Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Normalno. Autogolove zabija lik konstantno. 🙂

Zabijam autogol sebi zato sto mislim da je Edge izmislio dizajn za iPhone 6? Izvini molim te sto drugacije razmisljam od tebe.
Slozio sam se sa hunderovom konstatacijom zato sto imam isto misljenje. Dizajn i dozivljaj istog je toliko licna stvar da mi je stvarno glupo da raspravljam o tome.

Tebi je iPhone dizajn bolji, ok nemam nista protiv ali ja te ne smatram glupim ili ne mislim da sebi zabijas autogol zato sto imas drugacije misljenje od mene, na kraju stvarno mi nije jasno sta radis u ovoj temi jer postujes samo o iPhone-u a taj podforum je odmah iznad ovoga.

Poslednja izmena:
Autogolove zabija lik konstantno.
Zašto autogolove? Nije ovo takmičenje, svako ima pravo na svoj ukus.
Meni se Edge uopšte ne sviđa zbog tog zaobljenog ekrana, ali to ne znači da sam više "u pravu" u odnosu na nekog kome je to super, jer je u pitanju potpuno subjektivna stvar.

Sta bi bilo da je jabuka izbacila iphone sa ovakvim ekranom ko na edge. Pa to bi bilo udarna vest. Telefon koji je promenio svet... i tako ta s*anja

Ljudi sacekajte da vidite telefon.
Ja sam mislio da je edge ruzan kao i bela boja kao i da kamera mnogo strci.
Uzivo, edge je lepsi, bela boja je lepsa, kamera ne strci puno.
Odlucio sam se da uzmem edge 1og aprila kad bude pre order.

Jabukama treba zabraniti pristup android forumu. Zaljubljen je u jabuku ali ipak je ljubomoran toliko da dodje ovde da napise nesto u vezi jabuke.
Cudno ali to se desava cesce njima nego android pristalicama.
Apsolutno nas ne zanima ako vam se iP vise svidja.
Meni je Edge na onoj slici daleko lepsi pa ja opet to nisam napisao u jabuka temi.
Svi znamo koliki procenat iP korisnika ima iP samo zato jer je "iPhone". Treba neka anketa da se uradi da pitaju korisnike iP da li znaju koji procesor imaju unutru ili koliko rama, ili rezoluciju ekrana. Ne verujem da bi iko dao tacan odgovor.

Postao sam zaljubljenik u titanium grey jos od s3, voleo bih da i s6 bude u toj boji

Treba neka anketa da se uradi da pitaju korisnike iP da li znaju koji procesor imaju unutru ili koliko rama, ili rezoluciju ekrana

U tome i jeste poenta, ne moraš da znaš koliko ima RAM-a i koji procesor je u pitanju, svaki iPhone radi dobro i brzo. I to je činjenica

Ostavite jabuku po strani ako nije problem. Nego, S6 razvaljuje benchmarke, da ne idem u detalje pomenuću samo Linpack i Single Thread test koji gura 660.105 MFLOPS-a, S5 je recimo gurao tu 397.31, Note 4 je imao 443.56. Ajde da uporedim i BenchmarkPi test - S6 58ms, S5 126ms, Note 4 96ms. Ova dva benchmarka su mi najbolji pokazatelj koliko je brz CPU kod nekog telefona, Antutu i ostali benchovi prikazuju sveukupne performanse, a i tu je S6 odličan 🙂 Ništa od benchmarkovanja S6 Edge, zabranjeni su mu testovi i ne mogu ništa da uradim povodom toga, ali barem za utehu uzimam da je isti čipset u pitanju, pa bi rezultati bili slični.

@Gizmo
da li si pokusao da opalis 3,4 puta antutua jedan za drugim da vidis koliko ce obarati performanse kada se malo zagreje ?

Poslednja izmena:
@Gizmo
da li si pokusao da opalis 3,4 puta antutua jedan za drugim da vidis koliko ce obarati performanse kada se malo zagreje ?

Nisam, mada znam unapred već da će rezultati biti manji u odnosu na prvi test. Antutu dosta optereti telefon i posle će procesor nabiti temperaturu, pregrevati se i naravno davati manje rezultate, to je više stress test nego test performansi. Mislim probaću pa javljam, ali nikad Antutu nije bio koinzistentan sa svojim rezultatima, treba i to uzeti u obzir.

@dejan1001

Opušteno, dešava se 🙂

Poslednja izmena:
Ma dobro,logicno. Cisto jer su neki ovde javljali da s6 ne obara performanse a znam da sam kod rusa video da antutu pada i na 52k.

Poslednja izmena:
Zabijam autogol sebi zato sto mislim da je Edge izmislio dizajn za iPhone 6? Izvini molim te sto drugacije razmisljam od tebe.
Slozio sam se sa hunderovom konstatacijom zato sto imam isto misljenje. Dizajn i dozivljaj istog je toliko licna stvar da mi je stvarno glupo da raspravljam o tome.

Tebi je iPhone dizajn bolji, ok nemam nista protiv ali ja te ne smatram glupim ili ne mislim da sebi zabijas autogol zato sto imas drugacije misljenje od mene, na kraju stvarno mi nije jasno sta radis u ovoj temi jer postujes samo o iPhone-u a taj podforum je odmah iznad ovoga.
druže jel radiš ti nešto drugo sem što pišeš po svim mogućim temama? treba da nađeš devojku ako je nemaš pa sa njom da prodiskutujes o gigabajtima, hercobajtima.... itd[emoji2]

Izgleda i vise nego duplo bolje.Pored iPhone-a ovaj Edge izgleda smesno [emoji14]
Moderatori molim vas uklonite ga iz teme.
Pogledajte mu postove u ip temi, klasican kult fanboy jabuke koji pljuje samsung i tamo i ovde, dosao ovde da podeli njegovu mudrost o iphonu. Nikog ne zanima sto je iphone lepsi. To jest u pravu si, da kupujem telefon samo zbog izgleda uzeo bi ip, ali posto kupujem telefon zbog celokupne funkcionalosti necu nikad uzeti iphone.
Molim te nemoj da spominjes vise ip ovde, nije ip tema, idi u jabuka deo foruma pa pisi za samsung i ip sta god hoces. Dosta vas je vise u ovoj temi.
Decko od 100% komentara u ovoj temi, ima 100% komentara kako je ip bolji od samsunga.

@on topic
Je l ima nekog drop testa jos?
I kakav je edge u benchmark testovima u odnosu na obican?
resio sam edge da uzmem, pa me zanima da l ima neki feler u odnosu na obican.

Poslednja izmena:
Niste kakve trebe da se lozite na izgled. Nek radi dobro i bez problema. Sad bih potpisao za najruzniji uredjaj, sa redovnim updateom i kvalitetnim hardwareom.

Mislim da se polako i gubi razlika u fluidnosti Nexus i dobrih neNexus telefona.
Ovaj telefon preimenovati u Nexus bilo bi extra, mislim da je kvalitetniji od Nexus 4 i 5 zajedno (koji ni dugme ne znaju napraviti, a ne sta vise), onako na prvi pogled, osim SW naravno.

Poslednja izmena:
Svi znamo koliki procenat iP korisnika ima iP samo zato jer je "iPhone". Treba neka anketa da se uradi da pitaju korisnike iP da li znaju koji procesor imaju unutru ili koliko rama, ili rezoluciju ekrana. Ne verujem da bi iko dao tacan odgovor.

Mislis da je sa korisnicima samsunga drugacije? Mozda je nekad bilo.. Od 6-7 ortaka koji imaju s5-tice niko ne zna dalje o njima od imena telefona, nazalost. Jednostavno ljude ne zanima, uzimaju samo zbog izgleda i to je to. Zato je samsung okrenuo pricu i napravio ove fenserske modele. Staklo, metal ovo - ono, koga je briga? Jedino sto me zanima je da li su performanse dovoljno bolje da bi upgrade- ovao sa s5-tice, ili konacno odlucio da predjem na Note seriju. 🙂

Pa sto moraju da znaju ljudi sta je u telefonu koje komponente i karakteristike, pusti suplje price. Krajnjim korisnicima nije to ni bitno, nije mu to posao, bitno da je izgled prihvatljiv i da radi kao singerica. Kad se vec toliko furate nesto znate li sta je ununutrasnjosti televizora, frizidera, ves masine, koji i cijeli dijelovi, performanse, rad, brzina i ostalo...? 🙂 Mislim ako si takav detaljan budi za sve onda...

Kad bi covjek tako na sve gledao, glava bi mu bila kao ormar. 😀

Poslednja izmena:

Pa sto moraju da znaju ljudi sta je u telefonu koje komponente i karakteristike, pusti suplje price. Krajnjim korisnicima nije to ni bitno, nije mu to posao, bitno da je izgled prihvatljiv i da radi kao singerica. Kad se vec toliko furate nesto znate li sta je ununutrasnjosti televizora, frizidera, ves masine, koji i cijeli dijelovi, performanse, rad, brzina i ostalo...? 🙂 Mislim ako si takav detaljan budi za sve onda...

Kad bi covjek tako na sve gledao, glava bi mu bila kao ormar. 😀
Ono sto sam kupovao znam sta je unutra. Da l to bila, kola, tv, telefon, konfiguracija ne bitno.
Neces da kupis kola, stan ili ves masinu jer ti je reklama rekla tako ili oglas rekao da je sve u redu. Raspitaces se o proizovdu, isprobaces ga prvo.
Mislim ti koji se ne raspitaju pre kupovine i ne znaju nista o tome sta kupuju, u 99% slucajeva plate skuplje (primer uzeli telefon u najskupljoj radnji jer su culi za radnju na reklami i platili telefon 10 hiljada skuplje od manje poznatije prodavnice odma pored nje) ili kupe losiji proizvod za iste pare za koje su mogli da kupe bolji proizvod.
Ja se barem raspitam i informisem za proizvode koji su namenjeni da traju duzi period. Ako se ti ne informises pre kupovine vredne 500e onda ok, tvoja stvar, tvoja greska. Ja para za bacanje zbog ne informisanja, stvarno nemam. Sesces u polovan auto i radice fluidno u probnoj voznji sve dok ne dodjes kuci, e onda ce da se raspadne na 3 dela jer se nisi raspitao pre kupovine i proverio ga dobro, jos gore tvoja poenta je da ako se ne razumes u kola da ne treba da se natezes da naucis vec da ga kupis jer radi brzo i jer je lep. Nista ne garantuje sigurnost ali uvek bolje imati informacije i proveriti o tome sta kupujes.
Nista te ne kosta da izdvojis 15min da probas da steknes neko osnovno znanje o proizvodu. Tako se uci i glava postane "ormar".... svasta, pa tome valjda sluzi ta glava, da se svaki dan nauci nesto novo a ne da ostane prazna i gleda farmu i parove.

Tako i S6, necu kupiti jer je samsung napisao Telefon lepsi od galaksije, brzi od ferarija itd.
Sacekacu testove, i informacije.

Poslednja izmena:
Ti neces. Ali 99% ljudi hoce. Marketing je 90+ % prodaje

Ti neces. Ali 99% ljudi hoce. Marketing je 90+ % prodaje
Pa to je bila moja poenta. Da najveci procenat iphone kupaca ga kupuje zbog marketinga i izgleda.
Nazalost sad i Samsung ima ogroman procenat ovaca za sisanje u redovima, ali je taj procenat i dalje manji od iphona.

Poslednja izmena:
TozABG koliko sam shvatio ti zivis u USA ?
koliko ljudi tamo zna bilo sta kao ti o nekom proizvodu (pogotovo telefonu) ?
odgovoricu ti ja: nemaju pojma 90% njih....kupuju ono sto im sales rep. preporuci I njemu veruju najvise...ili kupuju najjeftinije tj. free po mogucnosti

jesi ti na Verizon mrezi ?
da porucis kod mene S6 kad izadje da I ja koji $$ zaradim.... LOL

Nazad
Vrh Dno