Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
TozABG koliko sam shvatio ti zivis u USA ?
koliko ljudi tamo zna bilo sta kao ti o nekom proizvodu (pogotovo telefonu) ?
odgovoricu ti ja: nemaju pojma 90% njih....kupuju ono sto im sales rep. preporuci I njemu veruju najvise...ili kupuju najjeftinije tj. free po mogucnosti

jesi ti na Verizon mrezi ?
da porucis kod mene S6 kad izadje da I ja koji $$ zaradim.... LOL
Ja nigde nisam napisao da znaju, sta vise, gori su 20 puta nego u srbiji, zato iphone nadvladava ovde.

Jesam

Ono sto sam kupovao znam sta je unutra. Da l to bila, kola, tv, telefon, konfiguracija ne bitno.
Neces da kupis kola, stan ili ves masinu jer ti je reklama rekla tako ili oglas rekao da je sve u redu. Raspitaces se o proizovdu, isprobaces ga prvo.
Mislim ti koji se ne raspitaju pre kupovine i ne znaju nista o tome sta kupuju, u 99% slucajeva plate skuplje (primer uzeli telefon u najskupljoj radnji jer su culi za radnju na reklami i platili telefon 10 hiljada skuplje od manje poznatije prodavnice odma pored nje) ili kupe losiji proizvod za iste pare za koje su mogli da kupe bolji proizvod.
Ja se barem raspitam i informisem za proizvode koji su namenjeni da traju duzi period. Ako se ti ne informises pre kupovine vredne 500e onda ok, tvoja stvar, tvoja greska. Ja para za bacanje zbog ne informisanja, stvarno nemam. Sesces u polovan auto i radice fluidno u probnoj voznji sve dok ne dodjes kuci, e onda ce da se raspadne na 3 dela jer se nisi raspitao pre kupovine i proverio ga dobro, jos gore tvoja poenta je da ako se ne razumes u kola da ne treba da se natezes da naucis vec da ga kupis jer radi brzo i jer je lep. Nista ne garantuje sigurnost ali uvek bolje imati informacije i proveriti o tome sta kupujes.
Nista te ne kosta da izdvojis 15min da probas da steknes neko osnovno znanje o proizvodu. Tako se uci i glava postane "ormar".... svasta, pa tome valjda sluzi ta glava, da se svaki dan nauci nesto novo a ne da ostane prazna i gleda farmu i parove.

Tako i S6, necu kupiti jer je samsung napisao Telefon lepsi od galaksije, brzi od ferarija itd.
Sacekacu testove, i informacije.

Vecina hi end android telefona biva kupljeno upravo zbog specifikacija na papiru i ultra mega gigaherca, gigabajta rama i najjacih ppi ekrana u galaksiji, a jos nisam sreo android telefon koji radi potpuno tecno nakon par dana koristenja, koji ne okida force close poruke i sl.

Poslednja izmena:
sve ok...nista lose nisam mislio znam da nisi napisao...samo sam I ja potvrdio....nema cak nikakve osnove da poredis sa srbijom, totalno drugacija vrsta kupaca
prosto neverovatno....

ala forsiras taj iphone iako je off
to nije razlog pravi.... iphone je od prvog modela do dana danasnjeg stabilan I fluidan telefon (seti se samo Androida na pocetku, ne valja ni danas 100%)
svidjalo se tebi ili ne iphone kad se pojavio bio je zaista nesto malo drugacije I bolje od ostalih (I da se ja pitam tako telefon I treba da izgleda, jednostavan za koriscenje, fluidan, kompaktnog izgleda - nisam ljubitelj 6+ modela, bez puno mogucnosti da cackas nesto po telefonu itd itd )....
ti ljudi koji su tada kupili iphone I nastavili kroz svaku godinu da menjaju model iphona...oni su I danas manje vise svi na iphonu, I jako je tesko da prekinu tu vezu
I probaju nesto drugacije - kao sto je Android, pa jos dodas pricu da android nije bas dobar bio godinama (od 4.0 otprilike se poboljsao I unormalio malo) prosto je
neverovatno napraviti skok sa iphona na android kad je u pitanju USA klijentela.... ( ja to radim svaki dan... Iako vise volim ios na iphonu, trenutno imam Note 4, zaista je odlican telefon, ali pravi razlog zasto sam ga uzeo je to sto kad prodajem iphone zarada mi je manja nego na drugim android telefonima, tako da upravo te musterije koje vriste na iphone jao sto je dobar itd. onda im pokazem Samsung I android kako je to isto dobro itd I probam da ih preobratim da kupe nesto drugo cime ja zaradjujem vise.... )

raspisao sam se puno...a znam da shvatas sta hocu da kazem, kad dodje musterija kao ti, tu nema rasprave izvadis telefon I prodas mu bez pogovora...sve ostalo se zavrsi kupovinom u kojoj ja navodim indirektno kupca ka zeljenom cilju (posto je sve u lovi u ovoj zemlji)

nego baci na PM koji plan imas, koliko vas je na racunu itd...da vidim moze li se neka kinta ustedeti jos

Ono sto sam kupovao znam sta je unutra. Da l to bila, kola, tv, telefon, konfiguracija ne bitno.

Vjerujem. [emoji13] Ne bih offovao sada da detaljisem da ti dokazem da ne znas sta je unutra ni u jednom sto si nabrojao. Ako vec hoces profesionalnije da pristupis to ne moze biti povrsna informacija i test iz antutua i sa youtubea, da bi mogao da utvrdis nesto. Postoje strucni profesionalni, skolovani ljudi u svojim oblastima koji mogu tacno da procjene stvari.

Neko davno rece, ako ne znas sta je dobro, znas sta je skupo. I tacno. 🙂 Skuplja stvar je naravno kvalitetnija od jeftinije, sad da li toliko koliko je i skuplja, druga stvar, ali ipak jeste. Skuplje = skuplji materijali i proces izrade.

Konkretno, eto iPhone je sa razlogom skuplji od slicnog Androida. Jednostavno nema wakelockova, memory leakova, raznih bagova koji se dugo vuku nema toliko djecijih bolesti. Pa je li dovoljno majku mu. Pa sta treba da stave 3gb rama i 8 jezgri da bi vrijedio. Hajd sad ogranicenost, losija funkcionalnost i ostalo na sta se godinama vade. Ovo je smartphone, koriscenje telefona, aplikacija/igrica, multimedije, pojednostavljenost za krajnjeg korisnika nije napravljen za flesovanje i experimentisanje.
Mnogi ovde ne kontaju poentu, ili nece da skontaju.
90% krajnjih korisnika bilo cega na ovom svijetu ne interesuje toliko detaljno to sto koristi. Nisam u ovih 90%, ali nisamtoliko ni ogranicen da ne razumijem drugu stranu.
Ljudi imaju lovu da pljunu i nisu fanatici.

Poslednja izmena:
Da je skuplja stvar bolja od jeftinije je primer kupca koji nema pojma nista o proizvodu i koji ne zna sta mu treba. Ako ces kupiti tv broj 1 jer skuplji od tv-a broj 2, znaci da ti toliko skup tv uopste ne treba i da si bacio pare.
I nema istine u tome da je skuplji proizvod bolji od jeftinijeg.
Cist primer Beats slusalice.
ne secam se tacno cene kad sam kupovao ali poredjenja radi
Beats je bio 150$ a RHA koje imam su 130$, a kvalitetjije i bolje 7 puta, takve Beats slusalice bi kostale 320$
Dosta off-a za danas.

Taman u ponedeljak da vidim sta ima Gizmo da kaze za telefon i u sredu da odem jos jednom da ih procackam na osnovu Gizmovih informacija i da donesem konacan sud.

Poslednja izmena:
Da je skuplja stvar bolja od jeftinije je primer kupca koji nema pojma nista o proizvodu i koji ne zna sta mu treba. Ako ces kupiti tv broj 1 jer skuplji od tv-a broj 2, znaci da ti toliko skup tv uopste ne treba i da si bacio pare.
I nema istime u tome da je skuplji proizvod bolji od jeftinijeg.
Cist primer Beats slusalice.
ne secam se tacno cene kad sam kupovai ali poredjena radi
Beats je bio 150$ a RHA koje imam su 130$, a kvalitetjije i bolje 7 puta.

