Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Originalnim fast charger-om punim i ide jako sporo
Dosao je na 60% i treba mu jos 3 sata ???? Da napuni do 100%
Nov telefon je u pitanju

Po netu s7edge punjenje je do100 za sat ipo

Koje je vase iskustvo?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Tako je i kod mene otprilike sat ipo

S7 EDGE

d5e183cc71b700d8d9b6c03b18442142.jpg
5bcf8f23e0e3e6780850def7a1a00067.jpg

S7 EDGE
Nije quick, tog sam i ja na ebayu i onda sam lupao glavom u zid. 10 eura sam platio mislim

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Na brzom punjenju tel se zagreje a punjacu se pali ventilator. Tako da i nije neophodno to brzo punjenje

S7 Edge

1741a96b9e5690c2245bf9b02d4d18e7.jpg

60% i treba mu jos 3 sata zasto uvek nesto s samsung ne valja

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kaže da promeniš wallpaper - mada nemam pojma što

S7 EDGE

Say what micro?

Drkam se :D . Ne znam sta je to.

Meni sad sa 70% sporo punjenje kaze 40 minuta do 100%

Inace od kad imam ovaj telefon uopste nemam predstavu i ne gledam koliko imam baterije moze ovu ikonicu da izbace sto se mene tice.
Punim tel svaku noc kad legnem da spavam i tel uvek uz bilo kakvu upotrebu 100% ima za ceo sledeci dan.

Evo sad posle ko zna koliko sam pogledao u bateriju i vidim da od 9h jutros do sad imam jos 72% baterije :D .

Poslednja izmena:
Imam drugara ima s6 isto se zali da mu obicno punjenje traje predugo ,tipa preko 4 sata. A na pocetku mu je bilo sat i po.

S7 Edge

Imam drugara ima s6 isto se zali da mu obicno punjenje traje predugo ,tipa preko 4 sata. A na pocetku mu je bilo sat i po.

S7 Edge

Koji punjac koristite ? Stok samsungov ili neki drugi?
Pogledaj instaliraj aplikaciju ampere tako nesto vidi sa koliko puni.

Promeni kabl ili punjac, ne verujem da ima veze sa telefonom.

Stock original
fast charging enabled
Imam amperu kaze 330 mA

Isto
Dva originalna chargera
Jedino da nije cabl

Poslednja izmena:
Isto

To 330mah je katastrofa. Meni jace puni battery bank onaj . Puni sa 1000mAh. To je neki minimum.
Probaj drugi punjac. Ako isto onda definitivno nije uredu nesto sa telefonom. Jel se zagrejao mnogo ako je baterija pregrejana on ce da smanji punjenje da je ohladi.

Tek tako? Android-ios... hopa-cupa

Pa ***, volim da menjam stvari... To radim i sa kolima a kamo li sa telefonima. Imao sam iphone 6, to mi je bio prvi iphone i bio mi je ok. E sada, posto sam pre njega koristio skoro sve flagship androide, samsung uglavnom, onda su mi smetala razna ogranicenja, nemogucnost mirroring-a slike sa fona na smart tv, prebacivanje preko itunes-a mi je bilo pakao i tako dalje. SVe sam se snasao bez tutorijala i neta jer je prilicno intuitivan-set and forget ali meni koji volim stalno nesto da menjam, nije mi bas legao. Ironija je sto sam iphone nosio do marta ove godine.

Mislio na layouts,pa ona pozadina kao neke zvezdice..
bas su coolll.[emoji2]

Mislis ono na always on display ? Kad je ugasen ekran da bude kao nebo zvezdice ? Nije lose ali sve to izgustiras posle par dana pa pogasis i always on i to i edge i sve ostalo :D

Mislis ono na always on display ? Kad je ugasen ekran da bude kao nebo zvezdice ? Nije lose ali sve to izgustiras posle par dana pa pogasis i always on i to i edge i sve ostalo :D
Baš to, sve zagašeno :)

Kako se pokazao S7 edge dual sim? Jel trosi brze bateriju posto vuce 2 signala?
I jel probao neko da nabudzi i dual sim i micro sd? :)
S7 edge

Kapiram da mora da troši više, mada sam ja i sa njim izvlačio 8h SoT-a :)

A nabudžio sam i MicroSD+SIM i dobro radi. Imaš na ovoj temi par mojih fotografija.

Kako se pokazao S7 edge dual sim? Jel trosi brze bateriju posto vuce 2 signala?
I jel probao neko da nabudzi i dual sim i micro sd? :)
S7 edge

Kako to mislis da nabudzi? Koliko znam, ako koristis 2 sim kartice, nema teorije da koristis i sd card, vrlo prosto.. Nego vi golfisti ste navikli da budzite i to ti je.. :p :d

Može i dve sim i sd pročitaj unazad par meseci samo ukoliko je duos

Vrh Dno