Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Haha, skroz cudno, moram da nadjem da vidim kako to izgleda.. Ja sam imao dva tel koja su bila dual sim i na oba je bilo ili 2 sim ili jedna sim i sd...

Edit: Nasao sam.. :) Izvinjavam se onda.. :D

Poslednja izmena:
Da, da video sam.. Nego nije me zanimalo, jer moj stize u utorak, a i nije dual sim, tako da nisam ni istrazio nesto sad...

Poslednja izmena:
Nikakvih problema, kako sam ih ubacio, nisam ih ni vadio :)

Kako se pokazao S7 edge dual sim? Jel trosi brze bateriju posto vuce 2 signala?
I jel probao neko da nabudzi i dual sim i micro sd? :)
S7 edge
05a981b134ddd00945bc95890f9182d9.jpg

118ee737368cd57a0ff6acf1b7195376.jpg

Ovo mi je najbolje do sad, inače mi je
između 5-6 SOT.
WiFi 80%, 4G/3G 20%, lokacije uključene (wifi+mobile network), 2 Gmail naloga i jedan Sbb. Osvetljenje na 30-40%, kad izađem napolje stavljam na Auto.
Eto pošto imaš običan edge, možeš da uporedis.
Druga kartica je uvek na 2G modu, tako da mislim nije baš toliko veća potrošnja baterije u odnosu na obican(neka me ispravi neko ako gresim) [emoji2]

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Hvala, inače ima dobru cenu ja mislim, 45e je ovde. Imam informaciju da je kod nas dosta skuplji.

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Ja imam isti takav, ostavljao sam link, na ebay-u može da se nađe i za 17-18€.
I još jednom da naglasim, pre nego što platite proverite dva puta da li je original ili neka kopija. Kopija em je lakša (nema ventilator) em nema brzo punjenje.

Uff, to je duplo nego ovaj što sam ja našao.

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Ja imam isti takav, ostavljao sam link, na ebay-u može da se nađe i za 17-18€.
I još jednom da naglasim, pre nego što platite proverite dva puta da li je original ili neka kopija. Kopija em je lakša (nema ventilator) em nema brzo punjenje.

Vrlo je diskutabilno ti za 17-18€ da li su original. A i kako mozemo proveriti po tezini i da li imaju fan kad nisu kod nas u trenutku kupovine niti postoji mogucnost da ih vidimo?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Vrlo je diskutabilno ti za 17-18€ da li su original. A i kako mozemo proveriti po tezini i da li imaju fan kad nisu kod nas u trenutku kupovine niti postoji mogucnost da ih vidimo?

Ništa nije diskutabilno jer pišem iz iskustva. Tvoje je da veruješ meni ili ne. Toliko je jednostavno.
Kako ćeš proveriti da li je original, da li ćeš samo ići na rizik ili nešto treće, to propuštam vama koji se razmišljate o kupovini. Ovo za težinu i punjenje sam napisao kako da proverite kad vam stigne.

Da podrzim tvrdnju kolege sa foruma ,kupio kod istog prodavca i to je to

Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока

Aj pustite link jos jednom pls...moze i na pm

Ovaj tasker u kombinaciji sa "ok google" je mnogo mocna stvar a ne trosi puno baterije.

Nije vezano za temu al ako nekog interesuje:

Napravio sam smart home za nekih 50$ :D .

Sijalice sa ebaya one sto se kontrolisu sa IR daljinskim za smesne pare RGB, isto tako RGB traka isto na daljinski 10$
Klima vec radi na IR
Napravio motorce da okrece onaj stap na roletnama preko arduino isto na IR kontrolu
Na pc instalirao onaj autoremote sto se povezuje sa taskerom da bi pustao muziku gasio monitor itd...

Kupio za 15$ broadlink rm3 mini koji kontrolise sve IR uredjaje u 360° preko aplikacije koja je spora mnogo

Napravio da radi preko taskera na "ok google komande" i sve radi savrseno :D .

Eto samo zbog takvih stvari volim sto sam presao na android sa windowsa :D

edit: uopste ne treba onaj ir blaster na s7

Poslednja izmena:
Tekst koji dovodi do samozapaljivanja od blama.

Sent from my D6503

nekom dosadno, ranije danas je taj url redirektovao na apple.com :)

Neki korisnik Note7 ili sam ja zato sto mi ne radi fast charging

Ne razumemo šta si hteo da kažeš, pokušaj ponovo :)

Caselogy Envoy Carbon Fiber Black/Gold + GPEL Tempered Glass Screen Protector

Pre nedelju dana mi je stigao Caselogy Envoy Carbon Fiber Black/Gold(https://www.caseologycases.com/collections/samsung-galaxy-s7-edge/products/envoy-series-28), a danas mi je stigao GPEL Tempered Glass Screen Protector (https://www.gpelstore.com/collectio...la-glass-screen-protector?variant=25887544711)
Mislim da je 2nd GEN(prva generacija je imala problem sa odlepljivanjem,pucanjem i duginim efektom), ali videcemo za par dana kako ce se pokazati, da li ce biti odlepljivanja i duginog efekta.
Dok nisam stavio staklo, kao da mi je case imao malo lufta kod Power dugmeta, sad kad ima staklo nista se ne mrda. Sve je cucnulo kao celavom samar :d
Caselogy narucen preko njihov oficijelnog naloga na Ebay, i stigao za desetak dana, a GPEL direktno sa njihovog sajta i on je stigao za nedelju dana.
Za par dana javljam kakva je situacija sa staklom, da li ga case odize od ekrana.
Evo i par slicica

+1

Nazad
Vrh Dno