Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Koljeno staklo preko svih stakala, spiegen mat gumiran case preko karoserije, platnene kapice za kosu preko guma i furaj, šta?

I kese, preko papuca, pa onda u kola, celofan preko sedista.[emoji1]

Celofan se ni ne skida iz fabrike, naznacis na specifikaciji.. I jamboliju, jer treba preprodati za godinu dana.. Haha

Haha još kondome stavljati na telefon. O njegovu glavu. Nek se i izgrebe.

@Goxy pocinjem da verujem da si ti onaj sto mi je skinuo tel ispred nosa od branka?! ;)

Ali interesantno šta tip navodi kao problem. Tipa nije dobro slepljeno pa te tako nije otporan na vodu. Mogao je da kaže da i nema poklopca na micro usb ili phones jacku isl. To treba pogledati i mrklom mrakupa bi se možda i videlo, ali čak i ako postoji ne vidim neki problem u tome, ali ću baš pogledati detaljnije narednih dana. Ali to su ameri pucajzle. Živi nisu ako na naiđu na problem i odmah menjaju.

Ali interesantno šta tip navodi kao problem. Tipa nije dobro slepljeno pa te tako nije otporan na vodu. Mogao je da kaže da i nema poklopca na micro usb ili phones jacku isl. To treba pogledati i mrklom mrakupa bi se možda i videlo, ali čak i ako postoji ne vidim neki problem u tome, ali ću baš pogledati detaljnije narednih dana. Ali to su ameri pucajzle. Živi nisu ako na naiđu na problem i odmah menjaju.

Zar ne rece covek da je iz Engleske na pocetku klipa?!

Ista sorta amerikanac ili englez

Ista sorta amerikanac ili englez
Ja sam prethodne godine dobio S6 sa slicnim problemom, zamenio sam ga 3 puta dok nisam dobio normalan. I uradicu svaki put to. Proizvod treba da bude u top stanju za te pare. Zato je u Srbiji i takvo stanje sa reklamacijama jer se ljudi zadovoljavaju sa polu gotovim proizvodom.

Pa u Srbiji ga sa tim problemom ne bi ni zamenili već bi te poslali u servis a tamo šta bi se desilo bog sami zna. Dobio bi rešen jedan problem sa 2 nova i po nekom ogrebotinom naravno.

^+1111111
Pa prvi ja, iako ne zaradjujem jos, cijenim paru, jer znam da je moji lako ne zaradjuju, i kad vec kupim nesto ocu da to bude cakum pakum. To je balkanski mentalitet da je bolje kupiti starog bmw-a 20god, nego novo auto a da je u pitanju Renault ili Fiat.

Jel proverio neko ovde jeli ima problem o kome pričamo.

Ovo je defekt, zamenili bi i ovde odmah.Problem je upravo to sto kaze Toza, ovde se zadovoljavaju i takvim felericnim proizvodima, u fazonu, dobro da sam i ovo dobio.
Izgleda da sto si siromasniji, to si vise tolerantan da defekte skupljih stvari...kad skupis pare za njih.I obratno, sto si bogatiji i sto ti je veci standard, to si manje tolerantan na bilo sta na novoj stvari.

Može biti mada je pitanje. Ja se ne bih ni setio da nisam naletei sasvim slučajno na ovaj klip. Kažu da je ovih rupa na bazelima bilo na s5. Eto furao sam ga 2 godine i nije mi ni na kraj pameti bilo da pretpostavim nešto tako niti sam zagledao. Možda nije ni imao taj problem.

Slabo ko prijavljuje negde ovaj problem. Možda je ovaj tip jedan od izolovanih slučajeva, ali ako Toza kaže da je imao na S6 postoji mogućnost. Pitam se jeli to može da se pojavi i kasnije, da se bar spremimo :-D

Danas bio kod drugara koji ima i S7E i malo mi dao da se igram sa VR. Brate ono je za mene volimo razočarenje. Pixeli ko kuca. Nisam sd nadao da se toliko vide pixeli. Mislio sam da je sve kristalno jasno kao kad gledaš na ekranu. Ono je sve samo ne upotrebljivobsto se mene tice. Inače posle 15-ak minuta telefon je vreo bas. Izgleda da prži bas procesor. Ovako nisam imao nesto vremena da se igram sa telefonom pa ne mogu da prenesem ko zna koje utiske. Samo je napomenuo da mu baterija super drži i daleko bolja od s6e koji je koristio pre ovog

Danas ih malo čačkao u telesmoru, i šta ti ga ja znam... Nema tu nikakvog wow efekta. Edge nikada ne bih kupio. Ne znam šta vam je na njemu od izgleda/izrade, vrh/premijum, ali se ono tako lako umusavi (ko daska za tranžiranje prasića), da je za plakanje!

Guess the smartphone that may trump the Samsung Galaxy S7 in 4K video quality

Something big is coming tomorrow. #TheNextGalaxy

Ocigledno ''April Fools'' trolovanje, posebno ovo oko osmice (mogli su nesto ''teze'' da smisle :) A mozda je i neki 8'' amoled tablet. Ili phablet :d

A sto se prve vesti tice i to mislim da je trolovanje posto tesko da postoji kamera sa telefona koja snima primetno detaljniji i bolji 4k od Samsunga a i pitanje je da li su ono uopste cropovi sa S7, u svakom slucaju obe vesti su 99.9% vezane za 1. april :)

Vrh Dno