dstamenkovic90
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 15.02.2015
- Poena
- 70
bas sad gledam ebay.. mada me vise interesuje kakav je model, tj.da li vredi kupovati?
Vredi, samo imaj na umu da ti prilicno poveca dimenzije telefona. Ja sam uzeo od ovog lika sa alija za obican s7.bas sad gledam ebay.. mada me vise interesuje kakav je model, tj.da li vredi kupovati?
Mislim da ie samo 10eu cena. Radi lepo. Originalni je šišanje sa cenom. Imam jos 2 po kući. Nilkin istolepo radi.
Fast charging. Pixel vs iphone 7plus vs s7e.. iphone 2 sata duže puni...![]()
sent from tractor
Pored iphone ostaris dok napunis bateriju.[emoji2]Iphone je uzas sto se toga tice on puni duplo manju bateriju duplo duze![]()
Bateriju ipak svi moraju da pune..^
A pored pixela dok otvoris igricu![]()
Ja sam itekako poslovan covek koji obavlja veoma složene i odgovorne poslove. Iphone sa poludovrsenim OS ne pada mi na pamet da koristim.A sto se tice stabilnosti ti si negde 4 godine u proslosti. Pa androdid je toliko stabilan da ja nemam ni iedan restart godinama. Supruga poseduje iphone 6s plus i muke sa njim a pogotovo sa novim IOS10. Tako da tvoja prica je deplasirana i netačna.I koju uopšte igricu, zar ajfon ne koriste bizmismeni. To je valjda poznata podela ovde, Android koriste deca koja menjaju ikonice, ajfon bizmismeni kojima milioni zavise od njegove stabilnosti.
Ne znam ko je Vojkan a citam samo sta je napisano..Ne bavim se evidencijom virtuelnih clanova foruma.Ne stiže se.Haha... Pa to to je bre Vojkan... Čovek je bio sarkastičan... [emoji23]
Pa šta je onda 20 strana o kameri i kučičima?Ljudi ajde molim vas da imate razumevanja prema ljudima kojima se ne sviđa ovoliki offtopic.
Biznismeni pune telefon nocu, dok spavaju.Vreme je novac, svaka milisekunda je bitna, a to što se puni duplo sporije baterija nego kod konkurencije *** [emoji2]
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Malo je to, malo. Aj neki ss sot...nije ga bilo evo vec stranu i po. Zabrinuo sam se.Pa šta je onda 20 strana o kameri i kučičima?
Ne vidim screenshot gdje je prikazan awake (to se dobija kad se udje da se vidi koliko trosi baterije android sistem)Izvacivao sam ja kompletne screenove par strana unazad.. 7 SOT...
sent from tractor
Ne vidim screenshot gdje je prikazan awake (to se dobija kad se udje da se vidi koliko trosi baterije android sistem)
Sent from my Samsung S7
Ubaci se nova vest, diskusije o softveru, bagovima, koji screenshot. Ono, kad nema vesti i razloga da se priča, NE MORA da se priča o bilo čemu. Ja se ne bih odjavljivao, ali možeš ti, ako misliš da je sve rečenoA o čemu bi vi majstori diskutovali dajte neku novu temu pa da se raspricamo-sve o telefonu je već rečeno i sve se svodi na trabunjanje- ima ona opcija unsubscribe za neupućene
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari