90, ovo sada ...

Većina starlete i ostala bagra i manji deo poslovni ljudi i developeri koje baš briga i za android i za ios :)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:
M@rijan $erifovic propo

Sent from my D6503

Vreme je novac, svaka milisekunda je bitna, a to što se puni duplo sporije baterija nego kod konkurencije *** [emoji2]

I koju uopšte igricu, zar ajfon ne koriste bizmismeni. To je valjda poznata podela ovde, Android koriste deca koja menjaju ikonice, ajfon bizmismeni kojima milioni zavise od njegove stabilnosti.
Ja sam itekako poslovan covek koji obavlja veoma složene i odgovorne poslove. Iphone sa poludovrsenim OS ne pada mi na pamet da koristim.A sto se tice stabilnosti ti si negde 4 godine u proslosti. Pa androdid je toliko stabilan da ja nemam ni iedan restart godinama. Supruga poseduje iphone 6s plus i muke sa njim a pogotovo sa novim IOS10. Tako da tvoja prica je deplasirana i netačna.

sent from tractor

Poslednja izmena:
Haha... Pa to to je bre Vojkan... Čovek je bio sarkastičan... [emoji23]

Čitati malo između redova, ne bi bilo loše. Ne znam šta imaš od toga da napadneš bilo koga?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Imaš 5000 postova i ne znaš ko je Vojkan... [emoji4]
Jedan od najkorisnijih članova foruma bez koga bench ne bi bio to što jeste... [emoji6]

Eh sada.. :)
Vojkan čovek prevara :)

Izvini Loznice, nemoj da se nađeš uvređen. [emoji6] Trebam sada sve ponaosob da nabrajam... Tu je 10-ak članova koji stvarno doprinose zajednici i uvek su tu da pomognu...

Ma zezam se dobar je Vojkan ,čak šta više i dalje mi je rebus kako nije mod na forumu :)

Vojkan ima trenutno najbolji fon na formu, kamera je sigurno bolja od ove u S7E, posle onih kučića, razočaran skroz :D

Ljudi ajde molim vas da imate razumevanja prema ljudima kojima se ne sviđa ovoliki offtopic.

Ma s7e je da kazem vrh telefon a nije za potcenjivati ni iphone.Da iphone 6+ ima bagova sa iosom ima,jer mi najbolji drugar ima iphone 6+ i zali mi se da je bas presao na iphone sa samsunga s serije zbog bagova,kad ono i ovaj ima.Licno mi pokazao da se uverim sto sam video svojim ocima,tako da ne postoji savrsen telefon bilo to iphone ili samsung.

A o čemu bi vi majstori diskutovali dajte neku novu temu pa da se raspricamo-sve o telefonu je već rečeno i sve se svodi na trabunjanje- ima ona opcija unsubscribe za neupućene

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Izvacivao sam ja kompletne screenove par strana unazad.. 7 SOT...

sent from tractor
Ne vidim screenshot gdje je prikazan awake (to se dobija kad se udje da se vidi koliko trosi baterije android sistem)

Sent from my Samsung S7

A o čemu bi vi majstori diskutovali dajte neku novu temu pa da se raspricamo-sve o telefonu je već rečeno i sve se svodi na trabunjanje- ima ona opcija unsubscribe za neupućene

Ubaci se nova vest, diskusije o softveru, bagovima, koji screenshot. Ono, kad nema vesti i razloga da se priča, NE MORA da se priča o bilo čemu. Ja se ne bih odjavljivao, ali možeš ti, ako misliš da je sve rečeno ;)

Pogrešno si protumačio moj post

Nazad
Vrh Dno