Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja kontam da neće ubaciti manual mode. Zašto? Zato što i Apple nema. Stvaraju sve za point and shoot I to je to. Dobra stvar je da to radi besprekorno. Ko hoće kameru, uzeće zoom ako već hoće Samsung, a ako neće uzeće 1020. Barem je to neko moje razmišljanje.

Default stock kamera?

Za aplikaciju znam da ima (ne znam da li treba JB). Stock mislim da nema.

Poslednja izmena:
Zna li se kad otprilike izlazi S7? Da znam da li da uzimam ovaj ili sacekam 😀

U ovo vreme sledeće godine.
Sačekaj bolje, mada i onda će s8 sigurno nuditi nešto bolje pa možeš i njega sačekati,i tako u nedogled.

Poslednja izmena:
Ni meni nisu jasni ovi sa cekanjem. Ako si vec odlucio da pratis 'modernizaciju', sta si dobio cekanjem. Tu nema stajanja.

Ja kontam da neće ubaciti manual mode. Zašto? Zato što i Apple nema. Stvaraju sve za point and shoot I to je to. Dobra stvar je da to radi besprekorno. Ko hoće kameru, uzeće zoom ako već hoće Samsung, a ako neće uzeće 1020. Barem je to neko moje razmišljanje.
Genijalno!

Inače sam se igrao sa oba, i stvarno se oseća kvalitet pri dodiru za razliku od S5.
Edge varijanta mi se jedina sviđa, S6 je previše zaobljen i to mi se ne sviđa još od S3, dizajn uslovljen Apple patentima.
Glare problem pri ivicama je očigledan, kao što je i navođeno. LinusTechTips je najbliže mom utisku po celoj stvari.
Nisam oduševljen brzinom double tap za kameru. Od tolikog hvaljenja sam očekivao da je instant. Baterija je svakako preslaba, i s obzirom da je žilet tanak, niko se ne bi bunio malo većoj debljini zbog baterije.
TW, izgleda matoro, i kao downgrade sa stock L.
A cela poenta skina preko je da bude bolje nego inače.

Poslednja izmena:
Za grdno čudo taj zlatni uopšte nije kič uživo. Inače nema nijedan zlatni da mi se sviđa.

Meni to nije zlatna boja uopšte... 🙂 Zna se šta je zlatna boja, samo su ga tako nazvali.. 😀

Zna li neko kako se na ovom čudu čita najbanalniji log poziva? Ono, trajanje poziva (zvanih, primljenih...) bla, bla...
Drndam ga petnaestak sati i zgranut sam lolipopom, bar "Samsungovom izvjedbom istog". Generalno, dosta dobar telefon sa odličnim ekranom, kamerom i zvukom. Ako ga zadržim, što nije nemoguće, napisaću nešto šire...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3097817

Iscitaj ovu temu. Ladno sony nije mogao da dostavi dovoljne kolicine za s6.. Koliko sam procitao sony uzima oko 20$ od svakog prodatog ip6 na racun kamere,osecam da je tako i sa s6. Super posao 🙂

Vidim da u temi pisu da je taj samsung senzor isti onaj iz note 4.

Poslednja izmena:
Posto imam 2 S6 kod mene, jedan za sestru jedan za mene. Desilo se da je jedan Isocell a drugi Sony senzor.
Koje vase misljenje koji je bolji?

Sony pravi bolje slike po danu sa vise detalja.
Dok Isocell pravi bolje slike nocu, sony ima neku plavicastu boju na slabijem osvetljenju.

Bukvalno sam pola pola.
Mislim da cu isocell da zadrzim.

Poslednja izmena:
To se svodi na tvoju preferencu.
Već si sam video razlike.

Pa okači bre neke uporedne fotke na Flickr i daj da vidimo... 🙂 Možeš i S5 tu da dodaš..

Ja sam gledao ovlaš i nisam video, nadam se da ne misli na ono što vučeš po ekranu da posvetliš i potamniš sliku posle fokusiranja da je manual...

Valjda zna sta je manual mode... Valjda :d

3ed26f57462d98fd8b69bfca6d6f5d58.jpg

Sedam (7) puta verovatno treba da se pritisne ekran da bi se se pojavio developer mode i onda se dobija manual. [emoji23]

Poslednja izmena:
Probaj da tapnes na ekran kako bi odradio manual focus pa prevlaci prstom gore dole i vidi sta se desava. A iOS camera API daje sva manualna podesavanja na izvolte.

Probaj da tapnes na ekran kako bi odradio manual focus pa prevlaci prstom gore dole i vidi sta se desava. A iOS camera API daje sva manualna podesavanja na izvolte.
Nije to manual, to je korekcija ekspozicije. Manual je ono što imaju 3rd party aplikacije, ili na androidu G4, M8 i 9, dosta kineza itd..

Pa da, jedna od stvari koje definisu Manual mode, ostale stvari se dobijaju preko iOS 8 Camera API-ja, nego Djilke redovno naklapa vezano za iOS pa onda pomoc trazi u google-u ili naprasno nestaje iz diskusije. I stvarno nema potrebe nastavljati ovde offtopic, tema je Galaxy S6.

3rd party aplikacije imaju stock nema. Korekcija ekspozicije? Ti to nazivas manual mode-om. Zna se sta je manual mode. To ima Camera+, stock nema.

Nazad
Vrh Dno