Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Takodje tj uz muziku.. mada opet je prevelika razlika, deluje nerealno da Exynos moze da odere S820 sa ovolikom razlikom pa makar i taj SD primerak bio zabloatovan.

Poslednja izmena:
Cekam ovakvo isto poredjenje, ali G5 vs S7 ili HTC 10 vs S7.
Ajde brzinu i da razumem, ali kakve veze to ima sa ramom, i cauvanjem aplikacija u istom. Kao da imaju dva potpuno razlicita softvera.
Pa i imaju razlicit sistem. Kernel je definitivno drugaciji. Moraju da porade na optimizaciji.

CPU,GPU i RAM, sve je to bese u jednom cipu?

Citam ove komentare i 90% nas nece nikad imati ovaj telefon jer je skup, a kad bi ga imali ne bi se zalili. :D

Pa da smo na blic zena pa da i razumem, mada ima par zalutalih nub fensera. Koji moraju da imaju latest and greatest da ga vade na sto

Ako ti je jedino bitan razgovor mozes da uzmes 10x jeftiniji telefon i da uzivas. Cemu S7?

Nisi svestan koliko nisi u pravu. Postoje i skupi telefoni gde sam imao primedbe na kvalitet razgovora, isto kao što i mnogi jeftini telefoni taj posao završavaju dobro ili užasno.... I prosto mi nije jasan taj argument, kome treba uređaj za ozbiljne stvari, tu je komp, laptop, pa i tablet čak... Osnovna funkcija telefona - poziv i kvalitet istog koliko god telefon koštao mora biti neprikosnovena. Za ostalo već možemo tražiti mane, telefoniranje ne bi smeli ni da spomenemo.

Isto sam pomislio, ali Batak verovatno nije ni mislio na kvalitet samog razgovora, već na mogućnost razgovora, pa je zato i rekao da svaki možeš da koristiš za razgovor...
Ali naravno da razlike mogu da budu neverovatne, i slažem se sa tobom, jako je bitno da telefon tu svoju osnovnu funkciju obavlja dobro...

s7-edge-s-view-cover-h1.jpg

Samsung Galaxy S7 edge S View Cover review

Odlicno izgleda ovaj S View cover za Edge, nesto poput ovoga bih koristio u nekoj teget/crnoj boji.

Koja je razlika između ovog telefona i samo 2 god starog s5... Nebo i zemlja... :)

Za srebrni S7 Edge neki providni spigenov case, idealna kombinacija, ovi samsungovi coveri su mi bezveze.

Jeste da Edge u teoriji (verovatno i u praksi) moze da bude dosta osetljiv cak i na manje padove (zakrivljene ivice i staklo pozadi) ali nekako je gre'ota ubaciti taj fon u neki silikon :) Ali opet znam koliko smara klizav, stakleni fon..

Mozda je najbolja opcija dbrandiranje ;) https://dbrand.com/shop/galaxy-s7-edge

Ako nista drugo te folije verovatno manje skupljaju otiske a neke su i matirane.

Ili mozda neki dobar nenabudzen bumper da se nadje..

Poslednja izmena:
Izgleda da su poceli da salju za SRB, neko je pre par nedelja napisao da su mu veoma brzo stigle folije koje je narucio sa njihovog sajta. Samo cene su im malo ''jace'' ali dobro.. ako su folije kvalitetne onda se isplati, bolje to nego naruciti neke jeftinije koje ce da se odlepe ili habaju posle par meseci.

Kad se proba sa sajta dobije se - No shipping available. Jedino da se kontaktiraju pa da se mole.

Registrujte shipito.com američku adresu i kupujte i forwardujte pakete bez problema.

Od svih tih futrola, meni je Led view najbolja a i najskuplja je. Kupio sam clear view. Nosio je 2 dana i skinuo i bacio na oglase jer je fingerprint magnet. Možda ne kao telefon ali ti su negde. Imam i Spigen tough armour. Ipak čekam Led view. Ove s-view futrole skupljaju prašinu stravično na tom prozoru. Imao sam je i na s4 i na s5. Na s4 je bio onaj manji prozor ali efekat isti.

Koliko S7 (ne Edge) exynos ima bolju bateriju od S6, procentualno?

Da li neko zna gde kod nas mogu da kupim zastitne folije ili staklo za s7 edge... ili ako neko ima viska da proda neka mi se javi na PM?

Kupio sam zakrivljenu foliju na KP koja je navodno "edge to edge" ali nisam uspeo da nemestim jer je bas lose uradjena, nema sanse da se zalepi (osim lepilom :p) pa sam je skinuo.

Da li neko zna gde kod nas mogu da kupim zastitne folije ili staklo za s7 edge... ili ako neko ima viska da proda neka mi se javi na PM?

Kupio sam zakrivljenu foliju na KP koja je navodno "edge to edge" ali nisam uspeo da nemestim jer je bas lose uradjena, nema sanse da se zalepi (osim lepilom :p) pa sam je skinuo.
Majku mu što ružite ovako lep fon. Futrole podržavam ako su lepe radi neke normalne zaštite (više što se ovaj telefon baš masti u odnosu na druge ali se lako i čisti). Ali stavljanje folija i stakala. Čemu to.

Zato sto bih dobio nervni slom da vidim ogrebotinu na ekranu na telefonu od 700e!!

Realno. Jedino safirno staklo kao na ručne satove što se stavlja, a gorilla čist marketing...

Nazad
Vrh Dno