Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sam odmah rekao da ce tako da bude. Poznata stvar sa telefonima koji su stakleni iza.

Bas gledam danas u HR S6 dostupan u svim boja sem plave a Edge u svim bojama sem zelene. Bas sam iznenadjen sto je tako. 😀
Ma da, plava i zelena ce tek za 3 meseca verovatno, ostale su dostupne.
Bolela bi me glava od brsanja otisaka, tako da ciljam na beli edge

Edit: imaju i wireless charger izlozen zajedno sa telefonom na njemu, moram priznati korisna stvar za kod kuce da se tako puni, redovno mi se desava da u sat vremena 10 puta skidam i stavljam telefon na punjac sto je na S5 jako frustrirajuce zbog poklopca, sporo puni ali barem skrati muke. Nadam se da cu ga dobiti uz pre order.

Poslednja izmena:
Samsung Galaxy S6 Fast Charge Test (English): https://youtu.be/dHIY9DMTYSI

Realno ovoliko brzo punjenje steti sigurno bateriji.. Ali posto idu na to da se svake god kupuje novi galaxy mozda i ima logike.

Moze li brzo punjenje da se ugasi na s6 ?

Samsung Galaxy S6 Fast Charge Test (English): https://youtu.be/dHIY9DMTYSI

Realno ovoliko brzo punjenje steti sigurno bateriji.. Ali posto idu na to da se svake god kupuje novi galaxy mozda i ima logike.

Moze li brzo punjenje da se ugasi na s6 ?
Stavis ga na wireless punjenje i nemas ultra fast vec ultra slow 🙂

Edit: bio je i m9 izlozen, ne znam ali meni S6 sada deluje u ruci vise premium nego htc, no ukusi su razliciti.

Poslednja izmena:
Ma i tada se greje dosta baterija tako da ni to nije resenje. Toplota je najveci protivnik ovih baterija

Samsung Galaxy S6 Edge Drop Test - Most Durable Yet?!:

[YOUTUBE]gdkPKeOVOrk[/YOUTUBE]

to su takve ******stine-samo tako ajd neka ga ispusti da padne na ivicu pa da onda pokaže šta je bilo-namešteni klipovi-telefon je extra to stoji ali što je puno puno je-bas ga *****ju do bola

Poslednja izmena:
Pa moraju na nesto da se loze fanboysi. 😀
Jos malo pa ce i kamen da puca kad padne S6.

Sta bre rade ti likovi sto razbijaju telefone od 900$?! Nikad to nisam kontao.
Jel to isto vid reklame, pa dobijaju telefone za dz?

Koja je tvoja poenta? Staklo je staklo, puci ce kad tad. Poenta je da je ova Gorila najizdrzljivija do sada. Sad mozda ce tebi puci i prve kad ti ispadne a meni recimo tek posle 15og puta. Od puno faktora to zavisi i nikad se ne zna. Ne moze on da cilja sa 1.7m visine gde ce da padne telefon, tezina nekih kompoenti ce ga okrenuti u padu.

Poslednja izmena:
Koja je tvoja poenta? Staklo je staklo, puci ce kad tad. Poenta je da je ova Gorila najizdrzljivija do sada. Sad mizda ce tebi puci i prve kad ti ispadne a meni recimo tek posle 15og puta. Od puno faktora to zavisi i nikad se ne zna. Ne moze on da cilja sa 1.7m visine gde ce da padne telefon, tezina nekih kompo enti ce ga okrenuti u padu.
pa nije to mačka da se uvek dočeka na noge [emoji2] Ne kažem da nije izdrzljiva nego preterano *****ju i nameštaju klipove bez potrebe-kupice ljudi svakako pa čak možda i ja ako g4 ne zadovolji kad se pojavi-zasad mi je s6 favorit

Poslednja izmena:
Koja je tvoja poenta? Staklo je staklo, puci ce kad tad. Poenta je da je ova Gorila najizdrzljivija do sada. Sad moxlzda ce tebi puci i prve kad ti ispadne a meni recimo tek posle 15og puta. Od puno faktora to zavisi i nikad se ne zna. Ne moze on da cilja sa 1.7m visine gde ce da padne telefon, tezina nekih kompoenti ce ga okrenuti u padu.
Poenta je da uvek postoji velika verovatnoca da ce puci tako da ne znam cemu lozenje da ove gluposti o kao najbolja Gorila do sada. Tako se pricalo za svaku pa su pucale kao od sale.

Poenta je da uvek postoji velika verovatnoca da ce puci tako da ne znam cemu lozenje da ove gluposti o kao najbolja Gorila do sada. Tako se pricalo za svaku pa su pucale kao od sale.
Pa nisam rekao da ne puca, rekao sam da se dobro pokazala na ovom testu, bolje od ocekivanog

ma puca čim dodirne beton i to pogotovo na ivicu kad padne-samo što zasad nema dokaza ali bice sigurno

Poslednja izmena:
Sta bre rade ti likovi sto razbijaju telefone od 900$?! Nikad to nisam kontao.
Jel to isto vid reklame, pa dobijaju telefone za dz?
Ako bude imao 100.000 pregleda to mu je oko 1000dolara. Naravno zavisi i odakle su pregledi, ali..

Onaj majmun sto je prvi iskrivio ip6 zaradio brdo kesa na preglede..

Poslednja izmena:
Ja ne znam cemu toliko problem oko pucanja stakla bas S6 modela. Imao htc, samsung, lg ili iphone, ekran ako se prizemlji na beton, pomoli se i podigni ga.
Smetala plastika, smeta staklo, smeta ce vam aluminijum sledeci put zbog recimo pregrevanja.

^ Imas li mozda informaciju da li dolazi zeleni Edge za nasa trzista?

Biće i zeleni edge samo će kasniti pa se očekuje sredinom Maja.
Isto važi i za plavi flat.

Evo dok cekas gizma koji bleji u kaficu u delta city-ju i snima lepe devojke 🙂

Komsije.

Samsung Galaxy S6 Recenzija:
[YOUTUBE]UTmjFe9WFX8[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno