Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Baš me čudi toliko nezadovoljstvo TW... Za mesec i nešto dana od kada sam prešao na Samsung nemam nikakvih problema. Šta više, sve ok radi.

Poslednja izmena:
Samsung galaxy s6 radi savršeno glatko i ko god tvrdi drugačije ne govori istinu.

malo sam se poigravao danas sa s6 , drugaru ubacio navigaciju i sl ... Sta je sa ovim samsungom i TW pa jos uvek telefon ponekada se desi da stucne animacija pri izlasku iz aplikacija.. zar je moguce da to jos uvek nije reseno ?? nije fluidan pri koriscenju ali uopste .. cemu onda sav taj hardver i memorija ! Cak i kineski telefoni vise ne stucaju :smash:

Na provokoacije sa G2345 i Iphone nemojte odgovarati , nego ignorisite i report.
Takvi ce uvek dobiti min po 2 poena.

Ma jeste,zasto provokacije? Ljudi imaju pravo na svoje misljenje i treba im argumentovano odgovoriti medjutim ovaj forum forum se sveo na raspravu izmedju 10 user-a i to je to, pre neki dan sam zamolio za pomoc i zamislite koliko njih je odgovorilo-NIJEDAN,a znaju da se prepucavaju s6 vs ip6,u svakom slucaju se prepucavajte a ja cu pomoc ubuduce potraziti na xda

Inace nisam zadovoljan kako fingerprint senzor radi. Na iPadu mi radi bar 5 puta bolje. Ali to je zbog toga sto dugme nije okruglo pa manja povrsina prsta stane.

Da li si pokusao jedan isti prst da snimis 3,4 puta ? Svaki put iz blago drugacijeg ugla.

To bi trebalo da mu pomogne.

Inace nisam zadovoljan kako fingerprint senzor radi. Na iPadu mi radi bar 5 puta bolje. Ali to je zbog toga sto dugme nije okruglo pa manja povrsina prsta stane.

E sad zamisli kako je na note 4...
Isto oblik kao na s6 i još je gore jer moraš da prevlačiš i mažeš displej 🙂

N4 je meni generalno bolji telefon od S6, jeste druga klasa smartphone-a, ali mi ie zao sto nisam njega umesto S6 pazario.

Definitivno ni jedan jedini problem.

Tako si snimio otisak, da sada moraš da prelaziš preko ekrana. Kada otključavam ne moram uopšte da pipnem ekran. Koristim palac, pređem preko home dugmeta i uvek iz prve otključa. Samo sam iz više uglova snimio otisak. Jeste lošije nego na jabuci ali ok radi.

Ima aplikacija za gasenje svetlosti ovih touch dugmica. Cak podesavanje ostane i kad se aplikacija izbrise.
Galaxy buttons light se zove

Koju navigaciju koristite na S6? Ja probao da instaliram iGo al nesto nece (verzija koja je radila na Note4)

+1
Fine mape, ne treba im ni trunčica interneta.

Nisam kući, kada dođem složiću komplet za n4/s6 pa šaljem kome treba...

pošalji mi ako ne zaboraviš

jel ima vesti za s6 active? kad će da se pojavi?

Poslednja izmena:
A taman sam ubacio q3.2014 pre sat vremena... 🙂 Pusti i meni poruku... 😉

Ne šaljem nikom ništa jer su trenutno izašle samo za zapadnu Evropu 🙂
Kada izađu za istočnu onda da se napravi komplet ...

30tm9a8.jpg

Mi smo jugoistočna Evropa... 🙂

Poslednja izmena:
Pa i Bihać je više zapadno nego Beč pa bi po toj tvojoj logici mogli da ga svrstamo u centralnu Evropu 😀

Poslednja izmena:
Da li neko moze da mi kaze gde ima da se kupi samsungov fast charging punjac i koliko kosta?
Saljem sestri S6 ali u usa su drugacije uticnice pa cu zadrzati punjac. Pa da znam gde ima da se kupe?
I za wireless punjac me zanima

Poslednja izmena:
jedno glupo pitanje i mozda cak offtopic, a sto ne koristite here mape?

50e kosta bezicni u samsung shopu, a za ovaj drugi trebalo bi da je oko 20-30

http://positiveline.rs/

pusti im mail

Poslednja izmena:
Da li neko moze da mi kaze gde ima da se kupi samsungov fast charging punjac i koliko kosta?
Saljem sestri S6 ali u usa su drugacije uticnice pa cu zadrzati punjac. Pa da znam gde ima da se kupe?
I za wireless punjac me zanima

Moj svaki telefon je stigao iz USA, samo kupim kod nas onaj adapter od 1€ i rijesena stvar. Doduse svi punjaci su imali ulaz 100-240V. 🙂

Prema tome posalji joj i punjac.

Poslednja izmena:
Nebi trebalo jer to nije nikakav adapter vec samo premosti nasu uticnicu na americki punjac. Pogledaj ulaznu snagu na punjacu sta pise, kod svakog mog telefona je 100-240V prema tome pase i nasa i ta tamo struja.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno