Prosli fon je brzi od novog, kad novi postane prosli 😉
Cast izuzecima, naravno.
Hocemo nazad? 😀
Prosli fon je brzi od novog, kad novi postane prosli 😉
Cast izuzecima, naravno.
Ali to je to..ljudi im besplatno rade dizajn, a oni izbace glupost..verovatno da opravdaju svoje dizajnere i njihove plate 😀Od ovakvog dizajna naravno nema nista jer se prakticno vec videlo kako ce izgledati sestica ali da postavim http://www.concept-phones.com/samsung/samsung-galaxy-s6-render-created-korean-designer-kyuho-song/
Meni ovo deluje odlicno iako ove ostre ivice nisu dobre po ergonomiju.
Pa nije isto uraditi dizajn na kompu i napraviti istiAli to je to..ljudi im besplatno rade dizajn, a oni izbace glupost..verovatno da opravdaju svoje dizajnere i njihove plate 😀
Pa koji je problem napraviti nesto po dizajnu sa kompa, kad se tu i radi dizajn?Pa nije isto uraditi dizajn na kompu i napraviti isti
Pa koji je problem napraviti nesto po dizajnu sa kompa, kad se tu i radi dizajn?
Samsungovom dizajnu nista ne fali.Stvarno..nisam znao..po dizajnu drugih proizvodjaca ispada da oni prodaju makete, a ne radne telefone 😀
Ali ce biti 32gb po svim glasinamaOdlicno, to ce mu omoguciti da zauzme vise memorije nego do sada 🙂
Salim se malo, ali to mi je prvo palo na pamet 🙂
Samo eto jos zvucnik da bude kvalitetan i glasan i S6 je pojeo konkurenciju na svakom polju
Problem je što je unutra postajala sve manja razlika, a spolja nebo i zemlja.Brate Samsung je uvek pojeo konkurenciju iznutra, spoljasnost mu je bila mana.
Kad kazem pojeo mislim na bio bolji a ne na pojeo kao kineze
Ako ne bude imao dobar zvucni cip, dzaba mu sve ostalo..
Pa nece biti taj dizajn, to je samo koncept. Ovi renderi sto se vrte poslednjih dana, to je to sto se dizajna tice, 80%.
Da je konkurencija na nivou 2011/2012 godine ovo bi i moglo da bude tacno, ovako uz S6 stizu M9, Z4 i odlicni kineskih telefoni (meizu/xiaomi pa i OPO) pa ce 99% sve da se svodi na sitne razlike i subjektivan utisak sta je kome bolje. HTC fanovima ce M9 biti najbolji, samsung i sony fanovima s6/z4 a veliki broj ljudi ce kupovati meizu/xiaomi telefone kao i do sada. I G4 ce biti dobar ali moje misljenje je da (opet) nece biti na nivou samsung/sony/htc flagshipa ali ce ponovo imati najpovoljnije cene po oglasima pa ce ih biti najvise na forumu, kao i G2/3.
To ''S6 je POJEO konkurenciju'' moze da bude tacno samo u vlaznim snovima samsung zilota 😉 Treba prvo videti sta ko nudi za 2015 pa onda kako radi u praksi. A sve govori da ce razlike biti manje nego ikada i da ce sve da se svodi na nijanse i sitne softverske razlike.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari