Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

I ja gledam sta je ovo ocajno izgleda.
Bez uvrede ali ja bi pre menjao telefon na svakih 6 meseci nego da ga nosim u ovome.

Sta znam, meni se svidja ;) a i mislim da ce mi ovo biti prvi telefon koji necu menjati posle 3-4 meseca
tako da sam morao da ga zastitim ;)

Pa mora da ti se svidja kad si platio, realno, izgled mu je nula, tesko njesra :) Al ok, ako si nespretan i siguran da ce ti ispasti...

Sta znam, meni se svidja ;) a i mislim da ce mi ovo biti prvi telefon koji necu menjati posle 3-4 meseca
tako da sam morao da ga zastitim ;)
Odlicno izgleda ,jedino sto si mogao jeftinije da prodjes

Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока

Pa mora da ti se svidja kad si platio, realno, izgled mu je nula, tesko njesra :) Al ok, ako si nespretan i siguran da ce ti ispasti...

Meni je edge ispao 3 puta od aprila. Vidi se to na lajsnama ono ulubljeno malo ali nista. Dva puta sa visine dzepa jednom iz auta kad sam izlazio.
Samo to malo sto ima na lajsni i jednu ogrebotinu na ekranu. I dosta sitnih pozadi.

Nije bas da ako ga ispustis da ces odma da ga razbijes. Sasvim normalan telefon za normalnu upotrebu.

To da, al mogao je i jednom da zvekne, muski, i to je to. Imam ja par poznanika koji bas ne vode racuna o telefonima, svaki im je nalupan. Oni bi ovaj nas resili u roku od 5 dana :)

Odlicno izgleda ,jedino sto si mogao jeftinije da prodjes

Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока
Case me je izašao 25$ a staklo je izašlo 40$. Koliko sam našao na netu jeftinije staklo a da naleze kako treba trenutno nema. [emoji6]

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Auuu brate 65$ ukupno. Pa za te pare si mogo da kupis jednog kineza sa alija sa 4k mAh baterijom da ti traje danima i da ga vucaras i akas kolko ti volja. A s7 da nosis samo kad ces "pristojno" da se ponasas (citaj da se ne odvalis od alkohola). :D Obicno nemam obicaj da komentarisrm neciji ukus jer je to subjektivno dosta...a i ne bih voleo da izbedacim nekog. Al posto vidim da su ga vec nagrdili nista ti ne bi znacilo to sto bih ja precutao da je i meni sad ruzan za medalju. Al ako je tebi lep neka...a i barem je siguran. ;)

Ovaj tasker u kombinaciji sa "ok google" je mnogo mocna stvar a ne trosi puno baterije.

Nije vezano za temu al ako nekog interesuje:

Napravio sam smart home za nekih 50$ :D .

Sijalice sa ebaya one sto se kontrolisu sa IR daljinskim za smesne pare RGB, isto tako RGB traka isto na daljinski 10$
Klima vec radi na IR
Napravio motorce da okrece onaj stap na roletnama preko arduino isto na IR kontrolu
Na pc instalirao onaj autoremote sto se povezuje sa taskerom da bi pustao muziku gasio monitor itd...

Kupio za 15$ broadlink rm3 mini koji kontrolise sve IR uredjaje u 360° preko aplikacije koja je spora mnogo

Napravio da radi preko taskera na "ok google komande" i sve radi savrseno :D .

Eto samo zbog takvih stvari volim sto sam presao na android sa windowsa :D

edit: uopste ne treba onaj ir blaster na s7
Lijen si :)- salim se
Jel mozes to poslikati ako nije offtopic? :)

Pozz

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Kupio juče u Vip-u gear fit 2 ženi za S6 edge I gear s2 classic meni - super je ovaj classic
Na rate do plate [emoji1] [emoji1] [emoji1]
5553b412ffc3bd5a2a4ccdcc71b4fed1.jpg

S7 EDGE

Ima i uz paket i u slobodnoj prodaji
Gear fit 2 je 28000
Gear s2 je 48000
Uzeo sam na 12 meseci a može i na 24

S7 EDGE

Stigo security update...znaci jos nista od Nougata.=/

Auuu brate 65$ ukupno. Pa za te pare si mogo da kupis jednog kineza sa alija sa 4k mAh baterijom da ti traje danima i da ga vucaras i akas kolko ti volja. A s7 da nosis samo kad ces "pristojno" da se ponasas (citaj da se ne odvalis od alkohola). :D Obicno nemam obicaj da komentarisrm neciji ukus jer je to subjektivno dosta...a i ne bih voleo da izbedacim nekog. Al posto vidim da su ga vec nagrdili nista ti ne bi znacilo to sto bih ja precutao da je i meni sad ruzan za medalju. Al ako je tebi lep neka...a i barem je siguran. ;)
Dosta mi je nošenja dva telefona.
A i volim da su mi telefoni zaštićeni, tako da je morao da padne neki case, a ovaj se meni sviđa [emoji6]

Ja sam mislio da uzmem Caseology, izgledali su odlično na slikama, ali i ne baš tako lepo uživo. Možda zbog zlatne boje, ja sam mislio ganjati neke tamnije.

Meni se ovaj svideo zbog imitacije karbona, ovi ostali mi nisu bili nešto privlacni

Stigao i meni jutros, al nikakve promene ja ne videh....

Da li neko zna gde u Srbiji moze da se poruci Spigen rugged armor za obican s7 ?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Nigde. Barem ne original. Imao sam ja jedan pa prodao, bio mi višak.
Imaš Spigen prodavnicu na ebay-u pa možeš direktor o od njih uzeti. I jedan savet, uzmi odmah i folije, em ćeš dobiti foliju koja se savršeno uklapa sa kejsom, em ćeš spustiti cenu poštarine.

Nisam ih nasao na vip sajtu... Cena je previsoka, zar sat (mislim na s2 classic) da kosta skoro koliko i flagship mobilni?! Osim toga, S3 je "pred vratima".
Nema na sajtu što je mene zacudilo
Jesu malo skuplji ali tu je garancija od 2 godine
S3 nije ništa bolji od ovog čak je malo veći - gledao sam poređenje

S7 EDGE

Postadoh i ja korisnik tarabe od juce..
Prvi utisak nakon dugog koriscenja iP6S je woow za ekran i bateriju a meeh za citac otiska prsta.. mislim da onaj na ip bolje radi, medjutim probacu ga u narednim danima, jer imam malu ogrebotinu na palcu pa mozda i to utice, mada...
Nervira me i ovaj jajoliki izgled, vise bi voleo da su ivice ostrije.
Sto si tice same fluidnosti primetno sam iznenadjen onim sto se desilo sa TW.. Sticem utisak da neke stvari dosta brze odradim ovde nego ranije. Vidim da ste otisli u krajnost sa zastitom, a na KP nista korisno i lepo ni za lek.. jer ima jos negde, a da nije online.. nesto mi se ne nosi potpuno go non stop..

Ja ću imati možda jedan Spigen Hybrid viška, znaću sutra.

A za otisak, ogrebotina ne bi trebalo da utiče, ako si skenirao sa ogrebotinom, jer se tada tretira kao deo otiska. Ako nisi, najmanji je problem ubaciti ponovljen otisak :)

Teracell silikon u Ušću gore na spratu i vozi. Ja kupio Caseology Wavelength i eno stoji u fioci, previše udebljava i naružuje telefon. Čitač otiska nije sjajan uvek, pogotovo ako se ne odradi detaljno skeniranje kad dodaješ fingerprint. Još ako je malo zaprljan, tek tad neće iz prve da otključa, nekad tek iz trećeg pokušaja.

Teracell silikon u Ušću gore na spratu i vozi. Ja kupio Caseology Wavelength i eno stoji u fioci, previše udebljava i naružuje telefon. Čitač otiska nije sjajan uvek, pogotovo ako se ne odradi detaljno skeniranje kad dodaješ fingerprint. Još ako je malo zaprljan, tek tad neće iz prve da otključa, nekad tek iz trećeg pokušaja.

Onaj palac koji koristite najvise ubacite dva puta kao dva prsta. Npr jednom ceo prst drugi put samo vrh prsta tako da pokriva svaki polozaj i to radi savrseno. Drugi palac i kaziprst sam ubacio po jednom i malo oce da zeza nekad da moram dva puta da probam.

Moja preporuka za Nilkin slim case. Silikonski. Odlicno lezi i ne uvecava telefon samo za 1mm .
Doduse ja ga nisam ni nosio uopste a evo solidno pozuteo za 6 meseci stojanja u fioci. Ali je i dalje ok.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno