Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Cim sam upalio telefon prvi put pre par dana, odmah sam isao na update, bio je preko 200MB. Ne znam kako je radio otisak prsta pre ovog update, ali sa ovim od 20 otkljucavanja, desi se jedan put da ne prepozna iz prve, ali razlog za to je sto pozurim i ne prekrijem celo home dugme. Za sada sam zadovoljan.

Koji build number imaš? OE3 je ovaj sa unapređenjima za skener.

Nije jos izasao taj update, meni nije stigao ni za RAM ni ovaj za skener. A imao sam takodje jedan prvog dana. Mada iskreno ne znam sta mogu da poprave. Meni mozda od 50 pokusaja jednom ne uspe, skener radi odlicno.

kako nije izašao, okačio sam link sa screenshotovima. imaš i na sammobile da skineš nekoliko OE3 romova.

Poslednja izmena:
Sve mogu da razumem,ali da neko ne moze da zivi bez citaca otiska prsta na telefonu...

Zivo me zanima koliko isti ubija bateriju na samsungu kada je aktivan, na iphonetu mi je bila prilicno velika razlika sa on/off

Sve mogu da razumem,ali da neko ne moze da zivi bez citaca otiska prsta na telefonu...

Ja to i nemam nameru na Note 4 da koristim.

Pokušavao sam to isto da objasnim nekim Samsung dečacima ovde, ali bezuspešno...
Otisak ili ništa 😀

Zivo me zanima koliko isti ubija bateriju na samsungu kada je aktivan, na iphonetu mi je bila prilicno velika razlika sa on/off

Troši i ovde, zato su napravili da služi samo za otključavanje telefona, dok za pojedinačne aplikacije treba dodatna aplikacija 😉

Poslednja izmena:
Bas cu da probam da vratim na swipe pa da vidim da li utice na bateriju, ne primecujem nikakvu razliku, prvih dana nisam koristio skener.
Mozda skine 1-2% dnevno sto je valjda normalno.

Inace baterijom sam zadovoljan, izdrzi lagano citav dan i ostane oko 25-20%, ako ga ne koristim previse 2 dana. Uvece gasim telefon, oko 7-8 sati.

Poslednja izmena:
Kakva su vam iskustva sa grebanjem? Juče sam primetio dve male parnice u donjem delu leđa koje se vide samo pod određenim uglom i svetlosnim uslovima. Treba se dobro zagledati da bi se videle. Nije nemoguće da mi je telefon takav stigao.
Gašenjem prečice (dvoklik) za kameru mi se oslobodilo 400MB memorije :shock: Posle jedinog apdejta na G920FXXU1AOCV nisam primetio nikakve promene, posle jučerašnjeg hard reseta stanje memorije se popravilo za tridesetak posto

Da, indikacija jačine signala pokazje 15-20dBm lošiji signal u odnosu na Note 10.1 na primer. Nisam primetio nikakvu degradaciju kvaliteta razgovora ili brzine neta. Na ovoj lokaciji, na oba uređaja imam 22-27/2-3.7Mb...

Poslednja izmena od urednika:
Gde mogu da podesim da kad mi stigne sms da se tekst i posiljalac ne vidi na statusnoj liniji? Ono da pise samo "nova poruka". Znam da je to pre bilo u poruka sada se ubih ztazeci i nema

Ne znam kako je na starijim na 6 se ne primećuje razlika. Što se grebanja tiče, drugu se edge izgrebao po desnoj ivici od stavljanja u farmericama gde mu se nijedan drugi telefon nije izgrebao.

Ne znam kako je na starijim na 6 se ne primećuje razlika. Što se grebanja tiče, drugu se edge izgrebao po desnoj ivici od stavljanja u farmericama gde mu se nijedan drugi telefon nije izgrebao.
Ogrebao se o farmerke? Moze samo o neko metalno dugme il kljuceve u dzepu da se ogrebe a ne o meku podlogu. Nemojmo preterivati.

e7e258138ec5268ea05f1e23ee525142.jpg

S6 stiže ljudima poruka za rut bez knox-a 🙂

Ogrebao se o farmerke? Moze samo o neko metalno dugme il kljuceve u dzepu da se ogrebe a ne o meku podlogu. Nemojmo preterivati.

Moguće je! Imam dve-tri crtice na leđima... Jedva se vide, samo pod određenim uglom, ali tu su. Jedva sam uspeo da ih uslikam, pod uglom... Nije mi tu tablet, gledaću da sutra okačim slike. Kao da pozadi nije gorila, ne 4 nego ni 3. Aluminijumski okvir je besprekoran!

Pa i nije.. Nikada se pozadi ne stavlja gg iako oni tvrde drugacije.

Očigledno! Bolje da su ostavili fake kožu. Meni se mnogo dopada Note 3 rešenje. Zato je neverovatan osećaj uzeti hladan, go telefon u ruke. Ceo život koristim premium telefone (od Nokie 5110 - devedesetosme beše), nikad ovaj fenomenalni osećaj u ruci nisam imao!

Poslednja izmena od urednika:
Zato ja kazem najbolje pozadi staviti ili kaljeno staklo ili onu mat nalepnicu.

Edit: licno nista ne bih stavljao,mrzim da cuvam telefon za druge ljude. Neka se oguli pozadi,bitno da nema ogrebotine napred

Poslednja izmena:
Isto i Sony to uradio sa Z2.
Nego, staviti nalepnicu potpuno poništava poentu telefona.

Slažem se. Prvi put u životu sam probao nekakvo silikonsko njesra... to više nije isti telefon. Kome da ga čuvam?!

Nazad
Vrh Dno