Goxy
Čuven
- Učlanjen(a)
- 06.03.2002
- Poena
- 710
Sta bi tek da imas nekog Aston Martina ili Majbaha..[emoji1]Zato sto bih dobio nervni slom da vidim ogrebotinu na ekranu na telefonu od 700e!!
Pa koliko sam provalio nije ili sam ćorav, ali u svakom slučaju primeraka ima sa ovim problemom.^ Jel i tvoj takav ?
Ne razumem@Goxy pocinjem da verujem da si ti onaj sto mi je skinuo tel ispred nosa od branka?!![]()
Ali to su ameri pucajzle. Živi nisu ako na naiđu na problem i odmah menjaju.
Ali interesantno šta tip navodi kao problem. Tipa nije dobro slepljeno pa te tako nije otporan na vodu. Mogao je da kaže da i nema poklopca na micro usb ili phones jacku isl. To treba pogledati i mrklom mrakupa bi se možda i videlo, ali čak i ako postoji ne vidim neki problem u tome, ali ću baš pogledati detaljnije narednih dana. Ali to su ameri pucajzle. Živi nisu ako na naiđu na problem i odmah menjaju.
Ja sam prethodne godine dobio S6 sa slicnim problemom, zamenio sam ga 3 puta dok nisam dobio normalan. I uradicu svaki put to. Proizvod treba da bude u top stanju za te pare. Zato je u Srbiji i takvo stanje sa reklamacijama jer se ljudi zadovoljavaju sa polu gotovim proizvodom.Ista sorta amerikanac ili englez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari