Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Očitavao je par aplikacija... Meni je ovo odlično, ne znam vama... 🙂 Malo previše tražite od telefona ako ovo po vašem mišljenju nije dovoljno brzo... Ne zaboravite da u pozadini radi screen record, stavio sam da bude dosta dobar kvalitet snimka, fajl je bio oko 170mb..

Da li ce se to sa 4gb u note 5 i androidom 5.1/5.3 popraviti ?
Jesu te apk verovatno i cudno pisane,ali sa 3gb mora 10ak da ih salta kao iz sale

Naravno da brzo učitava, kad ima najbržu internu memoriju, koja je na nivou desktop SSD-a od pre par godina.

Očitavao je par aplikacija... Meni je ovo odlično, ne znam vama... 🙂 Malo previše tražite od telefona ako ovo po vašem mišljenju nije dovoljno brzo... Ne zaboravite da u pozadini radi screen record, stavio sam da bude dosta dobar kvalitet snimka, fajl je bio oko 170mb..

nemoj sad da vrdaš, rekao si 18 u ramu, šta sad dovoljno brzo 😀
šalu na stranu, okači onaj screenshot što sam ti tražio... slabo je ovo, 11 kartica si imao i on tu 11u nije mogao da izvuče iz rama. na nexusu 5 sam imao i po 12-13 aplikacija u ramu, nije da je to sad nešto presudno naravno ali samo pokazuje koliko je optimizacija bitnija od sirove snage. okači i running i cached ekran.

Naravno da brzo učitava, kad ima najbržu internu memoriju, koja je na nivou desktop SSD-a od pre par godina.
ovo je note 4 na klipu 🙂

Poslednja izmena:
@Vojkane okačio sam u note 4 temi, da se prebacimo tamo. Nije 11 nego 17... 🙂 I stvarno ako je ovo "loše" onda nemam reči. Očigledno da sam mnogo manje zahtevan korisnik od vas. Sve otvara skoro momentalno. Ne znam, meni je ovo odlično.. 🙂

pa jeste to brzo ali ne pričamo sada o brzini nego o multitaskingu. rekao bih da si restartovao telefon sad? onda nisu merodavni oni screenshotovi, treba vremena da se popuni memorija.

Poslednja izmena:
pa jeste to brzo ali ne pričamo sada o brzini nego o multitaskingu. rekao bih da si restartovao telefon sad? onda nisu merodavni oni screenshotovi, treba vremena da se popuni memorija.

Ne nisam... Telefon nisam gasio ni resetovao vise od 10 dana... Up time 258 sati...

Joco jeste brzo jer je hardver dobar, ali ono o čemu pričamo je multitasking...

U prevodu čist Android drži duplo više aplikacija u pozadini, dok Samsung softver 4-5-6, ostale očitava ponovo (iako se nalaze u nedavnim aplikacijama) 😉

I to pričamo o telefonu sa 3GB memorije...

ps. Izgubio si opkladu, podaj novce 😀

Poslednja izmena:
Haha... 😉 Upravu si. Priznajem grešku. Dužan sam jedno pivo. 😀 Ubiću se sada što ne drži u ramu nego očitava ponovo, izgubim za svaku aplikaciju 1 sekundu... Ne znam kako to da preživim... [emoji14]

Nema sad đidanja 😀
Nego da ne spamujemo temu, mogao bi Toza da testira to malo kako bi videli da li su sredili to na S6.

Čini mi se da je isto i na s6, bar je tako onaj lik iz pocketnow rekao. Ali bolje Toza iz prve ruke... 🙂

Ne testiram nista pre 5.1.1 updatea 😀
Navodno su resili mnoge probleme tu.

Znao sam da ce to napraviti.. Sve zavisi od popularnosti moba i da li je vredno cimanja. Pisao sam pre 3m da ocekujem root bez knoxa 🙂

Ako je ova vest istina cekam danila da se javi sa pricom samsung knox,lg majka itd itd 🙂

^ pa da, sad ce LG fanovima ovo biti dosadno rutovanje, aj nema knox-a ali sta ti znaci root bez jedno dva i po kila fix-eva, gde je tu izazov? :d

Da li može neko ko je koristio S4 da uporedi trajanje baterije sa ovom koja je u S6!?
Sve, sve, ali je po meni baterija najslabija karika na ovom mobu.

U nekoj Lite upotrebi (SOT oko 2,5-3 sata, WCMA, sat razgovora) razlika je sigurno 20% u korist S četvorke, ako se dobro sećam. S4 je umeo da izgura i pedesetak sati. S6 sam neki dan punio posle 40 sati. Mogao je još, ne sećam se procenta na koji je pao ali nije bio za izaći na ulicu.

Edit: Mislim da S6, može bez problema, da izgura dan uz dosta oštriju upotrebu

Poslednja izmena od urednika:
Neko je Danila na prevaru naterao da uzme note 4... 🙂 Edge s6 je skroz lud. Gledam u Ušću kao da je neko nalepio sličicu preko ekrana. Baš lud efekat daje edge. 🙂 I da, ono nije zlatna verzija, nema šanse. 😀 Više vuče na srebrnu...

Danilo će reći da je ista stvar bila i za N4 i da su mučenika koji je to napravio (neki lik iz Estonije) u kratkom roku zatrpani pretnjama, namazali da to ne sme nikako da radi i da je njegova tema u kratkom roku pročišćena i mnogo puta prijavljena 😉

Tako da su tu nade ugašena za n4...

Ja navijam da se softver sa s6 telefona prebaci na N4 i da se rutovanjem na Samsungu ne gubi garancija ali trenutno stanje je tako 🙂

Znao sam da ce to napraviti.. Sve zavisi od popularnosti moba i da li je vredno cimanja. Pisao sam pre 3m da ocekujem root bez knoxa 🙂

Jel ti stvarno misliš da će biti toliko popularan telefon 🙂
Dok ne prođe još godinu dana i padne cena retko ko će ga kupiti, developeri kupuju druge telefone 😉

Još je i za note 4 siromašna ponuda na xda, u odnosu na n3 npr...

Poslednja izmena:
Bice dosta popularniji od note 4 na xda. Sada ne u rangu m7 ili m8 ali opet dosta popularan.
To je jedna od bitnijih stvari da bi se dobio valjani root..

Slažem se da će biti, ali ne još dugo 😉
Prevelika je cena u ovom trenutku i dok ne bude oko 450-500 € nema od toga ništa...

I to je tačno, samo što mislim da se preko više odlučuju za jabuku kada su već cenovno slični 😉

Kakav kruzic?
1d27ddf8244964cabc424be8afabfc2d.jpg

Vidiš kod tebe toga nema 🙂

ea2504a5341345a43da4190ad44e8afe.jpg

Settings idi pa application manager pa running...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno