Danilo tebi na note 4 ponovo očitava aplikacije? Meni odmah otvara bez očitavanja.. 🙂 Ili si mislio na s6 a ne Samsung u globalu?Mene više zanima da li će omogućiti funkciju držanja par aplikacija u pozadini ili će i dalje imati fake Samsung multitasking sa ponovnim učitavanjem svake aplikacije 😉
Valjda ce zivnuti malo i WP po pitanju aplikacija, da se pojave dobre jeftinije alternative, zeljan sam promjena.Može i meni. Ali je zabavno igrati se. Mene više zanima da Android dobije upotrebljivu hardverski ubrzanu enkripciju ili hardversku.
Inače odoh na Windows Phone, ako reše aplikacije, a izgleda da hoće.
Nemam šta da vadim prosek 4-5 i nema dalje, sve drugo očitava od nule 😉Taman kad se izvadi prosek iz toga što pričate vas dvojica dođe se do prave brojke
Mogu da se kladim sa tobom... 😉 Evo sada mi je u pozadini 18 aplilacija i svaku otvara bez ponovnog očitavanja...
Tozo da li si se navikao na citac otiska i generalno koju ocenu bi mu dao ? Npr od 100 pokusaja otkljucavanja koliko puta fejluje ?
Evo snimio sam samo da okačim na YouTube... Za nekih 30 min... 😉
Edit: Ako ovo nije dovoljno dobro onda stvarno...
Chrome je učitavao ponovo,popcorn, red vožnje i 9gag koliko sam ja primetio.I ja gledam ali ne mogu da izvalim da li ih opet ucitava 🙂
Cudno ih otvara...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari