Pa sta si ocekivao ? Tanak 7mm a bateriju 3200. Nije to sony,oni su se usavrsili u velikim baterijama (na tankim telefonima npr z3) . Ja ocekujem bateriju oko 2500mah,cak mozda i 2400.Samsung Galaxy S6 to feature a 2,600mAh battery?
Ovo mi je cudno. Jedino ako im je bas poslo za rukom da smanje potrosnju.
Stedljiviji SoC, stedljiviji Amoled, optimizacija... mada ovo mi ne deluje obecavajuce.
Tinejdžerka skraćenica za verovatno. 😀
Javio ti neko iz samsunga da ce biti 2600?2600mah lol, pa oni su *****i realno!!..jos ako budu i samozapaljive kao neke pre par godina, pobedili su sami sebe!!
To su one kratke tinejdžerke - niske drugim rečima
(uf, izvinjavam se, ali je bilo jače...)
😡
Inace kad se zapali bi je samo promenio a?Uhhh obozavam te kratke 😀
Bice zanimljivo ako baterija ne bude izmenjiva a bude sklona samozapaljivanju.
Dosadio covek, mrzi samsung pa zapeo ovde da smara. Ja isto toliko ne volim iphone pa eno nema ni 1 mog komentara u iphone temi. A ovde dolaze ljudi samo da pljuju samsung a niko ih ne tera da ga kupe. Ako ne volis nesto cemu potreba da to 70 puta napises.Cek sada. Nema mi logike stojanov komentar 🙂 pogotovu sto mislim da je ljubitelj lumia telefona a tamo niti jedan nema bateriju koja se menja 🙂
Ispada kao da se galaxy seriji baterije zapaljuju na svakom drugom telefonu.
Malo realnost bi dobro doslo ovom forumu 😉
A je l si se bunio u iphone temi zbog savijanja 6+?Toliko ga mrzim da imam 3 komada, monitor i tv 🙂
Edit:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2504093 Evo za baterije.
A je l si se bunio u iphone temi zbog savijanja 6+?
Samsung nije savrsen ali telefoni su mu najblizi tome.
Znaci i HTC za**** milion stvari na flagshipu kao i apple, lg, sony i ostalo. Niko nije izbacio savrsen telefon niti ce ali tebi samo Samsung smeta.
Pazi ti kad telefon NIJE predstavljen jos a ti se vec bunis zbog baterije, dizajna, materijala, tw-a i ostalog a ni za jedno ne znas kako ce izgledati. Boris se protiv vetrenjaca ovde, iskuliraj malo, ili idi u iphone temu pa prozivaj samsung bar ces imati podrsku. Sacekah da izadje pa cu ga i ja pljuvati zbog necega sto mu bude falilo, ali do tad nema svrhe, sem ako pokusavas sebi da dokazes da si najpametniji.
+1 Тако је!Malo realnost bi dobro doslo ovom forumu 😉
Zato imam z3cne mogu se cepaju filmovi 12h na poslu a? 😀
Cek sada. Nema mi logike stojanov komentar 🙂 pogotovu sto mislim da je ljubitelj lumia telefona a tamo niti jedan nema bateriju koja se menja 🙂
+1 Тако је!
Не мислим конкретно само на ову тему већ генерално за већину тема на овом форуму. Све сами неки ИТ стручњаци, за маркетинг, за ово, за оно... 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari