Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Hvala (obojici)

dstameknkovic90 daj link za ebay

Poslednja izmena:
Evo uključujem se i ja ako ste zainteresovani

S7 EDGE

Ja svakako narucujem za sebe futrolu i staklo,tako da mozemo da narucimo. Da sacekamo da se jos neko javi pa otpocnemo operaciju. :)

^Ako ti za Edge treba samo prednja prodam ti ja svoju, kupio sam je i nikad stavio, nije mi se dalo, a futrola mi lepo štiti telefon.

Otkud ideja da treba vlasnik, punomocje i sl. da se ostvari garancija. Dovoljan je racun i overena garancija. Evo ja prodajem zimske gume koje sam kupio prošle zime i imam racun i garanciju uz njih od 2 god. Da ne treba mozda sa kupcem da idemo da prenosimo gume na njegovo ime?

Sent from my iPad using Tapatalk

Otkud ideja da treba vlasnik, punomocje i sl. da se ostvari garancija. Dovoljan je racun i overena garancija. Evo ja prodajem zimske gume koje sam kupio prošle zime i imam racun i garanciju uz njih od 2 god. Da ne treba mozda sa kupcem da idemo da prenosimo gume na njegovo ime?

Dečko ugovor glasi na prodavca i tako da jedino on može da ostvari garanciju - a ti dali si kupio gume uz neki paket? Npr nova 7? Mesas babe i žabe
Dobro da nisi pomenuo i lance uz gume

S7 EDGE

Poslednja izmena:

Gluposti klasične

... [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Vidim da se i vi zalite da vam ispada sa mreze ponekad, i meni se to desava isto na mt:s.
Da li postoji CSC za mt:s i da li bi to pomoglo nesto ako bih ga ubacio preko odina?

Vidim da se i vi zalite da vam ispada sa mreze ponekad, i meni se to desava isto na mt:s.
Da li postoji CSC za mt:s i da li bi to pomoglo nesto ako bih ga ubacio preko odina?

Mislim da je to do mreze. Na MTS sam i nikada nije ispao sa mreze u nekim gradovima tj. mozda do baznih stanica.

Za podizanje novog uredjaja kod operatera je potrebno ovlascenje vlasnika, u suprotnom mozete samo da se slikate potvrdom o zameni uredjaja koju vam je dao servis( iako je telefon predat u samom servisu). Drugo, vi niste vlasnik uredjaja sve dok ne istekne ugovorna obaveza, do tada se drzalac(korisnik) uredjaja, a svojina pripada operateru. U svakom slucaju pomesali ste dva razlicita pravna odnosa u svom primeru.

P.s. najbolje je u samom ovlascenju ne navoditi podatke o uredjaju vec samo podatke o ugovoru jer ovlascenje ce prestati da vazi ako dobije zamenu uredjaja , a u samom ovlascenju je naveden imei starog uredjaja.

Što se tiče csc za mts, evo kod mene je sve kako je i došlo, jedino sam ota update radio.
d087ca815ba71759722809123fe0e99e.jpg

Da li ti ispada sa mreze?
Zanimljivo je da sam nasao za Srbiju da postoji sledeci firmware:

[Serbia Telekom] TSR
[Serbia Telenor] MSR
[Serbia VIP] TOP
[Serbia] SEE

Ne znam zasto za ovaj sto imas i ti SEE pise samo Serbia.

TSR nisam nasao da skinem nigde jedino sam nasao TOP (VIP-ov) firmware i OVAJ SEE koji sam pustio da skida, ali pise da mu treba 8 sati, jedva skida. Ako uspem da ga skinem ubacicu njega.

Poslednja izmena:
Ne ispada trenutno. Vidi se u kojoj sam mreži, a obično tj najviše vremena sam po Vojvodini, mada sam i u BG ovih dana bio i nisam primetio da sam nekome bio nedostupan ili mi barem nisu stizale te poruke.
Nego, mislim da to ispadanje iz mreže ima veze samo sa mrežom ili još preciznije, sa baznom stanicom. Živim u neposrednoj blizini Sajma, i kad je neki veći sajam, tada znaju da stižu takve poruke iako je telefon upaljen i na stolu bez da ga neko dira. Isto se desava i na drugim telefonima (WP, dumb i još par androida). Meni je logično, iako se ne razumem u tu tematiku previše, da je stanica praktično preopterećena i prosto izbacuje telefone koji se aktivno ne koriste u datom momentu.

Hajd da probam ponovo. Imam SM-935FD (dual sim varijantu) i imam problem sa mobilnim internetom,pa sam htjela da probam sa nekim drugim samsungovim romam jer je ovaj fabricki za S Arabiju. Prvo da li preporucujete neki? Recimo,pominje se neki novi za Holandiju,da li je neko testirao? Drugo,da li ja mogu smo da skinem taj rom i flashujem ga preko odina,pominje se home csc treba ne treba,ne treba da se flashuje ne znam vise,nije mi problem da podesim sve ako je to jedini razlog sto se flashuje home csc. Jos na sve se pominje prelazak sa multi csc na single,to mi je previse posle par godina akanja prostim LG G2 i LG G3.

Poslednja izmena:
Imam isto dual sim sa istim romom, nikakvih problema nemam sa mobilnim internetom. Pogledaj prvo podešavanja za mobilni internet, kod Vip-a je znao da zeza proxy.

@ostali, da li vam Gear VR proces radi u pozadini, tj da li srce bateriju iako je neaktivan?

Imam isto dual sim sa istim romom, nikakvih problema nemam sa mobilnim internetom. Pogledaj prvo podešavanja za mobilni internet, kod Vip-a je znao da zeza proxy.

@ostali, da li vam Gear VR proces radi u pozadini, tj da li srce bateriju iako je neaktivan?

Kod mene ne.

sent from tractor

Jel imaš Facebook instaliran?

Nisam ja u Srbiji,provajder mi je vodafone i imam ista podesavanja kao na starom telefonu,na kom je super radio internet. Jedino to smo sekli karticu za Edge,ali smo probali i sa drugom i sto secka.

E onda ne bih znao, mozda ce neko bolje upuceniji da ti predlozi neko rešenje ;)

S7 i S7 edge su masine.

Uzeo sam sebi edge, devojci sam uzeo s7 obican.

Eu modeli, nisu sa snapdragonom.

Drugar ima snapdragon verziju i kod njega bolje rade igrice.

Dead trigger ume malo da zasece kod nas, kod njega prosto leti.

S7 i S7 edge su masine.

Uzeo sam sebi edge, devojci sam uzeo s7 obican.

Eu modeli, nisu sa snapdragonom.

Drugar ima snapdragon verziju i kod njega bolje rade igrice.

Dead trigger ume malo da zasece kod nas, kod njega prosto leti.
Sačekaj koji update pa ću da te pitam kako ti radi sistem, baterija i kamera.

Vrh Dno