Ono sto sam kupovao znam sta je unutra. Da l to bila, kola, tv, telefon, konfiguracija ne bitno.
Neces da kupis kola, stan ili ves masinu jer ti je reklama rekla tako ili oglas rekao da je sve u redu. Raspitaces se o proizovdu, isprobaces ga prvo.
Mislim ti koji se ne raspitaju pre kupovine i ne znaju nista o tome sta kupuju, u 99% slucajeva plate skuplje (primer uzeli telefon u najskupljoj radnji jer su culi za radnju na reklami i platili telefon 10 hiljada skuplje od manje poznatije prodavnice odma pored nje) ili kupe losiji proizvod za iste pare za koje su mogli da kupe bolji proizvod.
Ja se barem raspitam i informisem za proizvode koji su namenjeni da traju duzi period. Ako se ti ne informises pre kupovine vredne 500e onda ok, tvoja stvar, tvoja greska. Ja para za bacanje zbog ne informisanja, stvarno nemam. Sesces u polovan auto i radice fluidno u probnoj voznji sve dok ne dodjes kuci, e onda ce da se raspadne na 3 dela jer se nisi raspitao pre kupovine i proverio ga dobro, jos gore tvoja poenta je da ako se ne razumes u kola da ne treba da se natezes da naucis vec da ga kupis jer radi brzo i jer je lep. Nista ne garantuje sigurnost ali uvek bolje imati informacije i proveriti o tome sta kupujes.
Nista te ne kosta da izdvojis 15min da probas da steknes neko osnovno znanje o proizvodu. Tako se uci i glava postane "ormar".... svasta, pa tome valjda sluzi ta glava, da se svaki dan nauci nesto novo a ne da ostane prazna i gleda farmu i parove.
Tako i S6, necu kupiti jer je samsung napisao Telefon lepsi od galaksije, brzi od ferarija itd.
Sacekacu testove, i informacije.