cika_VELJA
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.01.2007
- Poena
- 319
Dobro radi i posle vise nadogradnji sistema. I baterija i dalje fenomenalna
Envoyé de mon SM-G930f
Envoyé de mon SM-G930f
Neće da šteti.Drugari ako moze jedno pitanje znam da nije ovde tema za to ali ne mogu da nadjem nigde drugde to da pitam da ne duzim daljem...nego uzeo sam tablet samsung tap A 10.1 i vidim pinjac je potpuno isti voltasa i sve sve isto samo sto je od mog s7edge fast a od tableta je obivan tj nije fast chrging...a tablet se puno mogu da se porodom dok se napuni ima 7300mAh...jel smem da punim tablet sa ovim brzim hoce li mu stetiti mesto? Hvala unapred
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Niđe vezeSačekaj koji update pa ću da te pitam kako ti radi sistem, baterija i kamera.
Da li ti ispada sa mreze?
Zanimljivo je da sam nasao za Srbiju da postoji sledeci firmware:
[Serbia Telekom] TSR
[Serbia Telenor] MSR
[Serbia VIP] TOP
[Serbia] SEE
Ne znam zasto za ovaj sto imas i ti SEE pise samo Serbia.
TSR nisam nasao da skinem nigde jedino sam nasao TOP (VIP-ov) firmware i OVAJ SEE koji sam pustio da skida, ali pise da mu treba 8 sati, jedva skida. Ako uspem da ga skinem ubacicu njega.
Sačekaj koji update pa ću da te pitam kako ti radi sistem, baterija i kamera.
Spigen folija radi i sa njom i sa drugim "kejsovima" jer je tako sečena. Za staklo ne bih znao.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Na koju foru preko 4h SoT, a preko 24h ti je on telefon i baterija na još 45%.Ne vidim da išta lošije radi od prethodnih!
U pitanju je poslednji XEF (francuski) firmware (BPJE). Ja nikad zadovoljniji...
Pogledajte prilog 214098
Pogledajte prilog 214099
Nešto zeza prokleti tapatalk...
Skroz sam zaboravio na to.Da bi brze skinuo koristi SamFirm, skida skoro 2 megabajta u sekundi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari