I ja gledam sta je ovo ocajno izgleda.
Bez uvrede ali ja bi pre menjao telefon na svakih 6 meseci nego da ga nosim u ovome.
Odlicno izgleda ,jedino sto si mogao jeftinije da prodjesSta znam, meni se svidjaa i mislim da ce mi ovo biti prvi telefon koji necu menjati posle 3-4 meseca
tako da sam morao da ga zastitim![]()
Pa mora da ti se svidja kad si platio, realno, izgled mu je nula, tesko njesraAl ok, ako si nespretan i siguran da ce ti ispasti...
Case me je izašao 25$ a staklo je izašlo 40$. Koliko sam našao na netu jeftinije staklo a da naleze kako treba trenutno nema. [emoji6]Odlicno izgleda ,jedino sto si mogao jeftinije da prodjes
Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока
Lijen siOvaj tasker u kombinaciji sa "ok google" je mnogo mocna stvar a ne trosi puno baterije.
Nije vezano za temu al ako nekog interesuje:
Napravio sam smart home za nekih 50$.
Sijalice sa ebaya one sto se kontrolisu sa IR daljinskim za smesne pare RGB, isto tako RGB traka isto na daljinski 10$
Klima vec radi na IR
Napravio motorce da okrece onaj stap na roletnama preko arduino isto na IR kontrolu
Na pc instalirao onaj autoremote sto se povezuje sa taskerom da bi pustao muziku gasio monitor itd...
Kupio za 15$ broadlink rm3 mini koji kontrolise sve IR uredjaje u 360° preko aplikacije koja je spora mnogo
Napravio da radi preko taskera na "ok google komande" i sve radi savrseno.
Eto samo zbog takvih stvari volim sto sam presao na android sa windowsa
edit: uopste ne treba onaj ir blaster na s7
znaci jos nista od Nougata.=/
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Uvek bio i ostao. [emoji2]Malo si optimistican rekao bih![]()
Dosta mi je nošenja dva telefona.Auuu brate 65$ ukupno. Pa za te pare si mogo da kupis jednog kineza sa alija sa 4k mAh baterijom da ti traje danima i da ga vucaras i akas kolko ti volja. A s7 da nosis samo kad ces "pristojno" da se ponasas (citaj da se ne odvalis od alkohola).Obicno nemam obicaj da komentarisrm neciji ukus jer je to subjektivno dosta...a i ne bih voleo da izbedacim nekog. Al posto vidim da su ga vec nagrdili nista ti ne bi znacilo to sto bih ja precutao da je i meni sad ruzan za medalju. Al ako je tebi lep neka...a i barem je siguran.
![]()
Ima i uz paket i u slobodnoj prodaji
Gear fit 2 je 28000
Gear s2 je 48000
Uzeo sam na 12 meseci a može i na 24
S7 EDGE
Nema na sajtu što je mene zacudiloNisam ih nasao na vip sajtu... Cena je previsoka, zar sat (mislim na s2 classic) da kosta skoro koliko i flagship mobilni?! Osim toga, S3 je "pred vratima".
Teracell silikon u Ušću gore na spratu i vozi. Ja kupio Caseology Wavelength i eno stoji u fioci, previše udebljava i naružuje telefon. Čitač otiska nije sjajan uvek, pogotovo ako se ne odradi detaljno skeniranje kad dodaješ fingerprint. Još ako je malo zaprljan, tek tad neće iz prve da otključa, nekad tek iz trećeg pokušaja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari