Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne znam iskreno,isprali su mi mozak bolesno. Gledam zadnjih 3,4 god realno i nema nekih inovacija u mob industriji sem tog senzora..

Poslednja izmena:
Pa ne kazem da nije inovacija samo mislim da prakticno ne bih koristio taj senzor.. mada ko zna, navika je cudo, mozda bi sve to preslo u rutinu posle par dana koriscenja 🙂

Evo malo da odmenim clana kog iz nekog razloga nema u temi poslednjih dana :d

Ag8LDLlDHEmdSh0YEg4n89ko28nwqUDPtXFZ7UFhWexu=w1200-h600

Poslednja izmena:
Mene senzor jedino zanima na ekranu sa S820, što je kao što su pravili one Java *******ciju, a sad je stvarno. Mada to ne smatram za sigurno, radije bih password koristio. Ovako će da lete prsti ljudima.

Meni totalno moze da prodje zivot i bez tog senzora za prst + povecava potrosnju baterije radikalno (bar mi je na ip5s bilo tako).

Može i meni. Ali je zabavno igrati se. Mene više zanima da Android dobije upotrebljivu hardverski ubrzanu enkripciju ili hardversku.
Inače odoh na Windows Phone, ako reše aplikacije, a izgleda da hoće.

Mene više zanima da li će omogućiti funkciju držanja par aplikacija u pozadini ili će i dalje imati fake Samsung multitasking sa ponovnim učitavanjem svake aplikacije 😉

Poslednja izmena:
I to. Samsung treba da baci TW. L je dovoljno našminkan sam po sebi. Kao i unifikovani update sistem, jer svi ostali to imaju.
Naročito za flagships, jer cena lupa u Apple, a podrška je ispod njihovog nivoa.

Živa istina, kada su već cenovno u istom rangu onda treba i što se tiče tih stvari da budu približni ...

Mene više zanima da li će omogućiti funkciju držanja par aplikacija u pozadini ili će i dalje imati fake Samsung multitasking sa ponovnim učitavanjem svake aplikacije 😉
Danilo tebi na note 4 ponovo očitava aplikacije? Meni odmah otvara bez očitavanja.. 🙂 Ili si mislio na s6 a ne Samsung u globalu?

Oće to 😀
Drži max 2-3 u memoriji, a ostale koje pozoveš očitava od nule...

To je poznata boljka Samsung softvera dok to isto na nexus telefonima radi odlično 😉

Ne slažem se sa tobom. Stoji preko 18 aplikacija u pozadini otvara momentalno svaku.

Taman kad se izvadi prosek iz toga što pričate vas dvojica dođe se do prave brojke

Može i meni. Ali je zabavno igrati se. Mene više zanima da Android dobije upotrebljivu hardverski ubrzanu enkripciju ili hardversku.
Inače odoh na Windows Phone, ako reše aplikacije, a izgleda da hoće.
Valjda ce zivnuti malo i WP po pitanju aplikacija, da se pojave dobre jeftinije alternative, zeljan sam promjena.

Sta znam iskreno meni se Andorid koncepcija i ne svidja nesto pretjerano iz par razloga, ali nema alternative trenutno kad se uzme sve u obzir i dobro i lose. Ovakav HW, a sve budjavo upeglano, igre i app imam osjecaj da ne koriste valjano ni pola potencijala. Veliki minus za mene. Sta je smisao onda.

Definitivno treba nove svjeze krvi na ovom polju.

Taman kad se izvadi prosek iz toga što pričate vas dvojica dođe se do prave brojke
Nemam šta da vadim prosek 4-5 i nema dalje, sve drugo očitava od nule 😉

On je vrv nije razumeo na šta se misli ovde - kakvih crnih 18 aplikacija 😀

To bi bilo odlično da je istina, ali nije...

Mogu da se kladim sa tobom... 😉 Evo sada mi je u pozadini 18 aplilacija i svaku otvara bez ponovnog očitavanja...

18 možda može Nexus 6 na 5.1, naravno ako aplikacije nisu tipa kalkulator, notepad i sl

Možeš i da okačiš screenshot iz application manager/cached apps, tamo u note temi...

Evo snimio sam samo da okačim na YouTube... Za nekih 30 min... 😉
Edit: Ako ovo nije dovoljno dobro onda stvarno... 😀

Poslednja izmena:
Tozo da li si se navikao na citac otiska i generalno koju ocenu bi mu dao ? Npr od 100 pokusaja otkljucavanja koliko puta fejluje ?

Meni je danas odreagovao pravilno jednom u 10 puta. Sat ranije 20/20 Isključio!

Skinuo sam ga sa oglasa. Mislim da ga neću skoro menjati... Lizaljka je meni grdna, nedovršena, smešna u odnosu na softver sa npr. Nouta 3 (mislim na kitket)... Valjda će je ispeglati. Jedina ozbiljna zamerka na "hardver" je klizavos' - moš' ti izleti iz ruke dok trepneš! Tražili smo aluminimunimum 🙂 ...

Poslednja izmena od urednika:
Svi su u recenzijama rekli da odlično radi...
Mene je mrzelo da probam kad sam ga imao u rukama.

I ja gledam ali ne mogu da izvalim da li ih opet ucitava 🙂

Cudno ih otvara...

Kažem ja nije razumeo 🙂
Klikni joco na recent pa onda taj krug ...

Sve učitava ponovo od nule osim 4-5 aplikacija iako ti se zbog brzine čini da nije tako...

Poslednja izmena:
Ja kada sam probao radio je ok. Koristio sam ga jedan ceo dan, nisam brojao koliko sam ga puta otkljucao taj dan 🙂 ali mi je radio dobro, svaki put mi je odreagovalo (nisam morao da pritiskam po nekoliko puta 🙂)

Poslednja izmena:
Mazda ucitava ponovo ali sve traje delic sekunde. Evo drndam upravo air pad i ko kaze da ios ne baguje i ne secka laze ko pas. I to kao multitask. Ma vazi. Gasi kao i android samo drugacije mozda reda prioritete.

Nazad
Vrh Dno