Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Dobro radi i posle vise nadogradnji sistema. I baterija i dalje fenomenalna

Envoyé de mon SM-G930f

Drugari ako moze jedno pitanje znam da nije ovde tema za to ali ne mogu da nadjem nigde drugde to da pitam da ne duzim daljem...nego uzeo sam tablet samsung tap A 10.1 i vidim pinjac je potpuno isti voltasa i sve sve isto samo sto je od mog s7edge fast a od tableta je obivan tj nije fast chrging...a tablet se puno mogu da se porodom dok se napuni ima 7300mAh...jel smem da punim tablet sa ovim brzim hoce li mu stetiti mesto? Hvala unapred

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Drugari ako moze jedno pitanje znam da nije ovde tema za to ali ne mogu da nadjem nigde drugde to da pitam da ne duzim daljem...nego uzeo sam tablet samsung tap A 10.1 i vidim pinjac je potpuno isti voltasa i sve sve isto samo sto je od mog s7edge fast a od tableta je obivan tj nije fast chrging...a tablet se puno mogu da se porodom dok se napuni ima 7300mAh...jel smem da punim tablet sa ovim brzim hoce li mu stetiti mesto? Hvala unapred

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Neće da šteti.

sent from tractor

Veceras narucujem stakla i neke futrolice za s7edge(trenutno su na popustu), da li neko zeli da ucestvuje u kupovini?

Da li ti ispada sa mreze?
Zanimljivo je da sam nasao za Srbiju da postoji sledeci firmware:

[Serbia Telekom] TSR
[Serbia Telenor] MSR
[Serbia VIP] TOP
[Serbia] SEE

Ne znam zasto za ovaj sto imas i ti SEE pise samo Serbia.

TSR nisam nasao da skinem nigde jedino sam nasao TOP (VIP-ov) firmware i OVAJ SEE koji sam pustio da skida, ali pise da mu treba 8 sati, jedva skida. Ako uspem da ga skinem ubacicu njega.

Da bi brze skinuo koristi SamFirm, skida skoro 2 megabajta u sekundi.

Zbog opste poznate politike samsunga da svakim sledecim updateom vise upropasti nego dobrog sto donese!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Za sad su bili ok updejtovi. Mislim da posle note 7 fejla, neće dozvoliti nove kikseve, čak ni kod updejtovanja :)

Sent from my SM-G935F

Pa ima logike, trenutno jedino mogu da se čupaju sa S7, tako da, dok ne izadje S8, ima šanse da to bude pristojan fon.

Sent from S7

Da li neko ima spigen "rugged armor" case. Hocu da poručim, pa me zanima koja folija ili staklo "radi" sa njom?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Spigen folija radi i sa njom i sa drugim "kejsovima" jer je tako sečena. Za staklo ne bih znao.

Zbog opste poznate politike samsunga da svakim sledecim updateom vise upropasti nego dobrog sto donese!

Ne vidim da išta lošije radi od prethodnih!
U pitanju je poslednji XEF (francuski) firmware (BPJE). Ja nikad zadovoljniji...

Screenshot_20161107-121406.png

Screenshot_20161107-121401.png

Nešto zeza prokleti tapatalk...

Poslednja izmena:
Imaš ih na ebay-u, Spigen_inc. Šalju ovamo, ali je poštarina za 1 proizvod oko 13$, kad uzmeš dva onda je oko 7. Ne znam kakva im je to politika, ali tako rade. Uzimao sam od njih nekoliko stvari već.

Ne vidim da išta lošije radi od prethodnih!
U pitanju je poslednji XEF (francuski) firmware (BPJE). Ja nikad zadovoljniji...

Pogledajte prilog 214098

Pogledajte prilog 214099

Nešto zeza prokleti tapatalk...
Na koju foru preko 4h SoT, a preko 24h ti je on telefon i baterija na još 45%.
Jel to S7 edge ili običan?
Kakva su iskustva sa tim Quick charge 3.0 posle ovih starijih varijanti, gde se telefon puni oko 2h. Ovo 70% za 30 min deluje kao perverzija.

Evo kod mene od neki dan-EDGE i mogao je još bar sat-sat ipo sota da nagura
8f767b77b191c4ab8f8a8ef68c4b48b4.jpg
033e4af98d8e336dd01733383c92eb09.jpg
9a44cf243fa5e6826377c3943b2e09ea.jpg
6a5a32e8d5ddfdd9672128f2b7bc6867.jpg

S7 EDGE

SoC (Processor)
Architecture ARM (armv8l)
SoC Model Samsung Exynos Octa 8890
SoC Family 4x ARM Cortex-A53 @1.59 GHz+2x Samsung Exynos M1 @2.60 GHz
Frequency 754 MHz / Min: 728 MHz - Max: 2600 MHz
Main CPU Cores 6 Cores / 8 Threads
Process 14 nm
CPUID 53.1.8.1.1
Revision R1P1
Features HALF THUMB FASTMULT VFP EDSP NEON VFPV3 TLS VFPV4 IDIVA IDIVT LPAE EVTSTRM AES PMULL SHA1 SHA2 CRC32

Main CPU Cores 6 Cores / 8 Threads hmm ? :mad:

Da bi brze skinuo koristi SamFirm, skida skoro 2 megabajta u sekundi.
Skroz sam zaboravio na to. :)
Skinuo sam SEE ali problem je taj sto je to rom sa vise CSC i aktivira mi CSC za Poljsku XEO. Ne znam kako da ga prebacim na SEE.
Sada sam ubacio VIP-ov TOP firmware pa cemo videti.

Prilozi

• Screenshot_20161107-223755.png
    Screenshot_20161107-223755.png
    311.8 KB · Pregleda: 164
Ti beše imaš rutovan telefon? Ako imaš, dok si u toj aplikaciji, idi na te 3 tačkice gore levo pa na other tools i eto ti načina da promeniš csc.

Jeste, ali će mu program odraditi factory reset.

Sent from my SM-G930F

Nije problem factory reset, (i tako sam obrisao sve zivo na njemu), nego nisam ga rootovao jer nisam imao potrebe.

Bez ruta i gubitka garancije nećeš se lepo provesti sa csc kodovima :)
Meni je tako zakucao na poljski XEO i nikakva druga flešovanje SEE i drugih romova nisu pomogla ...

Najbolje je ne pipati Samsung softver - sve fabrički + disable aplikacija...
Ako garancija ne postoji ili je istekla onda može rut ;)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:
I upropastiš se čekajući da Samsung ispravi ono što je već *****

*** - Samsung softver i podrška :)
Kad stigne stigne, navikne se čovek vremenom ...

Pa sada nisu toliko loši .. beta kreće za par dana. Znači verovatno decembar android 7. Što je za njih brutalno brzo

Nazad
Vrh Dno