*** zar si toliko ogranicen, ili neces da svaris.
Tom kupcu je bitno da ga proizvod sluzi, da je zadovoljan, i da zna da pravilno rukuje sa njim, sta drugo treba da zna?
A to u vezi TVova pa nisu svi bjede ***, da kupuju srednje proiuvode srednje klase, i da pri tome se informise danima. I sam znam da sto vise razmisljas sve je gore, i nikad neces napraviti najbolji potez i mislices da si mogao bolje. Neko jednostavno dodje u prodavnicu i pljune, nema razmisljanja niti nekog opterecenja. I nista mu ne fali, sretno i zadovoljno zivi, uredjaj sluzi njemu a ne obratno. 😀

Poslednja izmena:
U prevodu izaberes sta ti se servira.. Ko misli da u ovom svetu stvarno postoji izbor taj ne zna gde zivi 🙂

Koliko puta vam se desilo da vam neko kaze: ja imam 20mpix a ti 16, moja kamera je bolja [emoji14] o tome pricam.

Sta je ispalo na kraju sa baterijom, edge bolji dosta? Nasao sam jedne testove al neko je napisao da oni nisu dobri

Poslednja izmena:
^^ Lol kakav test 🙂 koliko sam upucen u indiji na predstavljanju moba su imali posebnu zonu gde si mogao da bacas mob od pod a da mu ne bude nista.. Verovatno je ovo ista prica

Super fora što snimaju digitronom u Koreji gde se ne vidi od čega je pod.

A i zvuk udarca je kao da pada na neku dasku ili slično...

Sve i da je tepih na podu, ovakvo bacanje bi trebalo da ga bar ošteti. Moguće je da je staklo nekako ojačano u procesu zagrevanja i savijanja ivica.

Može biti da je onaj pod na sličnu foru, ništa dok se ne vidi bacanje na asfalt. ☺

kakav god da je gorila glass na njemu kad padne na beton nema šanse da ne krcne nešto

Poslednja izmena:
Imao sam S3 skoro tri godine,par padova na beton i asfalt bez tackice na ekranu ali je zato ona plasticna ivica pukla na 3 mesta.Funkcionalnost fona je ostala ista.Koliko god da mrzim plastiketinu ona je dobra kao zona za upijanje sile udara.
Grejao se kao smederevac,stuckao kad mu se ram ugusi,ali je radio i nikad nije stao.
Posle njega sam uzeo 6 inca fon i sve manje od toga za mene je sada malecko,mozda me samo note 4 ili 5 zagolicaju.

Meni je s3 pao sa iz dzepa u cucecem polozaju znaci oko 25cm visine na beton i puko mi ekran na cosku. Tako da ti testovi su smesni do bola. Kako god da ti ispadne telefon ce se izubijati izgrebati i vise nece biti lep i nov.

Sada imam magnetni flip cover ,pa se nadam da ce mezimce da prezivi slobodan pad.

Ovo su ozbiljni udarci, stvarno da se covek zaprepasti da je telefon to izdrzao...Realno kao i ovo...

soccer-dive-gifs.gif

Ne znam da li se secate kada je izasao 5s ili 5 bilo je testova gde likovi bukvalno bacaju telefon po ulici kao da igraju kosarku i nisu "mogli da ga razbiju". Ne treba verovati svemu sto je na yt-u.

Svaki telefon ce se ostetiti prilikom teskog pada,ne samo Samsung nego svi,ali eto mrzitelji Samsunga nastavljaju po starom.

Bela boja je bolji izbor po meni, opet sam ih cackao malo. malo mi se vise svidja a i ne vide se otisci na njoj skoro uopste. Na crnoj boji jedino sto vidis su otisci prstiju.

Ja sam odmah rekao da ce tako da bude. Poznata stvar sa telefonima koji su stakleni iza.

Bas gledam danas u HR S6 dostupan u svim boja sem plave a Edge u svim bojama sem zelene. Bas sam iznenadjen sto je tako. 😀

Nazad
Vrh Dno