A na osnovu čega tačno je iPhone bolji od S6 (ako zanemarimo OS, što je stvar ličnih preferencija)?
Na osnovu specifikacija sigurno nije. 😉
A na osnovu čega tačno je iPhone bolji od S6 (ako zanemarimo OS, što je stvar ličnih preferencija)?
Normalno. Autogolove zabija lik konstantno. 🙂
Zašto autogolove? Nije ovo takmičenje, svako ima pravo na svoj ukus.Autogolove zabija lik konstantno.
Na osnovu specifikacija sigurno nije. 😉
Treba neka anketa da se uradi da pitaju korisnike iP da li znaju koji procesor imaju unutru ili koliko rama, ili rezoluciju ekrana
pa oni su već izbacili takav telefon -samo što displej pukne [emoji1]Sta bi bilo da je jabuka izbacila iphone sa ovakvim ekranom ko na edge. Pa to bi bilo udarna vest. Telefon koji je promenio svet... i tako ta s*anja
druze izvini nisam mislio na tebe-obrisao sam sad ću da promenimMislim da si me pomešao sa nekim ili si sarkastičan :d
@Gizmo
da li si pokusao da opalis 3,4 puta antutua jedan za drugim da vidis koliko ce obarati performanse kada se malo zagreje ?
druže jel radiš ti nešto drugo sem što pišeš po svim mogućim temama? treba da nađeš devojku ako je nemaš pa sa njom da prodiskutujes o gigabajtima, hercobajtima.... itd[emoji2]Zabijam autogol sebi zato sto mislim da je Edge izmislio dizajn za iPhone 6? Izvini molim te sto drugacije razmisljam od tebe.
Slozio sam se sa hunderovom konstatacijom zato sto imam isto misljenje. Dizajn i dozivljaj istog je toliko licna stvar da mi je stvarno glupo da raspravljam o tome.
Tebi je iPhone dizajn bolji, ok nemam nista protiv ali ja te ne smatram glupim ili ne mislim da sebi zabijas autogol zato sto imas drugacije misljenje od mene, na kraju stvarno mi nije jasno sta radis u ovoj temi jer postujes samo o iPhone-u a taj podforum je odmah iznad ovoga.
Sa ovih Emixovih slika iPhone izgleda duplo bolje.
Moderatori molim vas uklonite ga iz teme.Izgleda i vise nego duplo bolje.Pored iPhone-a ovaj Edge izgleda smesno [emoji14]
Svi znamo koliki procenat iP korisnika ima iP samo zato jer je "iPhone". Treba neka anketa da se uradi da pitaju korisnike iP da li znaju koji procesor imaju unutru ili koliko rama, ili rezoluciju ekrana. Ne verujem da bi iko dao tacan odgovor.
Ono sto sam kupovao znam sta je unutra. Da l to bila, kola, tv, telefon, konfiguracija ne bitno.Pa sto moraju da znaju ljudi sta je u telefonu koje komponente i karakteristike, pusti suplje price. Krajnjim korisnicima nije to ni bitno, nije mu to posao, bitno da je izgled prihvatljiv i da radi kao singerica. Kad se vec toliko furate nesto znate li sta je ununutrasnjosti televizora, frizidera, ves masine, koji i cijeli dijelovi, performanse, rad, brzina i ostalo...? 🙂 Mislim ako si takav detaljan budi za sve onda...
Kad bi covjek tako na sve gledao, glava bi mu bila kao ormar. 😀
Pa to je bila moja poenta. Da najveci procenat iphone kupaca ga kupuje zbog marketinga i izgleda.Ti neces. Ali 99% ljudi hoce. Marketing je 90+ % prodaje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari