- Učlanjen(a)
- 12.01.2002
- Poena
- 1,180
LRX22G.G920FXXU1AOD4Koji build number imaš? OE3 je ovaj sa unapređenjima za skener.
znači ništa od fingerprint skenera-a nadao sam se da će to biti moj sledeći telefon pošto će baterija biti dobrai da će neki proizvođač ove godine izbaciti neki kompletan telefon
Sve mogu da razumem,ali da neko ne moze da zivi bez citaca otiska prsta na telefonu...
Ja to i nemam nameru na Note 4 da koristim.
Zivo me zanima koliko isti ubija bateriju na samsungu kada je aktivan, na iphonetu mi je bila prilicno velika razlika sa on/off
Zivo me zanima koliko isti ubija bateriju na samsungu kada je aktivan, na iphonetu mi je bila prilicno velika razlika sa on/off
Ogrebao se o farmerke? Moze samo o neko metalno dugme il kljuceve u dzepu da se ogrebe a ne o meku podlogu. Nemojmo preterivati.Ne znam kako je na starijim na 6 se ne primećuje razlika. Što se grebanja tiče, drugu se edge izgrebao po desnoj ivici od stavljanja u farmericama gde mu se nijedan drugi telefon nije izgrebao.
Ogrebao se o farmerke? Moze samo o neko metalno dugme il kljuceve u dzepu da se ogrebe a ne o meku podlogu. Nemojmo preterivati.
Ima. Pogledaj u opcijama u sms app. Negde pod display bi trebalo da bude.Ovu sistemsku. Ma i ona ima to ali nema ga
Ogrebao se o farmerke? Moze samo o neko metalno dugme il kljuceve u dzepu da se ogrebe a ne o meku podlogu. Nemojmo preterivati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari