Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sa M8 i njegovom baterijom sam na kraju skoro svakog dana imao 20-30% baterije, ne zvuci kao naucna fantastika.

Nisu oni ludi, sigurno soc manje trosi a i novi amoled tako da ce autonomija biti tu negde sa S5. Ali zasto ne ici korak dalje? Bar 3000 mAh za ovakav telefon pa onda soc i amoled da dodju kao pravi bonus.

A sto je najgore, los i uopste nestabilan 3G signal i koriscenje GPS tope bateriju kako god da okrenes, tu je potrebna ''sirova snaga'' u mAh. U prevodu - S6 ce imati super autonomiju u sintetickim testovima ali sve to delimicno pada u vodu kada se koristi GPS + kilave domace 3G mreze, to vazi za sve telefone.

Samsung Galaxy S6 to feature a 2,600mAh battery?

Ovo mi je cudno. Jedino ako im je bas poslo za rukom da smanje potrosnju.
Stedljiviji SoC, stedljiviji Amoled, optimizacija... mada ovo mi ne deluje obecavajuce.
Pa sta si ocekivao ? Tanak 7mm a bateriju 3200. Nije to sony,oni su se usavrsili u velikim baterijama (na tankim telefonima npr z3) . Ja ocekujem bateriju oko 2500mah,cak mozda i 2400.

^ plus se slazem sa hsv. Autonomija verovatno kao s5 mozda za nijansu slabija. Ali za prosecnog korisnika vise nego dobro.

Poslednja izmena:
Uz surf preko wifi (kvalitetan, jak signal) autonomija ce sigurno biti bar malo duza od S6 (zahvaljujuci novom exynosu i amoledu). Ali sam ubedjen da je veliki problem za sve baterije kilav 3G i duze koriscenje GPS, posebno u kombinaciji sa jakim osvetljenjem. E tu ta sirova mAh snaga dolazi do izrazaja.

A inace mislim da 90% ljudi ne bi imalo nista protiv da je kuciste telefona ''debelo'' 8-8,5mm a da je baterija 3000-3300 mAh. Malopre videh da kinezi opet obaraju rekorde sa nekim kao list tankim telefonom, bolesno.

Poslednja izmena:
Ma mene "plasi" 2k ekran.. Bez razloga na 5.1 incha ugurati toliku rez.. Bolest

Sledece god 4k rez na 5.2 incha ? 🙂

Poslednja izmena:
Šta ti znači vrv? Razbijam glavu nije mi jasno šta ti je to, neka uzrečica?

To su one kratke tinejdžerke - niske drugim rečima
(uf, izvinjavam se, ali je bilo jače...)
😡

2600mah lol, pa oni su *****i realno!!..jos ako budu i samozapaljive kao neke pre par godina, pobedili su sami sebe!!

Znajuci ih ne bi me ni najmanje zacudilo! Veruj mi da bi 5 njihovih telefona nosio samo da imaju jacu bateriju!

ne mogu se cepaju filmovi 12h na poslu a? 😀

Cek sada. Nema mi logike stojanov komentar 🙂 pogotovu sto mislim da je ljubitelj lumia telefona a tamo niti jedan nema bateriju koja se menja 🙂

Ispada kao da se galaxy seriji baterije zapaljuju na svakom drugom telefonu.

Malo realnost bi dobro doslo ovom forumu 😉

Poslednja izmena:
Cek sada. Nema mi logike stojanov komentar 🙂 pogotovu sto mislim da je ljubitelj lumia telefona a tamo niti jedan nema bateriju koja se menja 🙂

Ispada kao da se galaxy seriji baterije zapaljuju na svakom drugom telefonu.

Dosadio covek, mrzi samsung pa zapeo ovde da smara. Ja isto toliko ne volim iphone pa eno nema ni 1 mog komentara u iphone temi. A ovde dolaze ljudi samo da pljuju samsung a niko ih ne tera da ga kupe. Ako ne volis nesto cemu potreba da to 70 puta napises.

Toliko ga mrzim da imam 3 komada, monitor i tv 🙂
Edit:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2504093 Evo za baterije.
A je l si se bunio u iphone temi zbog savijanja 6+?
Samsung nije savrsen ali telefoni su mu najblizi tome.
Znaci i HTC za**** milion stvari na flagshipu kao i apple, lg, sony i ostalo. Niko nije izbacio savrsen telefon niti ce ali tebi samo Samsung smeta.
Pazi ti kad telefon NIJE predstavljen jos a ti se vec bunis zbog baterije, dizajna, materijala, tw-a i ostalog a ni za jedno ne znas kako ce izgledati. Boris se protiv vetrenjaca ovde, iskuliraj malo, ili idi u iphone temu pa prozivaj samsung bar ces imati podrsku. Sacekah da izadje pa cu ga i ja pljuvati zbog necega sto mu bude falilo, ali do tad nema svrhe, sem ako pokusavas sebi da dokazes da si najpametniji.

Poslednja izmena:
A je l si se bunio u iphone temi zbog savijanja 6+?
Samsung nije savrsen ali telefoni su mu najblizi tome.
Znaci i HTC za**** milion stvari na flagshipu kao i apple, lg, sony i ostalo. Niko nije izbacio savrsen telefon niti ce ali tebi samo Samsung smeta.
Pazi ti kad telefon NIJE predstavljen jos a ti se vec bunis zbog baterije, dizajna, materijala, tw-a i ostalog a ni za jedno ne znas kako ce izgledati. Boris se protiv vetrenjaca ovde, iskuliraj malo, ili idi u iphone temu pa prozivaj samsung bar ces imati podrsku. Sacekah da izadje pa cu ga i ja pljuvati zbog necega sto mu bude falilo, ali do tad nema svrhe, sem ako pokusavas sebi da dokazes da si najpametniji.

Smiri strasti, niti sam se tebi obracao niti rekao nesto protiv tebe. Apple, htc, lg, sony ne koristim. Niti se ovde bunim, iznosim svoje stavove.

+1 Тако је!
Не мислим конкретно само на ову тему већ генерално за већину тема на овом форуму. Све сами неки ИТ стручњаци, за маркетинг, за ово, за оно... 🙂

+1 Тако је!
Не мислим конкретно само на ову тему већ генерално за већину тема на овом форуму. Све сами неки ИТ стручњаци, за маркетинг, за ово, за оно... 🙂

Sve bi to bilo lepo da nisi citirao loznicu koji kod kuce ima sve podatke poslovanja firmi od nastanka i plasi se za buduce poteze samsa, htca itd

Istinu zboris 🙂 ali makar ne hejtujem svaku temu kao neki i to bez osnovnog znanja..

Nazad
Vrh Dno