Znam da jesi
Ovaj post iznad je upucen dark side
Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока
Voleo bih da neko okaci i fotku tog stikera ko ima org cisto da vidim po cemu se razlikuju.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Nemas moj druze ti pojma
Nemas moj druze ti pojma
Sada definitivno zavrsavam pricu o ovome ,nadam se da te ljudi nece previse slusati kada su u pitanju originali i laznjaci
Hvala za fotku; definitivno kvalitetnija stampa od svih ovih ranije sto sam video sto ovde sto na drugim mestima!Original kupljen u Mediamarktu![]()
S7 Edge
Pa onda kvotuj jer sam i ja pisao o tome.Zato sam pomislio..Post je bio upucen clanu method i stojanu
Citaj
DaČek da li taj org punjač ima i ventilator u sebi ?
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Izvacivao sam ja kompletne screenove par strana unazad.. 7 SOT...Od ovih koji imaju 5h+ SOT-a, ako mogu da napisu koliki im je awake pri kraju baterije, od 100% a da nisu dopunjavali?
Sent from my Samsung S7
Ja sam isto hteo da kupim preko amazona i ebaya ,ali ima dosta kopija. Nisam hteo da rizikujem za 20e ,a i smatram kad sam dao toliko para za s7e,40€ nije puno za provereni original pujnac
S7 Edge
Pa kad mediamarkt ima normalne cene, a ne ko deratori iz samsunga kod nas. I ja bi tako postupio u principu al sta cu kad nema. Postovacu i ja fotku kad mi stigne punjac za jedno mesec dana, al vec sam siguran da je fake u pitanju.Ja sam isto hteo da kupim preko amazona i ebaya ,ali ima dosta kopija. Nisam hteo da rizikujem za 20e ,a i smatram kad sam dao toliko para za s7e,40€ nije puno za provereni original pujnac
S7 Edge
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari