Dobro ili odlicno?Kapiram da mora da troši više, mada sam ja i sa njim izvlačio 8h SoT-a
A nabudžio sam i MicroSD+SIM i dobro radi. Imaš na ovoj temi par mojih fotografija.
Kako se pokazao S7 edge dual sim? Jel trosi brze bateriju posto vuce 2 signala?
I jel probao neko da nabudzi i dual sim i micro sd?
S7 edge
Vrlo je diskutabilno ti za 17-18€ da li su original. A i kako mozemo proveriti po tezini i da li imaju fan kad nisu kod nas u trenutku kupovine niti postoji mogucnost da ih vidimo?Ja imam isti takav, ostavljao sam link, na ebay-u može da se nađe i za 17-18€.
I još jednom da naglasim, pre nego što platite proverite dva puta da li je original ili neka kopija. Kopija em je lakša (nema ventilator) em nema brzo punjenje.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
![]()
60% i treba mu jos 3 sata zasto uvek nesto s samsung ne valja
Sent from my iPhone using Tapatalk
Imam drugara ima s6 isto se zali da mu obicno punjenje traje predugo ,tipa preko 4 sata. A na pocetku mu je bilo sat i po.
S7 Edge
Ali na brzo punjenje mu napuni sa sat i 30. minPromeni samo kabal a ne ceo punjač, tipujem da je kabal otišao, ako imaš neki originalni brzi od drugog fona probaj.
Isto kao gore, kabal 99,9%.
Ništa nije diskutabilno jer pišem iz iskustva. Tvoje je da veruješ meni ili ne. Toliko je jednostavno.Vrlo je diskutabilno ti za 17-18€ da li su original. A i kako mozemo proveriti po tezini i da li imaju fan kad nisu kod nas u trenutku kupovine niti postoji mogucnost da ih vidimo?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Ne radi brzo punjenje na s7e![]()
60% i treba mu jos 3 sata zasto uvek nesto s samsung ne valja
Sent from my iPhone using Tapatalk
Naruzi lep telefonAl je bar siguran.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari