Pa i imaju razlicit sistem. Kernel je definitivno drugaciji. Moraju da porade na optimizaciji.Ajde brzinu i da razumem, ali kakve veze to ima sa ramom, i cauvanjem aplikacija u istom. Kao da imaju dva potpuno razlicita softvera.
Ako ti je jedino bitan razgovor mozes da uzmes 10x jeftiniji telefon i da uzivas. Cemu S7?
Majku mu što ružite ovako lep fon. Futrole podržavam ako su lepe radi neke normalne zaštite (više što se ovaj telefon baš masti u odnosu na druge ali se lako i čisti). Ali stavljanje folija i stakala. Čemu to.Da li neko zna gde kod nas mogu da kupim zastitne folije ili staklo za s7 edge... ili ako neko ima viska da proda neka mi se javi na PM?
Kupio sam zakrivljenu foliju na KP koja je navodno "edge to edge" ali nisam uspeo da nemestim jer je bas lose uradjena, nema sanse da se zalepi (osim lepilom) pa sam je skinuo.
Realno. Jedino safirno staklo kao na ručne satove što se stavlja, a gorilla čist marketing...
Realno. Jedino safirno staklo kao na ručne satove što se stavlja, a gorilla čist marketing...
Zato sto bih dobio nervni slom da vidim ogrebotinu na ekranu na telefonu od 700e!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari