Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ali jedan izgleda razvaljuje - MX4 Pro, bar na papiru. http://forum.benchmark.rs/showthread.php?335611-Meizu-MX4&p=4104827&viewfull=1#post4104827

Exynos a nema wolfson vec ESS dac i najmocnije pojacalo na nekom novijem smartfonu (mozda i ikada ali ko zna, moguce je neki stariji Nokia ili SE model imao slicno pojacalo).

Znaci ima (bar na papiru) i najbolji dac i najjace pojacalo.

Treba to cuti jer sintetika i brojke nista ne moraju da znace ali pojacalo je ocigledno mocnije i od htc/iphone 6 a dac se ugradjuje u veoma skupe plejere i deluje da je bolji od snapdragona s800/801/805 i aktuelnih wolfsona koji se ugradjuju u androide.

To je nemoguce u slucaju Samsunga, posebno ne sada (S2 je bio posebna prica i par koraka u nazad posle odlicnog GS I).
Cak su i novi Snapdragon modeli prakticno u rangu wolfsona ali ima razlika, npr zvuk na samsung/sony/htc S801 telefonima je bolji nego na Oppo, Huawei i jos nekim gde je ocigledno nesto zeznuto prilikom implementacije ili u samom softveru. Nije dovoljno imati dobre cipove, treba sve to ''spojiti'' u kvalitetnu celinu, da ne ''kupi'' neke smetnje od ostatka komponenti a i softver je bitan.

Mislim da je Vivo Xplay 3S apsolutni pobednik u kvalitetu zvuka 🙂 http://www.engadget.com/2013/12/18/vivo-xplay-3s-2k-display/

S6 ce biti izgleda bolji nego ikada, HTC M9 ce biti lepsi nego ikada, Sony je postao profitabilan, izasao na pravi put nema razloga da i z4 ne bude extra, dobra vremena 🙂 Bilo bi dobro da izguraju Kineze sa trzista dok se jos vise ne razviju, ako pomenuti flagshipovi ispune ocekivanja na dobrom su putu.

U USA i Evropi (bar u vecem delu) imaju sansu da pociste kineze, svi zajedno (htc, samsung, sony, lg) ali u Aziji.. malo teze. Cena i lozenje na domace proizvode tu igraju veliku ulogu. U JK je malo drugacija situacija pa ce Samsung a i LG odlicno proci kao i Sony u Japanu mada ih tu ugrozava Apple.

Ovako je trebalo da bude jos pre 5 godina ali eto.. za sada deluje da ce biti prakticno svejedno koji android izaberes (s6, z4, m9 itd) a to je pre par godina nije bilo realno.

Poslednja izmena:
Ljudi ja ne pricam o cipu za zvuk nego o zvucniku. Sta me briga koji cip ima unutra kad taj kvalitet ne mogu da cujem na losem zvucniku vec samo na skupljim slusalicama. S5 je vodootporan bio pa taj zvuk je jos gori bio sto je izlazio nego na S4

U USA i Evropi (bar u vecem delu) imaju sansu da pociste kineze, svi zajedno (htc, samsung, sony, lg) ali u Aziji.. malo teze. Cena i lozenje na domace proizvode tu igraju veliku ulogu. U JK je malo drugacija situacija pa ce Samsung a i LG odlicno proci kao i Sony u Japanu mada ih tu ugrozava Apple.

Ovako je trebalo da bude jos pre 5 godina ali eto.. za sada deluje da ce biti prakticno svejedno koji android izaberes (s6, z4, m9 itd) a to je pre par godina nije bilo realno.
Zapravo tvrdim da ce HTC nesto da u**** kao i svake godine.
Najveci biser im je bio ona ultra pixel kamera ili kako vec

Ljudi ja ne pricam o cipu za zvuk nego o zvucniku. Sta me briga koji cip ima unutra kad taj kvalitet ne mogu da cujem na losem zvucniku vec samo na skupljim slusalicama. S5 je vodootporan bio pa taj zvuk je jos gori bio sto je izlazio nego na S4

Ti slusas muziku/ gledas filmove a zvuk slusas na zvucnike sa telefona ?

Ti slusas muziku/ gledas filmove a zvuk slusas na zvucnike sa telefona ?
Sta je tu cudno? Odem da se tusiram pa pustim muziku, ili dok jedem pustim seriju.
A na s5 zvuk jedva da izlazi. Za muziku na slusalicama imam ipod. Telefon sluzi za slusanje na zvucnik, barem meni
Cak i uvece kad legnem i pustim film vise volim sa slusam na zvucniku

Poslednja izmena:
Pa u tom slucaju si mogao da nabavis neke male prenosive zvucnike 🙂

Mislim da cena igra bitnu ulogu.. Ako izbace po malo "povoljnijoj" ceni Kinezi nema šta da traže... Realno većina ljudi bi se pre odlučila za poznatije brendove ali zašto bi neko uzimao (trenutno) S5 kada ima meizu mx4 po boljoj ceni... Ako budu malo konkurentniji što se tiče tog segmenta, zakopaće Kineze..

Cena ce biti identicna kao cena iphona. Toliko grade brend i sada da smanje cenu,ne ide to tako 🙂

Ma nema nista od povoljnijih cena, htc/samsung/sony ce se drzati cenovne politike kao i do sada.. bar u ovoj flagship klasi. Sve ce to doci na svoje mesto posle 2-3 meseca, to je bar nama opste poznato. Npr posle 3 meseca bilo koji od tih telefona ce u CT kostati oko 90k din a nov iz oglasa sa domacom garancijom/vip-mts-telenor 450-500e max. A da ne pominjem kad se pojave divljaci iz Ugarske..

Poslednja izmena:
I onda taman kada sačekaš da uzmeš po povoljnijoj ceni, oni krenu da te bombardaju sa novim modelima... I tako u krug... 🙂 Bila bi fora da Sony izbaci Z4 sada, ali čisto sumnjan... Koje bi to klanje bilo... 😀 U svakom slučaju jedva čekam da vidim S6,biće zverka...

Poslednja izmena:
B9vx2ptIQAIv8yK.jpg:large

Ma s6 ima da bude wp telefon :d

Sam naslov je kao blic da ga je smišljao, ne može više da zavara. Tekst nema veze sa naslovom.

Poslednja izmena:
Mnogi bi to voleli 🙂

Ali dobijaju m9 win telefon ,u najavi najbolji win telefon ikada izbacen..

Da, vidim da je m8 winphone bilo nemoguće nabaviti zbog ogromne potražnje :d Not
Inace google aplikacije moraju biti prve u planu i nije uopste pitanje da li ce ih zameniti sa ms aplikacijama.

Poslednja izmena:
Nisam ni napisao da ce se prodati u milionskim ciframa nego da je pot najbolji win telefon ikada napravljen 🙂

Ima da se obraduje čitavih 20 potencijalnih kupaca.

Šta nisam napisao ništa loše. Pitanje je da li je prodato i tih 20 komada.

Samsung: Qualcomm Dependence To Be Further Reduced, After Galaxy S6 Gets Released

-Although Qualcomm recently announced that over 60 flagships planned for a market launch in 2015 will be powered by its latest top-tier chip – the Snapdragon 810 – chances are that the Samsung Galaxy S6 will not be one of them. Not long ago it was reported that Qualcomm lost a major client for the SD 810 SoC, and all evidence suggests that the client was none other than Samsung and the SGS6.

Nazad
Vrh Dno