Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Note 4 radi izuva.

Ako S6 bude bolje radio od njega, ne znam sta ce bolje raditi kada je vec savrsen N4 😀

Stvarno..nisam znao..po dizajnu drugih proizvodjaca ispada da oni prodaju makete, a ne radne telefone 😀

Poslednja izmena:
Samo mi nije jasno zasto i dalje kopiraju Apple i forsiraju to prokleto centralno dugme..

Home taster? Samo Apple to ima. 😛 Ja se nadam da nikad nece da ga sklone.

Inace ove futrole izgledaju odlicno.

Stvarno..nisam znao..po dizajnu drugih proizvodjaca ispada da oni prodaju makete, a ne radne telefone 😀
Samsungovom dizajnu nista ne fali.
Cak sta vise meni lepsi od M9.
Problem je materijal.
S5 da ima aluminijum ne bi se ti zalio.
Sad ces da vidis kad izadje S6 😀

Odlicno, to ce mu omoguciti da zauzme vise memorije nego do sada 🙂

Salim se malo, ali to mi je prvo palo na pamet 🙂

Redizajnirani fluidniji TW
Veci senzor sa 20mpx nazad i napred 5
64bit exynos
3gb Rama
2k Rezolucija na 5.1"
32gb storage
Samsung pay
Senzor za otisak prsta koji radi kao na iP
Premium izrada

Samo eto jos zvucnik da bude kvalitetan i glasan i S6 je pojeo konkurenciju na svakom polju, pada pre order ako tako bude sve
Jos i Google da izbaci 5.1 android do tad da zakrpi silne stvari, top, to cekam jos od S4

Poslednja izmena:
U najavi odlican telefon ali mislim da nece ponoviti uspeh s3 npr.

bas su se zaleteli,bice ovo brutalno.
a tek dizajn ako bude kao onaj sto je hsv postavio,sto podseca na mate 7,jos jedan ogroman plus i napokon lep telefon.

Pa nece biti taj dizajn, to je samo koncept. Ovi renderi sto se vrte poslednjih dana, to je to sto se dizajna tice, 80%.

Samo eto jos zvucnik da bude kvalitetan i glasan i S6 je pojeo konkurenciju na svakom polju

Da je konkurencija na nivou 2011/2012 godine ovo bi i moglo da bude tacno, ovako uz S6 stizu M9, Z4 i odlicni kineskih telefoni (meizu/xiaomi pa i OPO) pa ce 99% sve da se svodi na sitne razlike i subjektivan utisak sta je kome bolje. HTC fanovima ce M9 biti najbolji, samsung i sony fanovima s6/z4 a veliki broj ljudi ce kupovati meizu/xiaomi telefone kao i do sada. I G4 ce biti dobar ali moje misljenje je da (opet) nece biti na nivou samsung/sony/htc flagshipa ali ce ponovo imati najpovoljnije cene po oglasima pa ce ih biti najvise na forumu, kao i G2/3.

To ''S6 je POJEO konkurenciju'' moze da bude tacno samo u vlaznim snovima samsung zilota 😉 Treba prvo videti sta ko nudi za 2015 pa onda kako radi u praksi. A sve govori da ce razlike biti manje nego ikada i da ce sve da se svodi na nijanse i sitne softverske razlike.

Poslednja izmena:
Brate Samsung je uvek pojeo konkurenciju iznutra, spoljasnost mu je bila mana.
Kad kazem pojeo mislim na bio bolji a ne na pojeo kao kineze

Poslednja izmena:
Predstavljen 1 marta u prodaju pusten u intervalu od 23 do 27. Sto je odlicno za samsung

Ako ne bude imao dobar zvucni cip, dzaba mu sve ostalo..

^ Znas li koliko ljudi gledaju koji je zvucni cip u telefonu? A uz Exynos ide Wolfson ako ne najbolji onda jedan od najboljih.
Mislim da svi noviji telefoni nude odlican audio kvalitet pa ni S6 nece biti izuzetak, kao i M9, Z4...

Ali jedan izgleda razvaljuje - MX4 Pro, bar na papiru. http://forum.benchmark.rs/showthread.php?335611-Meizu-MX4&p=4104827&viewfull=1#post4104827

Exynos a nema wolfson vec ESS dac i najmocnije pojacalo na nekom novijem smartfonu (mozda i ikada ali ko zna, moguce je neki stariji Nokia ili SE model imao slicno pojacalo).

Znaci ima (bar na papiru) i najbolji dac i najjace pojacalo.

Treba to cuti jer sintetika i brojke nista ne moraju da znace ali pojacalo je ocigledno mocnije i od htc/iphone 6 a dac se ugradjuje u veoma skupe plejere i deluje da je bolji od snapdragona s800/801/805 i aktuelnih wolfsona koji se ugradjuju u androide.

Ako ne bude imao dobar zvucni cip, dzaba mu sve ostalo..

To je nemoguce u slucaju Samsunga, posebno ne sada (S2 je bio posebna prica i par koraka u nazad posle odlicnog GS I).
Cak su i novi Snapdragon modeli prakticno u rangu wolfsona ali ima razlika, npr zvuk na samsung/sony/htc S801 telefonima je bolji nego na Oppo, Huawei i jos nekim gde je ocigledno nesto zeznuto prilikom implementacije ili u samom softveru. Nije dovoljno imati dobre cipove, treba sve to ''spojiti'' u kvalitetnu celinu, da ne ''kupi'' neke smetnje od ostatka komponenti a i softver je bitan.

Poslednja izmena:
Pa nece biti taj dizajn, to je samo koncept. Ovi renderi sto se vrte poslednjih dana, to je to sto se dizajna tice, 80%.

Da je konkurencija na nivou 2011/2012 godine ovo bi i moglo da bude tacno, ovako uz S6 stizu M9, Z4 i odlicni kineskih telefoni (meizu/xiaomi pa i OPO) pa ce 99% sve da se svodi na sitne razlike i subjektivan utisak sta je kome bolje. HTC fanovima ce M9 biti najbolji, samsung i sony fanovima s6/z4 a veliki broj ljudi ce kupovati meizu/xiaomi telefone kao i do sada. I G4 ce biti dobar ali moje misljenje je da (opet) nece biti na nivou samsung/sony/htc flagshipa ali ce ponovo imati najpovoljnije cene po oglasima pa ce ih biti najvise na forumu, kao i G2/3.

To ''S6 je POJEO konkurenciju'' moze da bude tacno samo u vlaznim snovima samsung zilota 😉 Treba prvo videti sta ko nudi za 2015 pa onda kako radi u praksi. A sve govori da ce razlike biti manje nego ikada i da ce sve da se svodi na nijanse i sitne softverske razlike.

Upravo tako. 2015 je godina brutalnih telefona. Apple je dobio veće ekrane i otvoreniji iOS, Samsung kvalitet izrade, HTC krštenu kameru. Mislim da će se ubuduće izbor svoditi na lični afinitet, i to je super ,)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno