Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
***, sa 3 giga rama imaš samo 650 free, neverovatno... Kako izgleda ekran pre toga, onaj što je danilo napisao? Da vidim koliko si ti pojeo od ta dva giga a koliko korejski magovi softvera 😀

***, sa 3 giga rama imaš samo 650 free, neverovatno... Kako izgleda ekran pre toga, onaj što je danilo napisao? Da vidim koliko si ti pojeo od ta dva giga a koliko korejski magovi softvera 😀
69fa57a5a7a86897838bfbd8c98c029a.jpg

Lepo,lepo.. System 1.4gb [emoji15]

Mozda imas memory leak.. Mnogo je ovo iako je samsung

Vrh. A koliko bude system kad udariš restart? Pošto vidim da je skoro 150h uptime (što je ništa al ako ima neki bug/leak mnogo je)

Meni se windows 7 na kompu digne sa 1.5GB RAMa i to sa svim startup programima [emoji1]

Gdje ovo vodi Bloatsunge Sunce ti kalajisano.

Pa to curi više nego Nexus 5 na 5.0. Kad su nexusi imali leak oni su izbacili svoj LP kod kog je to bilo sređeno, sad kad je Nexus ok oni izbace taj raspad koji radi lošije nego svi njihovi telefoni do sad. I tih 0.9 GB su katastrofa bloatovani ali opet nemerljivo bolje od onog pre restarta...

Video sam to, kačio sam link danas već.

Poslednja izmena:
Meni Z2 1.1GB FREE.
800MB sistem i isto toliko aplikacije.

Meni iskreno taj leak ne smeta. Da ga niste spomenuli ne bi ni znao da postoji. Otvara sve brze 7 puta nego S5 i ja zadovoljan. Kazu da ce ga popraviti, bice jos bolje pnda.

Ejs 7 puta brze, cime si mjerio?
Iphonom. Cuo sam kako je iphone napredan telefon i da ima naprednu stopericu.

On topic:
TW(S6) je zaista mnogo brzi od S5, i ima dosta korisnijih opcija sada, lepse izgleda, manje sarenila.
Sve pohvale sto su konacno uradili nesto povodom njega ali jos uvek mora to da se pegla i priblizi vanila androidu.

Poslednja izmena:
Gledao sam danas beli S6 u Lelenoru, upoređivao displej sa G2 i osim što je na S6 mnogo svetliji, kada se stave jedan pored drugog, vidi se razlika koja potiče od rezolucije, doduše tek iz blizine. Displej je stvarno odličan i to meni koji preferiram LCD. Na belom ne ostaju nikakvi otisci. Probao sam par aplikacija, uporedio brzinu otvaranja na G2, dosta je to brže na S6 i to u odnosu na debloatovan G2. Sav taj sofisticirani hardver ipak pravi razliku, bez obzira na još uvek sramotno veliku veličinu sistema i tw.
S6 je tek neznatno duži, mislim da je gornji deo okvira neopravdano veći nego što je potrebno (ne znam, možda je moralo tako).

Dobra vest ovo za knox i root. Jedina velika mana je baterija, sa mojim načinom korišćenja morao bih da ga punim bar 2x dnevno, ili da nosim eksternu bateriju svuda sa sobom.

Meni iskreno taj leak ne smeta. Da ga niste spomenuli ne bi ni znao da postoji. Otvara sve brze 7 puta nego S5 i ja zadovoljan. Kazu da ce ga popraviti, bice jos bolje pnda.
Lupas Tozo k'o Maksim... Gde ti nadje 7 puta? Evo ispred mene su oba pa bih bas voleo da vidim sta to otvara 7 puta brže?

Sale, vrv nisi pratio temu... Ne vredi trositi reci 🙂 Hoce li biti Neat za S6? 🙂

To bi bio fascinantan napredak.
Hiperbola ne treba da se shvata bukvalno.

Ljudi sta vam je, kad kazem 7 puta ne znaci bukvalno 7 puta. To je prvi broj koji mi je pao na pamet jer telefon radi dosta osetno brze od s5, koristio sam oba 20 dana istovremeno i to je moji zakljucak.

Sta treba da napisem radi brze 0.9387?

Ozbiljna dok ne izbace note 5.. Tada s6 pada u zaborav.

Nazad
Vrh Dno