Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Znam da jesi
Ovaj post iznad je upucen dark side

Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока

Aahhahahahahah da znas
Evo citam i umirem od smeha

Voleo bih da neko okaci i fotku tog stikera ko ima org cisto da vidim po cemu se razlikuju.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Vidi se po samoj nalepnici kao i po s/n koji je lazan. Ako si voljan a imas isti otvori ga i uslikaj unutrasnjost pa cemo da vidimo i konkretno razlike u komponentama i izradi.

Ovo je moj bezicni brzi punjac,jel i on kopija,?

24bddd3759bd26de628139589a2a9ba3.jpg

d62026dfd84f785b78fb979a3e3bc277.jpg

e3d3ec5466c7cec819c9a1cdddcc5481.jpg

Jednostavno je. Postoji specifikacija punjača, dimenzije i težina. Uzmeš i premeriš, ako se još i sve drugo podudara (brzo punjenje, lampica koja se pali i gasi, ventilator) onda je original. Nalepnice nisu merilo, različite su za različite regione.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

7b2b1d98f24f00e30e59c54f87d29ebd.jpg
Original kupljen u Mediamarktu

S7 Edge
Hvala za fotku; definitivno kvalitetnija stampa od svih ovih ranije sto sam video sto ovde sto na drugim mestima!

Ako se slucajno setis, pisi koliko vremena treba recimo od 5-100% da se napuni kada je namesteno na fast charge? Ne moras meriti, samo kad stavis tel na punjac stisnes power ili home i vidi koje vreme pokazuje.

Poslednja izmena:
Def.manje nego sa obicnim brzim punjacem.Napuni se za nekih 2 do 3 sata . A kad nije ukljuceno brzo punjenje 3 do 4 sata.Iskreno nikad ga ne praznim i ne punim do kraja. Ali u svakom slucaju veoma korisna stvar. I

S7 Edge

Ja sam isto hteo da kupim preko amazona i ebaya ,ali ima dosta kopija. Nisam hteo da rizikujem za 20e ,a i smatram kad sam dao toliko para za s7e,40€ nije puno za provereni original pujnac

S7 Edge

Ja imam neki koji isto ne verujem da je orignal ali ono sto me zanima je koliko se manje greje telefon kada se puni sa originalnim?
Sa ovim se greje vise nego sa kablom i kada sam probao smart satove po salonima koji stoje isto na bezicnom punjacu, osecalo se da su bili topli i zato bih voleo da poredim to.
Inace punjac mi stoji u kutiji jer ipak brze se puni sa kablom i veoma malo se greje u toku punjenja jer ne koristim fast charging.

Ček da li taj org punjač ima i ventilator u sebi ?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

U *** to je super izum. Kako ja to nisam znao :)

Od ovih koji imaju 5h+ SOT-a, ako mogu da napisu koliki im je awake pri kraju baterije, od 100% a da nisu dopunjavali?

Sent from my Samsung S7

Ja sam isto hteo da kupim preko amazona i ebaya ,ali ima dosta kopija. Nisam hteo da rizikujem za 20e ,a i smatram kad sam dao toliko para za s7e,40€ nije puno za provereni original pujnac

S7 Edge

nisi pogresio, jedino je tvoj original od postavljenih ovde, ovi ostali su kineske kopije od 8$.

S7 Edge
Pa kad mediamarkt ima normalne cene, a ne ko deratori iz samsunga kod nas. I ja bi tako postupio u principu al sta cu kad nema. Postovacu i ja fotku kad mi stigne punjac za jedno mesec dana, al vec sam siguran da je fake u pitanju.

pokusavam da nadjem adekvatnu futrolu i foliju/staklo pa mi za oko zapao spigen Case Rugged Armor. Da li je mozda neko koristio bas ovaj model ?

Cene kod nas su ludilo. Vecina tih sa amazona/ebay/aliexpressa su fake, kinezi stancuju jako korektne kopije. Iznutra se najbolje vidi razlika.

Možda da se naruči za usa pa da vam one forward-ing agencije pošalju za Srbiju. Video sam ga danas na akciji preko sajta pocketnow za 36$

da da,cene su bas haos. ali pokusavam da iskopam nekog druga da mi je posalje najobicnijim pismom uz Usa :/ mada,kad sam vec dao toliko za telefon,mogu da oddam jos par hiljada i obezbedim ga jer sam stalno u pokretu. :/

Sammobile prodavnica na ebay-u prodaje originale ...

Ima spigen zvaničnu radnju na ebay, 23.5$ sa poštarinom je rugged armor...

deluje interesantno. najverovatnije cu se odluciti za zakrivljeno staklo i neku futrolu,pa sve o jednom trosku. hvala puno

Nazad
Vrh Dno